Výpadok roamingových služieb O2 pretrváva (aktualizované)

Problémy O2 so službami v roamingu, o ktorých sme vás dnes informovali, sa zatiaľ nepodarilo vyriešiť. Volania do zahraničia sú z veľkej časti opäť dostupné, výpadok roamingových služieb pretrváva.

Znamená to, že zákazníci nachádzajúci sa v roamingu nemôžu realizovať prichádzajúce, odchádzajúce hovory, SMS, MMS ani využívať dátové služby. Táto situácia nás veľmi mrzí, robíme však všetko preto, aby sme problém odstránili. Vzhľadom na jeho rozsah však očakávame, že výpadok služieb v roamingu môze trvať dlhšie, možno aj nasledujúci deň. O úplnom vyriešení problému a spôsobe kompenzácií budeme informovať, zverejnil dnes večer v krátkej správe operátor.

Kto sa dnes v noci alebo zajtra chystá do zahraničia a neplánuje si tam kúpiť SIM kartu miestneho operátora, mal by sa radšej poistiť SIM kartou konkurencie.

Aktualizácia 1. 6. 2017 10:45 hod. o nové vyjadrenie operátora:

Výpadok volaní do zahraničia a služieb v roamingu sa nám podarilo do veľkej miery odstrániť. Odchádzajúce a prichádzajúce hovory, SMS/MMS a využívanie dát sú opätovne vo veľkej miere dostupné.

Veľmi nás mrzí, že ste mali túto negatívnu skúsenosť a nemohli sa dovolať svojim známym, rodinám alebo kolegom. Všetkým sa Vám veľmi ospravedlňujeme. O spôsobe kompenzácie budeme informovať v najbližších dňoch.

Ďakujeme za Vašu trpezlivosť.>

Diskusia k článku:

Daor32 01.06.2017 - 09:56

Tento problem je tu od utorka, ako je mozne, ze prvy clanok o tejto veci pribudol az v stredu vecer? Nieco som prehliadol? Alebo na O2 sa nemoze nic zle napisat? Toto je obrovsky fail, my mame cela firma telefony bohuzial v O2, takze cely utorok/stredu sme sa nevedeli dovolat zahranicnym obchodnym partnerom. Sef volal z mojho sukromneho Orange :-)

Lenka Ivančíková01.06.2017 - 10:13 Trvalý odkaz

Prvy clanok pribudol v stredu na obed, nie az vecer. A odpoved na tvoju rypavu otazku je uplne jednoducha: pretoze sme to skor nevedeli. :)

galaxi01.06.2017 - 11:13 Trvalý odkaz

Lenka tebe diamant alebo platinka funguje?

Lenka Ivančíková01.06.2017 - 12:41 Trvalý odkaz

Vypadok by mal byt z velkej casti odstraneny. Clanok som aktualizovala.
galaxi: nebola som v roamingu.

Celá diskusia 7 príspevkov