Android TIP: ESET Parental Control - kontrola nevhodného obsahu

Nový produkt známej slovenskej firmy pomáha rodičom ustrážiť ich deti pred nevhodným obsahom a internetovými hrozbami. Do testovacieho beta programu sa môžete zapojiť aj vy.

ESET spustil beta verziu svojho nového produktu Parental Control, ktorý prichádza v čase, keď čoraz viac detí využíva práve smartfóny a tablety na rôzne online aktivity a komunikáciu.

Medzi pokročilé funkcie patrí:

- Aplikačný ochranca (Application Guard) – Posudzuje vhodnosť aplikácií na základe veku detí. Aplikácie nevhodné pre ich vekovú skupinu môžu byť automaticky blokované.

- Časové limity (Time Management) - Hranie hier, komunikácia s kamarátmi či online zlepšovanie zručností sú dôležité, rovnako ako aj rodinné aktivity. Táto funkcia vám umožní nastaviť časové obmedzenie pre zvolené aplikácie.

- Webový ochranca (Web Guard) – Chráni pred internetovými hrozbami tým, že webové stránky porovnáva a blokuje na základe databáz.

- Poloha dieťaťa (Child Locator) – Rodičia sa už nemusia obávať, kde ich dieťa je, keď sa neozýva. Rodič sa dozvie, kde sa nachádza vďaka overeniu lokácie jeho telefónu.

Ako poďakovanie všetkým beta testerom za participáciu v programe, im firma ponúka prístup ku všetkým, aj prémiovým bezpečnostným funkcionalitám ako Web Guard či Time Management, zadarmo.

Aplikáciu si bezplatne stiahnete z obchodu Google Play. Po inštalácii aplikácie je potrebné sa zaregistrovať do programu.

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu