Meizu Pro 7 bude predstavené 26. júla, ponúkne dve obrazovky

Už dlhší čas kolovali dohady o tom, že sa nového Meizu dočkáme ešte tento mesiac. Dnes tieto dohady potvrdila samotná čínska spoločnosť so slovami, že sa máme na čo tešiť.

Vlajková loď Meizu Pro 6 vyšla minulý rok a priniesla inovatívny Force touch displej. V našej recenzii si odniesla pozitívne hodnotenie, preto sa nevieme dočkať jej nasledovníka, ktorým bude Meizu Pro 7 Čínska spoločnosť potvrdila mnohé dohady o tom, že oficiálne predstavenie bude už tento mesiac, konkrétne 26. júla 2017.

Pro-sedmička by mala podľa neoficiálnych špecifikácií ponúknuť chipset MediaTek Helio X30, doplnený o 4 GB RAM pri 64 GB úložisku a o 6 GB RAM so 128 GB úložiskom. Samozrejmosťou by mal byť tiež duálny fotoaparát a podľa viacerých zdrojov by sme sa mali dočkať aj väčšej verzie Plus, ktorú by mal poháňať chipset Exynos 8895 SoC od Samsungu. Najväčšou novinkou Meizu Pro 7 však bude sekundárny zadný displej. Ten bude spolupracovať so zadným fotoaparátom. Vďaka tomu umožní obsluhu selfie záberov, ale tiež hranie hier, zobrazenie notifikácií či ďalšie, zatiaľ nešpecifikované funkcie.

Na oficiálne informácie a plné predstavenie si ešte pár dní budeme musieť počkať. Každopádne sa očakáva, že v rovnaký deň bude predstavená aj klasická, aj Plus verzia.

Zdroj: gsmarena

Diskusia k článku:

Začať diskusiu