Netflix pre Android a iOS ponúka pozeranie filmov v offline režime

Streamovacia služba Netflix priáša predvianočný darček. Filmy a seriály si odteraz môžete stiahnuť do mobilného zariadenia a pozerať aj bez internetového pripojenia.

Funkcia, ktorá umožní pozeranie filmov aj bez pripojenia na internet určite mnohých poteší. Zatiaľ je dostupná len v mobilnej aplikácii Netflix pre zariadenia s operačným systémom Android a iOS. Filmy a seriály určené na stiahnutie nájdete v sekcii Availaible for Download. Napriek tomu, že v offline režime nie je dostupný kompletný obsah, ponuka je bohatá.

Väčšina obsahu je v anglickom jazyku, niektoré filmy môžu ponúkať dabing alebo titulky. Po zaregistrovaní na stránke netflix.com môžete službu využívať prvý mesiac bezplatne. Po skončení skúšobného obdobia službu zrušíte alebo zaplatíte mesačný poplatok, ktorý začína od 7,99 eur mesačne. Záleží od vami požadovanej kvality a počtu zariadení, na ktorých chcete zaregistrovaný účet používať.

Linky na stiahnutie:

Android

iOS

Možnosť pozerať filmy v offline režime je dostupná len v mobilnej aplikácii pre Android a iOS. Počítače ani OS Windows pre mobily túto funkciu zatiaľ nemá.

Zdroj: netflix.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu