Meizu M6 Note bude mať svoju premiéru 23. augusta

Pripravovaná novinka by mala priniesť niekoľko zaujímavých zmien, vylepšenia sa má dočkať najmä fotoaparát.

Očakávaný smartfón Meizu M6 Note by mal ponúknuť výbavu strednej triedy. Aj napriek tomu, že pravdepodobne bude menej výkonný než vlajkové lode Pro 7 a Pro 7 Plus, určite stojí za pozornosť. Jeho oficiálne predstavenie prebehne 23. augusta, teda v rovnaký deň, ako si Samsung naplánoval predstavenie Galaxy Note 8 .

Pre Meizu je toto predstavenie veľmi dôležité, pretože M6 Note bude prvým zástupcom, ktorý v sérii M prinesie výrazné zmeny. Výrobca upozorňuje na niekoľko noviniek, jedna sa týka fotoaparátu, ďalšia procesora. Promo obrázok, ktorý firma vydala v súvislosti s predstavením novinky, pravdepodobne potvrdzuje duálnu kameru. O jej konkrétnych špecifikáciách, rovnako ako o vylepšeniach v spomínanom procesore však zatiaľ nevieme nič.

Predchádzajúci model M5 Note bol vybavený procesorom MediaTek MT6755 Helio P10, takže mnohí očakávajú, že by Meizu mohlo tentokrát prejsť na čip od firmy Qualcomm. Čo sa týka ostatných špecifikácií, Meizu M6 Note by mal ponúknuť 5,5'' displej s Full HD rozlíšením, 3 GB RAM a 32 GB úložisko, alebo kombináciu 4 GB RAM a 64 GB vnútornej kapacity. Našu recenziu na predchodcu em šestky si môžete prečítať tu.

Zdroj: gsmarena.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu