Orange: interaktívnu Digitálnu faktúru dostanú prví zákazníci

Nová Digitálna faktúra prináša prehľadné informácie o fakturovaných službách v interaktívnej forme s pohodlnou a rýchlou možnosťou platby. Je koncipovaná na prezeranie na smartfóne, tablete alebo počítači a má charakter jednoduchej mikrostránky.

Už začiatkom augusta sme vás informovali o ambícii Orangeu spraviť z elektronického dokumentu interaktívnu službu. Teraz prichádza Digitálna faktúra v pilotnej prevádzke k prvým tisíckam zákazníkom. Spolu  so štandardnou elektronickou faktúrou v PDF formáte, ako ju zákazníci poznajú, im bude doručená aj nová Digitálna faktúra.

náhľad na desktopovú verziu

V pilotnej prevádzke ju operátor doručí niekoľkých tisícom vybraných zákazníkov. Tí budú mať nielen možnosť vyskúšať si ju, ale zároveň prostredníctvom dotazníka, na ktorý sa prekliknú priamo z faktúry, budú môcť poslať spätnú väzbu. Tú Orange zohľadní vo finálnej verzii digitálnej faktúry, ktorá bude zákazníkom distribuovaná už o mesiac.

náhľad na mobilnú verziu

Zákazníkom príde odkaz na Digitálnu faktúru aj priamo do smartfónov prostredníctvom SMS správy. Nový prehľad sa otvorí v internetovom prehliadači v zariadení bez potreby zadávať heslo.

Prezeranie v mobilnej sieti Orangeu bude na Slovensku bezplatné. To znamená, že sa použité megabajty nebudú odrátávať z dátového balíka.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu