O2: bonusy na telefón môžete spájať a získať tak viac

Bonus na telefón dostáva odteraz nové využitie. Namiesto telefónu k O2 Paušálu si môžete zobrať Poukážku na zariadenie v hodnote bonusu a prenášať ju na ľubovoľné čísla, či spájať s inými Poukážkami.

O2 už dlhší čas umožňuje zákazníkom získať vďaka bonusom na telefón aj viac zariadení k jednému O2 Paušálu. Teraz sa rozhodlo možnosti využitia bonusov na telefón ešte rozšíriť.

Namiesto telefónu k O2 Paušálu si môžete zobrať Poukážku na zariadenie v hodnote bonusu, na ktorú máte nárok. Tú je možné prenášať na ľubovoľné čísla, či spájať s inými Poukážkami. Takže napríklad svoj bonus vo výške 216 eur za Zlatý O2 Paušál, ktorý ste si ešte nevyčerpali môžete darovať svojmu blízkemu, ktorý tak k svojmu bonusu získa aj vašich 216 eur a môže si kúpiť napríklad drahší smartfón než pôvodne zamýšľal.

Nové využitie bonusu je vhodné aj vo firmách, kde zamestnanci využívajú firemné O2 Paušály. Bonusy za jednotlivé paušály sa vymenia za Poukážky a v jej hodnote nakúpi šéf do firmy zariadenia, aké potrebuje.

Ponuka je určená pre existujúcich aj nových zákazníkov so službou O2 Mobil+ a s niektorým z programov O2 Paušál, O2 Internet s bonusom, O2 Internet s bonusom Mini. Ponuku možno získať naprieč všetkými predajnými kanálmi.

Pri výbere programu si zvolíte možnosť získať Poukážku na zariadenie, pričom zariadenie si v danom momente nevyberiete. Napríklad v e-shope dokončíte objednávku, vyplníte informácie potrebné pre aktiváciu služby O2 Mobil+ a následne vám bude formou SMS-ky doručený unikátny kód, pod ktorým sa ukrýva hodnota Poukážky na zariadenie. Tú môže použiť pri ďalšom nákupe, alebo aj darovať niekomu inému. Ale pozor! Poukážka za zariadenie platí štyri týždne odo dňa aktivácie služby O2 Mobil+.

ikona

Viazanosť - áno či nie? Aké sú dotácie na telefón?Ani tá viazanosť už nie je čo bývala, mohli by sme parafrázovať. No tentoraz je to skôr pozitívne zhodnotenie. Stále je veľké percento zákazníkov, ktorí sa u operátora upíšu aj na dva roky výmenou za výhodnejšie ceny služieb a dotované zariadenie. Pozreli sme sa aj na výšku zľavy na telefón u našich operátorov.

Možnosť využiť bonus na telefón po novom platí na predajniach už dnes, jej použitie v e-shope je možné od 23. februára 2016.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

galaxi 09.02.2016 - 15:50

Najviac získam vo 4ke.

Manobb09.02.2016 - 17:52 Trvalý odkaz

Kedysi to boli "kupóny pre blízkych" alá TK, teraz tu máme "bonusovú šou" alá O2 ...

P.S.: Aj TK ponúkali kupóny na 50% - 75% zľavy namiesto zníženia cien až do doby, kým im poutekali ovečky prevažne k modrákom ...

... teraz, zdá sa, modráci nechcú za žiadnu cenu popustiť zo sadzby 13c/min. a vymýšľajú kadejaké prepitujem hovädiny .... až im ovečky poutekajú a aj tak budú musieť tie predražené ceny znížiť ...

Celá diskusia 3 príspevky