Ako nainštalovať TouchWiz Home z Galaxy S8 cez APK

Nedávno sme vám priniesli informáciu o dostupnosti launcehra domácej obrazovky z Galaxy S8 v obchode Google Play. Najväčšou výhodou novej verzie je možnosť vstupu do menu aplikácií bez nutnosti klikať na ikonu. Stačí potiahnuť prstom hore alebo dole kdekoľvek na obrazovke. Je to naozaj návykové a rýchle.

Viacerí ste nás však upozornili, že sa vám nedarí TouchWiz Home z Google Play nainštalovať, pretože sa objavuje informácia o nekompatiblite zariadenia. Druhou možnosťou, ako dostať launcher na svoj Galaxy s Androidom 7.0, je stiahnuť si .apk súbor. Linka sa nachádza i v článku Nainštalujte si launcher TouchWiz Home z Galaxy S8 na svoj Samsung.

Postup je jednoduchý. Po kliknutí na linku sa zobrazí webová stránka s uloženým súborom. Má veľkosť len 4,55 MB. Počkáte 15 sekúnd, kým budete mať možnosť stiahnuť inštalačný súbor do telefónu. V notifikačnej lište nájdete oznámenie o dokončení sťahovania.

Pokiaľ nemáte v nastaveniach povolenú inštaláciu aplikácií z neznámeho zdroja, zájdite do Nastavení -> Zamknutie a zabezpečenie -> Neznáme zdroje a povoľte inštaláciu z iných zdrojov než Play Store. Následne sa vám zobraí okno s inštálaciou TouchWiz - domov. Po inštalácii automaticky nabehne nový launcher.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu