Samsung Galaxy Note 8 by mohol priniesť duálny fotoaparát

Uvedenie ďalšej generácie radu Galaxy Note sa očakáva v septembri. Tešiť sa vraj môžeme na 6,3'' displej s pomerom strán 18,5:9, a ako prvý smartfón Samsungu by mal dostať duálny fotoaparát.

S aktuálnou dvojicou top modelov Galaxy S8 a Galaxy S8+ by mal pripravovaný Galaxy Note 8 spájať dizajn so zaobleným 6,3-palcovým Infinity displejom a čítačkou odtlačkov umiestnenou na zadnej strane. Očakávať môžeme použitie rovnakých čipsetov Exynos 8895 alebo Snapdragon 835, tentoraz ich má doplniť 6 GB operačná pamäť RAM, nie "iba" 4 GB.

Note 8 by mohol byť prvým smartfónom Samsungu s duálnou kamerou. Dvojica horizontálne umiestnených 12-megapixelových snímačov s optickou stabilizáciou obrazu sa má nachádzať na ľavej strane od LED blesku a snímača tepu srdca. Vpravo by sme mali opäť nájsť čítačku odtlačkov. Aspoň budú objektív a čítačka od seba vzdialené o niečo viac, než ako je tomu aktuálne pri Galaxy S8. Vo výbave nemá chýbať dotykové pero S Pen, typické pre rad Galaxy Note.

Samsung Galaxy Note 8 by mal byť podľa neoficiálnych informácií webu venturebeat.com predstavený v druhej polovici septembra. Cenovka má atakovať hranicu 1000 eur. Predchádzajúca generácia Galaxy Note 7 s problematickou batériou bola uvedená začiatkom augusta. Note 8 by mal dostať len 3300 mAh batériu, čo by naznačovalo, že výrobca z bezpečnostných dôvodov uprednostnil nižšiu kapacitu. Určite si nechce zopakovať debakel z minulého roka.

Zdroj: venturebeat.com

Diskusia k článku:

Andrej 24.06.2017 - 13:27

Za 1000 eur si tú nálož môžu strčiť,rok a pol si nechám s8+ a ked klesne cena na 500-600 tak potom prejdem na note 8 už nikdy nekupim telefon hned ako novinku s8+ posledny čo som dal za tel.900 eur teraz po bazoši chodí už aj za 650 eur

Celá diskusia 1 príspevok