Google odložil aktualizáciu na Android Wear 2.0. Našiel v nej chybu

Majitelia nositeľného príslušenstva s OS Android Wear budú musieť byť trpezliví. Update na novú verziu sa odkladá.

Novú verziu Android Wear 2.0 uviedol Google začiatkom februára tohto roka a niekoľko zariadení už update aj dostalo. Zmien a vylepšení je veľa. Medzi najväčšie patrí podpora pre plnohodnotné samostatne fungujúce aplikácie, vynovený dizajn, nové menu, karty, notifikácie, klávesnice i spôsoby odpovedania na doručené správy. Novinkám v Android Wear 2.0 sme sa podrobne venovali v tomto článku.

Vylepšené boli aj ciferníky, ktoré teraz ponúkajú viac možností prispôsobenia a budú vedieť zobraziť informácie z iných aplikácii, napríklad Spotify. Systém sa dočkal aj podpory Google Assistenta. Na všetky nové funkcie si však majitelia inteligentných hodiniek budú musieť počakať. Dlhšie než sa pôvodne poredpokladalo.

Google totiž našiel v poslednej fáze testovania bližšie nešpecifikovanú chybu, kvôli ktorej sa aktualizácia odložila. Pracuje na jej vyriešení, čo ale môže trvať aj týždne.

Google prezentuje nové funkcie v krátkom videu:

Android Wear 2.0 má byť dostupný pre tieto zariadenia: ASUS ZenWatch 2 a ZenWatch 3, Casio Smart Outdoor Watch, Casio PRO TREK Smart, Fossil Q Founder, Fossil Q Marshal, Fossil Q Wander, Huawei Watch, LG Watch R, LG Watch Urbane & 2nd Edition LTE, Michael Kors Access Smartwatches, Moto 360 2nd Gen, Moto 360 for Women, Moto 360 Sport, New Balance RunIQ, Nixon Mission, Polar M600 a TAG Heuer Connected.

Zdroj: 9to5google.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu