LG Watch Style

Inteligentné hodinky v elegantnom dizajne s 1,2'' ciferníkom, procesorom Snapdragon 2100, odolnosťou voči vode, 4 GB pamäťou a 240 mAh batériou.

Základné parametre:

OS: Android Wear 2.0

chipset: Qualcomm Snapdragon 2100

procesor: 32-bit., štvorjadrový 1,2 GHz, 28 nm

grafický procesor: Adreno 304

frekvencie: nepodporuje

rozmery: 42 x 46 x 10,79 mm

hmotnosť: ??? gramov

displej: 1,2'' (30 mm), P-OLED, 360 x 360 b. (kruh s priemerom 360 px a zobrazením 101 736 px), 299 ppi,

fotoaparát: nie

pamäť: 4 GB (dostupná pamäť: 2 GB ) + 512 MB RAM

globálny prenos dát: nie

lokálny prenos dát: Bluetooth 4.2, Wi-Fi,

ostatné: zvýšená odolnosť voči vode (IP67), mikrofón

batéria: 240 mAh, bezdrôtové nabíjanie, výmena v servise

Neobsahuje/nepodporuje: GPS, slot na SIM kartu, NFC, snímač tepu srdca, microUSB,

Pravdepodobná cena a dostupnosť: od 249 USD / február 2017

Zaujímavé odkazy:

Základné info: LG Watch Sport (9. 2. 2017)

Na smartfónoch a tabletoch môžete všetky obrázky v článku priblížiť pomocou dvoch prstov. Na počítači môžete obrázok klikom presunúť do popredia a šípkami na klávesnici preskočiť na ďalší.

Spolu s novou verziou operačného systému pre nositeľné zariadenia Android Wear 2.0 boli predstavené aj prvé inteligentné hodinky, v ktorý beží najnovšia platforma a vyrobilo ich LG. Dvojica noviniek Watch Sport s Style sa líši zameraním na cieľovú skupinu, dizajnom i výbavou. O vybavenejšej z dvojice noviniek watch Sport sa všetko dôležité dočítate v základnom infe LG Watch Sport.

Menšie LG Watch Style sú malé, tenké a určené najmä zákazníkom, ktorí hľadajú štýlový doplnok s praktickými vlastnosťami smart watch. Aj tu je srdcom hodiniek štvorjadrový procesor Snapdragon 2100, ktorý je určený pre novú generáciu nositeľných zariadení s operačným systémom Android Wear 2.0. O novinkách a funkciách platformy sa dočítate v článku Google uviedol Android Wear 2.0 a nové LG Watch. Medzi významné novinky patrí podpora pre plnohodnotné samostatne fungujúce aplikácie.

Watch Style majú 11 mm štíhle kovové telo, ktoré sa ľahko zmestí pod rukáv. S tým býva problém pri robustných modeloch, čo môže prekážať najmä ženám. Certifikácia IP67 znamená, že sa nemusíte obávať náhodného ošplechnutia vodou, dažďa a nemusíte dbať na zvýšenú pozornosť ani počas umývania rúk. Okrúhly 1,2-palcový ciferník dostal rozlíšenie 360 x 360 bodov. O prítomnosti ochranného sklíčka Gorilla Glass sa výrobca nezmieňuje. Vnútorná 4 GB pamäť ponúkne používateľovi na uloženie obsahu len polovicu - 2 GB. Kapacita RAM je 512 MB.

Konektivita je chodobnejšia než pri lepšie vybavenom súrodencovi Watch Sport. Nájdeme tu len Bluetooth 4.2 a Wi-Fi. Slabšia je aj 240 mAh batéria. Nabijete ju bezdrôtovo dodávanou kolískou. Na výber budú tri farebné verzie: strieborná, tmavosivá a ružové zlato.

Štart predaja je naplánovaný na 10. februára, cena začína na sume 249 USD, za model v ružovo-zlatej farbe si výrobca pýta o tridsať dolárov viac. Dostupné budú v Spojených štátoch cez Google Store, u vybraných predajcov a mobilných operátorov. Neskôr sa predaj rozšíri na ďalšie trhy. Cena pre európskych zákazníkov bude oznámená pri oznámení dostupnosti.

Hodinky uvidíme aj na februárovej výstave MWC, odkiaľ vám prinesieme prvé postrehy a živé fotografie.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu