Orange: 4G internet pre domácnosti a firmy s bonusom na TV službu

Orange dnes spúšťa novú službu s LTE pripojením, vhodnú pre domácnosti a firmy aj v lokalitách bez optiky. Navyše umožňuje získať finančný bonus na televízne služby.

Domácnosti bez možnosti pripojenia na rýchly internet cez optické káble majú ďalšiu alternatívu. Podobne ako Swan a O2 ponúka Orange LTE pripojenie pre domáce i firemné použitie. Výhodou operátora je 80 % pokrytie populácie 4G sieťou.

Široká dostupnosť spolu s jednoduchou inštaláciou robia z Domáceho 4G internetu dobrú voľbu pre zákazníkov, ktorí nie sú v dosahu optiky a hľadajú internet s parametrami podobnými alebo lepšími než má DSL pripojenie.

Orange prináša Domáci 4G internet v dvoch variantoch. Domáci 4G internet Optimal ponúka pripojenie s rýchlosťou do 15 Mbps a balíkom 60 GB predplatených dát. Zákazník môže mať službu už od 10 € mesačne (pri 24-mesačnej viazanosti s uplatnením bonusu na TV službu). Domáci 4G internet Premium zase prináša internet s rýchlosťou do 30 Mbps a 300 GB predplatených dát. Zákazník ho môže mať mesačne už od 14 € (pri 24-mesačnej viazanosti s uplatnením bonusu na TV službu). V oboch prípadoch zákazník ani po prečerpaní predplatených dát neplatí nič navyše, prenosová rýchlosť sa len zníži na 128 kbps, resp. 256 kbps pri vyššom programe.

Na využívanie služby zákazníkom stačí 4G Wi-Fi router, ktorý si vedia nainštalovať aj sami. Bez vŕtania alebo komplikovanej káblovej infraštruktúry. Pre bezproblémové využívanie služby odporúča operátor Flybox 4G od Orangeu. K dispozícii je za jednorazový poplatok v rámci viazanosti už za 1 € alebo za plnú cenu 129 € bez viazanosti.

Televízia aj zadarmo vďaka bonusu na TV službu

Domáci 4G internet prináša aj možnosť mať televíziu zadarmo. Stačí, ak zákazník pri kúpe služby uvedie operátora, u ktorého je viazaný a termín, dokedy je ešte vo viazanosti. Za to získa od Orangeu bonus vo výške 5 € alebo 6 € mesačne podľa vybraného variantu služby. Táto suma môže slúžiť napríklad na pokrytie nákladov na televíznu službu zákazníka. Bonus bude zákazníkovi uplatňovaný vo forme zľavy na faktúre.

Rýchly internet a bonus aj pre firmu

Orange bude službu poskytovať aj pre firemných zákazníkov. Firemný 4G internet Optimal prináša internet s rýchlosťami do 40 Mbps a balíkom 300 GB predplatených dát. K dispozícii je už od 20 € mesačne (pri 24-mesačnej viazanosti s uplatneným bonusom 10 €). Vyšší balík Firemný 4G internet Premium umožňuje využívať internetové pripojenie s prenosovými rýchlosťami, ktoré umožňuje 4G sieť, teda až do 225 Mbps. Zároveň obsahuje 400 GB predplatených dát a zákazník ho môže získať už od 40 € mesačne (pri 24-mesačnej viazanosti s uplatneným bonusom 10 €). Pre uplatnenie 10-eurového bonusu stačí, ak zákazník pri kúpe služby uvedie operátora, u ktorého má zmluvnú viazanosť a termín, dokedy je viazaný.

Ak svoj mesačný objem dát vyčerpáte, môžete si ho kedykoľvek jednorazovo zvýšiť. Za 10 GB zaplatíte 10 eur, ďalších 50 GB vás vyjde na 20 eur. Trvalé navýšenie o 50 GB stojí 15 eur mesačne. Aktivačný poplatok je pri všetkých programoch 9,90 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu