Nainštalujte si launcher TouchWiz Home z Galaxy S8 na svoj Samsung

Samsung sprístupnil v obchode s aplikáciami aktualizáciu svojej domácej obrazovky, ktorá beží na nových top modeloch radu Galaxy S8. Niektoré nové funkcie tak môžete mať aj na iných Samsungoch. Podmienkou je operačný systém Android 7.0 Nougat.

Nové Samsungy Galaxy S8 a Galaxy S8+ dostali TouchWiz Home vo verzii 6.1.02. Rovnaký launcher si môžete stiahnuť na ktorýkoľvek iný Samsung, v ktorom beží operačný systém Android 7.0 Nougat. Stiahnuť si ho môžete z Google Play.

Prostredie domácej obrazovky sa s novou verziou zmenilo a prináša niekoľko noviniek. Pokiaľ máte radi režim zobrazenia všetkých aplikácií na domácich obrazovkách, s novým launcherom to nie je žiadny problém. Kolega Matúš, ktorý testoval Galaxy S8, si ale v recenzii pochvaľoval napríklad rýchly vstup do menu aplikácií jednoduchým potiahnutím po obrazovke nadol alebo nahor. Nemusíte tak už hľadat ikonu Aplikácie na obrazovke. Stačí potiahnuť prstom.

Pokiaľ chcete mať túto návykovú funkciu vo svojom smartfóne, stačí navštíviť Google Play alebo si stiahnuť súbor APK. Musíte však vlastniť Samsung Galaxy s Androidom 7.0, na platformu 6.0 Marshmallow nový launcher nenainštalujete.

Zdroj: theandroidsoul.com

Diskusia k článku:

Tomas 14.05.2017 - 13:30

"Zariadenie nie je kompatibilne s touto verziou" - mam S6 edge+, Android 7.0, skusal som to cez Google play. Pristup do menu aplikacii potiahnutim hore alebo dole vsak ponuka aj Nova launcher, takze tuto funkciu mam uz davno:)

Peter Čapkovič15.05.2017 - 11:11 Trvalý odkaz

Na S7 Edge funguje bez problemov.

Anonym (bez overenia)15.05.2017 - 11:18 Trvalý odkaz

Tiez bez problémov S7

Marek16.05.2017 - 10:01 Trvalý odkaz

Na obchod Play mi to vyhadzovalo ze zaroadenie nieje kompatibilne.A to mam s7 s najnovsim softverom.Tak som to skusil cez ten vas odkaz a vsetko pekne stiahlo,nainstalovalo sa ale mobil uz nefunguje.Dostanem sa maximalne na lockscreen a dalej ma uz nepusti.Skusam reset ale ten nejde.Dakujem

Patrik16.05.2017 - 16:17 Trvalý odkaz

Tiež mám Galaxy S7 s Androidom 7.0 a v obchode Play mi tiež vypisovalo, že mám nekompatibilné zariadenie, ale po nainštalovaní apk z odkazu mi všetko funguje, aj keď zmeny niesu veľmi výrazné.

Celá diskusia 7 príspevkov