Netflix ponúka niektoré vlastné seriály so slovenskými titulkami

Streamovacia služba Netflix poteší menej jazykovo zdatných používateľov. Pri vybranom obsahu z vlastnej dielne ponúka možnosť zapnúť si slovenské titulky.

Začiatkom minulého roka prišla známa streamovacia služba Netflix aj na Slovensko. Neskôr pribudla možnosť stiahnuť si vybraný film na neskoršie pozeranie v offline režime. Teraz prináša možnosť zapnúť si pri vlastných filmoch a seriáloch Netflixu slovenské titulky.

Netflix je dostupný pre takmer akékoľvek zariadenie s prístupom na internet. Službu využijete nielen na počítači a inteligentných televízoroch, ale aj v mobile či tablete s operačným systémom Android a iOS. Niektoré filmy si môžete pozrieť aj vo vysokom 4K rozlíšení.

Slovenské titulky nájdete zatiaľ len pri vybranom obsahu Netflixu, nie sú automaticky pri každej snímke označenej ako Netflix Originals. Slovenčinu podporuje napríklad seriál Daredevil, Narcos, The Ranch či dokument Making a Murderer. Po zaregistrovaní na stránke netflix.com môžete službu využívať prvý mesiac bezplatne. Neskôr vás bude služba stáť od 7,99 eur mesačne.

Na pridanie súboru s titulkami do ostatných filmov a seriálov bez natívnej podpory slovenského jazyka môžete používať napríklad rozšírenie Super Netflix dostupné v internetovom prehliadači Google Chrome.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu