Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v máji

V májovom rebríčku nájdeme rovnaké modely ako minulý mesiac, väčšina však vymenil pozícia. Víťaz ostáva už šiesty mesiac stále ten istý.

Samsung Galaxy J3 (2016) si aj v máji udržal svoje prvenstvo. Už šiestykrát po sebe sa v Orangei stal najpredávanejším smartfónom a nedáva tak bestsellerom Huawei veľkú šancu. Značka Samsung je u zákazníkov oranžového operátora stále preferovaná, o čom svedčí aj majový rebríček. Prvé tri miesta obsadili telefón tejto značky.

Druhé a tretie patrí elegantným androidom tohtoročného radu Galaxy A, ktoré lákajú na štýlový dizajn, sklenenú konštrukciu a vylepšené fotoaparáty. Štvrtú a piatu priečku obsadili lite verzie bývalých vlajkových lodí, ktoré patria k stáliciam u všetkých našich operátorov.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušálny mesačný poplatok 25 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov v máji 2017:

1. Samsung Galaxy J3 (2016) (35 €)

2. Samsung Galaxy A3 (2017) (200 €)

3. Samsung Galaxy A5 (2017) (295 €)

4. Huawei P9 Lite (75 €)

5. Huawei P8 Lite (54 €)

ikona

Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v apríliDo aprílového rebríčka sa vrátil bestseller Huawei P8 Lite, ktorý má teraz u operátora veľmi lákavú cenovku. Na popredných miestach sa stále držia smartfóny značiek Samsung a Huawei.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Orangeu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. Ako vyzerala zvyšná pätica modelov? V tej májovej sa nachádza Maxcom MM320, Huawei P10 Lite, Samsung Galaxy S8, Huawei Nova Smart a Apple iPhone 7 128 GB.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu