Juro: volania, SMS a dáta za 2 centy platia natrvalo

Dnes mal byť posledný deň akciových cien, keď za minútu hovoru, SMS-ku a 1 MB dát zaplatil zákazník len dva centy. Stačilo splniť podmienku dobitia. Podľa najnovších informácií platia výhodné ceny už bez časového obmedzenia.

Virtuálny operátor Juro, ktorého od februára 2016 prevádzkuje Telekom, odštartoval svoje služby s jednotnou cenovou ponukou. Za minútu hovoru, jednu SMS správu a 1 MB dát si vypýtal dva centy. Musíte však splniť podmienku: každých 30 dní dobiť kredit sumou aspoň 5 eur. Keď si kredit nenavýšite, cena vám stúpne na päť centov.

Po niekoľkých predĺženiach akcie bol posledný dátum pre zvýhodnené ceny stanovený na 30. september. Na chate operátora nám však potvrdili, že ponuka volaní, správ a dát za dva centy platí od zajtra už natrvalo. Teda bez časového obmedzenia.

Až do 4. októbra platí akcia Juro karta za 2,50 €. Pri kúpe novej SIM karty získate 5-eurový úvodný kredit na karte s 50 % zľavou. V auguste pripravil operátor pre zákazníkov aj nový benefit. Po minutí dát v hodnote 20 centov získajú 100 MB dát zadarmo. Neskôr si môžu za rovnakú sumu 100 MB balíček opakovane aktivovať.

Na webe je už aj nový cenník, v ktorom už nie je uvedený dátum platnosti.

Za čitateľský tip ďakujeme.

Zdroj: infolinka Juro

Diskusia k článku:

Manobb 30.09.2017 - 18:39

Čiže, ak to správne chápem, pre zákazníkov, ktorým denne postačuje do 100 MB dát, vyjde 3 GB na mesiac za 6 €. Jediný háčik to má ten, ak je spotreba kolísavá v jednotlivých dňoch. Inak napísané, minimálny náklad na lacnejšie volania za 2 centy/min. a internet je 11 € bez ohľadu na to, či zákazník tých 250 minút prevolá alebo nie.

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease30.09.2017 - 19:04 Trvalý odkaz

Ak to berieš aj s Interom na deň je minimálny náklad 6€ na internet + koľko minút prevoláš. Takže keď minieš iba 50 minút dobiješ si za 7€ a voláš za 2 centy.
Nevýhoda Juro internetu na deň, je nemožnosť využívať 4G LTE sieť.

steve30.09.2017 - 22:20 Trvalý odkaz

A dalsia obrovska nevyhoda /ktoru som im parkrat aj vytkol cez chat/ je Juro vo Svajciarsku.
1. Strasne vysoke ceny, az nenormalne, akoby Svajc bol niekde v Afrike alebo v Tichomori.
2. Nie vsetci operatori podpisali s Jurom zmluvy, pritom Telekom ma pristupne vsetky siete. Akoby Juro
bol iba taky nevlastny syn.
Suma sumarum, simku od Jura pouzivat vo Svajciarsku je hlupost na 3. Musim ale povedat, ze cenami vo Svajciarsku sa ani 4ka a O2 nevyznamenali. Naopak, Orange je jediny, ktory sa tam oplati, ceny skoro ako doma.

galaxi01.10.2017 - 10:46 Trvalý odkaz

Nie každý je varený a pečený vo Švajčiarsku.

steve01.10.2017 - 14:53 Trvalý odkaz

Mozes to byt aj ty, ked tam raz budu tvoje deti zit a pracovat a ty ich prides navstivit. Okrem Orange-u vsetci nasi operatori jednoducho vytlacili Svajciarsko z Europy.

Celá diskusia 8 príspevkov