Sygic Traveler pochádza z Košíc. Rok bude zadarmo cestovať po svete

Rok cestovať po najžiadanejších destináciách sveta a ešte za to dostať zaplatené? Prácu snov, ktorej náplňou je cestovať a sprostredkovať to najlepšie z celého sveta pomocou 360° videí a fotografií, získal mladý Košičan.

Aj vy ste sa mohli stať Sygic Travelerom. Stačilo sa prihlásiť na kariérnej stránke Sygicu, poslať svoje 360° video a zostaviť itinerár. Medzi prihlásenými uchádzačmi zo Slovenska a Českej republiky dominovali mladí ľudia vo veku 20 - 35 rokov. Pozícia Sygic Traveler bola zverejnená koncom mája a o splnenie cestovateľských snov prejavilo záujem takmer 400 uchádzačov.

Najviac presvedčil Michal Gálik z Košíc. Je vyštudovaný zoológ a profesionálny dokumentarista, ktorý má záľubu v cestovaní a nakrúcaní dokumentov venujúcich sa globálnym ekologickým problémom. Už tento mesiac vyráža na cesty, z ktorých pomocou virtuálnej reality sporostredkuje používateľom aplikácie Sygic Travel atmosférou v potenciálnej dovolenkovej destinácii. Aplikácia pomáha cestovateľom pri plánovaní ich dovolenky. Od hľadania destinácie, rezerváciu ubytovania, nákupu vstupeniek na atrakcie, až po virtuálnu prechádzku po vybraných miestach.

Michalove 360° video z Viedne, s ktorým sa o pozíciu Sygic Travelera uchádzal:

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu