Nový smartfón od LG bude pravdepodobne vodeodolný

LG vo svojom videu naznačuje, aké vlastnosti môžeme čakať od novinky, ktorú uvedie už na budúci mesiac. Pôjde o pripravovanú vlajkovú loď G6?

Uvedenie nového top modelu, nástupcu LG G5, sa blíži. S najväčšou pravdepodobnosťou sa s novinkou stretneme na februárovej výstave MWC v Barcelone, no už teraz si môžeme urobiť predstavu o tom, čo výrobca chystá.

Vo videu sa LG pýta ľudí an ulici, aké vlastnosti by mal mať ideálny mobil. Niektorí si želajú veľký displej, iní by ocenili, keby sa im bez problémov zmestil do vrecka, pohodlne sa držal a dal sa používať jednou rukou. Mal by byť vodeodolný, s dobrým fotoaparátom a zaznela aj požiadavka na odolný displej.

Či sa podarí výrobcovi splniť všetky požiadavky a pripraví smartfón s veľkým displejom, no pohodlne ovládateľný jednou rukou, ktorý bude navyše odolný voči vode a pádom, uvidíme už onedlho. Dá sa očakávať aj výborný fotoaparát, v prémiových modeloch LG už dlho patrí medzi najlepšie na trhu.

Diskusia k článku:

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne 13.01.2017 - 17:28

Ten 18:9 displej co rumory z neho lietaju internetom vyzera slubne.. 16:9 na content a 2 pasy hore a dole, hore na notifikacie ako V10/V20, a spodny pas na navigaciu. to by asi celkom slo, ale som velmi zvedavy ako to bude vyzerat v praxi.

ondrakomous13.01.2017 - 17:43 Trvalý odkaz

jojo, urcite bude mit vetsi uspech jak Lg g5, hlavne vyjikajici timeing jeste pred realeasem iphonu a samsungu, uvidime, co bude driv se snapem 835, jestli g6, nebo xiaomi mi6.

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease15.01.2017 - 04:52 Trvalý odkaz

Ftipálci z Alzy. Majú tam 5,6" aj 5,7", dva x iné rozlíšenie. 5 aj 6GB RAM. Batéria 4200mAh (vymeniteľná), dole už píšu - nie. Ale inak parametre z ríše snov.
Snímač oka, vodeodolnosť, 2x slot na pamäťové karty?

Ak to bude ozaj vodeodolné, zbohom posledný výrobca s vymenitelnou batériou :(

Celá diskusia 7 príspevkov