TAG Heuer Connected Modular 45 - Android Wear 2.0 a modulárna konštrukcia

Známy švajčiarsky výrobca uviedol inteligentné hodinky s OS Android Wear 2.0, ktoré dostali modulárnu konštrukciu. Vyskladaním z rôznych častí viete vytvoriť až 56 rôznych kombinácií dizajnu. Nechýbajú luxusné materiály ani analógový ciferník.

Novinka v portfóliu TAG Heuer zaujme možnosťami prispôsobenia vzhľadu. Vymeniť remienok, rám na tele hodiniek alebo samotný ciferník nebude nič zložité. Základný modul v čiernom a striebornom prevedení si doplníte podľa svojich preferencií a aktuálnej udalosti. Môžete tak mať inteligentné hodinky s outdoorovým dizajnom na šport, ale aj elegantným vzhľadom na spoločenské udalosti.

Na výber budú remienky v rôznych farbách a materiáloch, firma uspokojí aj záujemcu o diamanty. Na tele hodiniek budete môcť meniť nielen rám, ale aj samotný hlavný modul. Inteligentný ciferník vymeníte za klasický ručičkový.

TAG Heuer Connected Modular 45 majú dotykový Super AMOLED displej s 1,39'' ciferníkom, ktorý chráni 2,5 mm zafírové sklíčko. Výkon má na starosti procesor Intel Atom Z34XX a 512 MB RAM. Vnútorné úložisko ponúkne 4 GB kapacitu. Medzi špecifikáciami výrobca udáva Wi-Fi, GPS, NFC a 410 mAh batériu s 25-hodinovou výdržou. Nabijete ju za necelé dve hodiny.

Hodinky sú vodotesné až do hĺbky 50 metrov. Kompatibilné sú s operačným systémom Android 4.3 a novším a iOS od verzie 9.0. Spárujete ich cez Bluetooth. Funkciám OS Android Wear 2.0, ktorý beží v hodinkách, sme sa venovali v tomto článku.

Modulárne hodinky TAG Heuer nie sú lacná záležitosť. Základná verzia stojí 1600 eur. Za model s 62 diamantmi zaplatí záujemca 6600 eur. Samostatne si môžete dokúpiť ďalšie modulárne doplnky.

Zdroj: tagheuer.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu