Bose SoundLink II v limitovanej edícii

Druhá generácia kultového Bluetooth reproduktora ponúka napriek malým rozmerom prekvapivo kvalitný zvuk. Teraz je dostupný v limitovanej edícii s čiernym matným hliníkovým telom a výrazným logom medenej farby.

Šikovný Bluetooth reproduktor sme na našej stránke otestovali a všetko dôležité nájdete v článku Bose SoundLink Mini II - drobec stále hľadajúci konkurenta. Z kompaktného tela skutočne vychádza výborný zvuk. Dokáže ozvučit domácu párty i záhradné posedenie. Druhá generácia prináša nabíjanie cez microUSB, o tri hodiny dlhšiu výdrž na jedno nabitie a vďaka zabudovanému mikrofónu poslúži ako hlasné handsfree.

Reproduktor spárujete so smartfónom alebo tabletom cez Bluetooth s dosahom až 10 metrov a pamätá si osem naposledy pripojených zariadení. Hlasový sprievodca vám pri zapnutí oznámi stav batérie. Na jedno nabitie vystačí až na desať hodín prehrávania hudby. Na tele nechýba 3,5 mm audio jack na pripojenie iného zdroja zvuku prostredníctvom kábla.

Pokiaľ vám SoundLink Mini II padol do oka, teraz ho môžete kúpiť v špeciálnej edícii s obmedzeným počtom kusov. Verziu Limited Edition odlíšite na prvý pohľad. Je rozpoznateľná matným hlíkovým telom v čiernom odtieni s výrazným logom Bose a ovládacími prvkami medenej farby.

O kvalite reproduktora svedčí aj jeho umiestnenie v ankete Mobil roka 2016. V kategórii Bluetooth reproduktor získal skvelé druhé miesto.

Bose SoundLink Mini II Limited Edition je na Slovensku dostupný za cenu približne 190 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu