O2: nižší bonus na zariadenie, predĺžená platnosť kreditu

Spolu s novými dátovými paušálmi prinieslo O2 aj ďalšie novinky. Znížilo výšku dotácie na telefón, tablet alebo iné zariadenie k O2 Paušálom. Pri najvyššom programe o takmer sto eur. Predplatenkárov poteší predĺžením platnosti kreditu.

O2 oslavuje 2. februára 10 rokov pôsobenia na slovenskom telekomunikačnom trhu. Pri tejto príležitosti predstavilo ponuku dátových paušálov, ktoré cielia na zákazníkov orientovaných na dáta. Nové paušály O2 Dáta v troch cenových variantoch prinášajú objem dát v rozmedzí od 4 GB až po 20 GB s jednotnou cenou volaní a SMS správ.

Ďalšou novinkou poteší operátor zákazníkov predplatených kariet O2 Fér. Platnosť kreditu sa predlžuje na 12 mesiacov. Doteraz bola platnosť pri dobití do výšky 14 eur tri mesiace, pri dobití vyššou sumou bola platnosť šesť mesiacov. Pokiaľ vám prepadne kredit, stačí si dobiť sumou najmenej osem eur a kredit sa vám pripíše späť.

O2 pristúpilo aj k nepopulárnym novinkám. Znížilo výšku dotácie na zariadenie k programom O2 Paušál. Po novom sú bonusy nasledovné:

- Modrý O2 Paušál: 72 eur (zníženie z 96 eur)

- Strieborný O2 Paušál: 120 eur (zníženie zo 168 eur)

- Zlatý O2 Paušál: 168 eur (zníženie z 216 eur)

- Platinový O2 Paušál: 312 eur (zníženie z 384 eur)

- Diamantový O2 Paušál: 432 eur (zníženie z 528 eur)

Doteraz platilo, že O2 poskytovalo najvyššie bonusy na zariadenie, od dnešného dňa sa finančný rozdiel medzi výškou dotácie v O2 a u konkurencie znížil. Aj keď pri väčšine mobilných zariadení O2 stále o niekoľko eur "vyhráva" nad dotáciou v Orangei a Telekome, tvrdenie, že bonusy ostávajú najvyššie na trhu už nie je také jednoznačné. V ponuke konkurencie nájdeme aj kombináciu telefónu a paušálu, kedy zákazník zaplatí o pár eur menej než v O2.

Ceny jednotlivých modelov sa občas menia, preto jeden deň môže byť cena telefónu výhodnejšia v Orangei, na druhý deň zasa v O2 či Telekome. Stále platí možnosť spájať bonusy z viacerých programov a získať tak vyššiu zľavu.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne 01.02.2017 - 14:48

esteze som prenisol s povodnym bonusom a vychytal aj bonus za prenos. dva roky budem spokojny a potom...

Manobb01.02.2017 - 15:31 Trvalý odkaz

Čo dodať ?

V čase, keď EASY malo platnosť kreditu 12 mesiacov, tak modráci len 3-6 mesiacov. Zdráhali sa predĺžiť platnosť kreditu ...

Teraz, keď 4ka má platnosť kreditu 16 mesiacov, prídu modráci (opäť tzv. "po funuse") s veľkou novinkou, že majú platnosť kreditu 12 mesiacov.

NESKORO ! (znovu)

Modráci už dávnejšie neurčujú trend (naposledy sa im to podarilo pri zavedení O2 Fér, predtým s O2 Jednotkami ..... t.j. za 10 rokov iba 2-krát).

CHABÁ VIZITKA tohoto operátora !

P.S.: Niekde tu začal ten tlak: https://tech.sme.sk/c/4331787/mobilni-operatori-ustupili-kredit-vratia….­­sk

Peter01.02.2017 - 22:47 Trvalý odkaz

keby som to vcera vedel, tak ten prenos dajak dokopem... /od 20-00 nefungovala stranka o2.sk/.
skoda, mam sice este "viazany" strieborny pausal za 15e, ale moznost mat zlaty za 18€ pri lacnom dotovanom zariadeni asi tak skoro nebude..

Celá diskusia 3 príspevky