Najnovšie rendery ukazujú Galaxy Note 8 s Infinity displejom

Snímky pochádzajú od spoločnosti BGR, ktorá sa okrem iného zaoberá aj výrobou krytov. Vychádzajú z niekoľkých oficiálnych informácií od Samsungu.

Predstavenie pripravovaného modelu Samsung Galaxy Note 8 je už naozaj blízko. Šéf Samsungu potvrdil, že sa oficiálneho odhalenia dočkáme koncom augusta (dohady spomínajú dátum 23. augusta). Na internete zatiaľ pribúdajú rôzne rendery, teda obrázky, ktoré na základe uniknutých informácií alebo dohadov vykresľujú možnú podobu Note 8. Zdá sa, že zatiaľ najbližšie k realite by mohli mať práve rendery od spoločnosti BGR. Tá sa zaoberá výrobou krytov a svoje rendery zostavila na základe niekoľkých informácií, ktoré obdržala od Samsungu.

Z obrázkov vidíme, že prednej starne dominuje Infinity displej s minimálnym rámom, podobne ako pri aktuálnej vlajkovej lodi Galaxy S8. Okrem neho tvorí prednú stranu viacero snímačov, vrátane prednej kamery, skenera dúhovky, LED diody a svetelného senzora. Celková konštrukcia je oproti S8 hranatejšia. Zadná strana by mala priniesť duálny fotoaparát, ktorý je kombinovaný s LED bleskom, tradičným snímačom srdcovej frekvencie a snímačom odtlačkov prstov. Ten je umiestnený rovnako nešťastne vysoko, ako pri es osmičke.

Čo sa týka hardvéru, neoficiálne informácie hovoria o tom, že sa dočkáme dvojice čipsetov Exynos 8895 alebo Snapdragon 835, 6 GB RAM a 3300 mAh batérie. Displej by mal mať uhlopriečku 6,3''. Očakáva sa, že po augustovom predstavení by mal byť telefón uvedený do predaja počas septembra.

Webová stránka výrobcu s príslušenstvom prezradila typy a cenu pripravovaných krytov. Medzi originálnym príslušenstvim nebude chýbať ani externá batéria s bezdrôtovým dobíjaním.

Zdroj: engadget.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu