Orange Prima Kids: výdavky i bezpečnosť detí pod kontrolou

Operátor prináša predplatenú kartu pre deti. Svojim rodičom sa dovolajú, aj keď nebudú mať kredit. Súčasťou karty je služba ESET Parental Control, aktivovať sa dajú i dátové balíky a nekonečné SMS správy.

Portfólio predplatených kariet Orangeu sa rozrástlo o nový profil Prima Kids. Rodičia tak majú mobilné výdavky detí pod kontrolou a so službou ESET Parental Control aj ich bezpečnosť na internete. Aplikácia umožňuje blokovať nevhodné stránky či zistiť presnú polohu zariadenia dieťaťa. Môžete deťom vymedziť maximálny počet hodín, ktoré sa môžu na zariadení hrať. Ak sa chcú hrať dlhšie, môžu vás o to cez aplikáciu požiadať. Služba na neobmedzený počet smartfónov stojí 2 eurá mesačne, pričom prvé dva mesiace sú bezplatné.

Karta umožňuje uskutočniť bezplatné hovory na dve vybrané telefónne čísla v sieti Orange aj vtedy, ak už dieťa svoj predplatený kredit minie.

Podmienkou pre aktiváciu profilu Prima Kids je využívanie paušálneho programu od Orangeu aspoň jedným rodičom. Ten prostredníctvom svojho paušálu so službou Obnova kreditu s paušálom môže dieťaťu kredit pohodlne dobíjať už od 3 eur, pričom ho môže aj kedykoľvek jednorazovo navýšiť. Zostatok kreditu vidia vo svojej zákazníckej zóne v časti "Prima Kids".

Pri pravidelnom dobíjaní v minimálnej výške 3 € získa dieťa výhodnejšiu tarifikáciu než pri programe Šikovná Prima. Volania za 0,08 € za minútu do všetkých sietí v SR a EÚ, a za 1 SMS / MMS zaplatí 0,04 €. Prima Kids neobsahuje mobilné dáta, ale dajú sa aktivovať dátové a SMS balíky:

- balík PRIMA 100 MB s mesačným poplatkom 1 euro. Po prečerpaní dát z balíka môže rodič jednorázovo navýšiť objem dát opäť za 1 euro.

- balík PRIMA 500 MB s mesačným poplatkom 4 eurá. Po prečerpaní dát z balíka môže rodič jednorázovo navýšiť objem dát opäť za 4 eurá.

- balík PRIMA 1 GB s mesačným poplatkom 6 eur. Po prečerpaní dát z balíka môže rodič jednorázovo navýšiť objem dát opäť za 6 eur.

- balík PRIMA Nekonečné správy (SMS/MMS) stojí 3 eurá mesačne.

K profilu Prima Kids sa dá aktivovať aj balík Prima Teen, kde okrem dobíjanej sumy od 3 eur získa dieťa aj balík za 9 eur mesačne. Okrem výhodnejšej tarifikácie na Prime má k dispozícii aj 100 minút a 50 SMS a MMS do všetkých sietí na Slovensku a  2 000 MB dát. Po minutí obsahu balíka môže využívať dostupný kredit s tarifikáciou podľa profilu Prima Kids.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Manobb 31.08.2017 - 20:11

A čo ak sú obdivaja rodičia podnikatelia, t.j. majú iba firemné paušály nad 15 € ? Pre nich to neplatí ?

Celá diskusia 1 príspevok