Sygic Travel: komplexný spoločník pri plánovaní dovolenky

Sygic prináša výbornú aplikáciu, ktorá cestovateľom pomôže pri plánovaní ich dovolenky. Od hľadania destinácie, rezerváciu, nákupu vstupeniek na atrakcie, až po virtuálnu prechádzku po vybraných miestach.

Cieľom novej služby, ktorá by sa dala pomenovať aj "všetko pod jednou strechou", je úplne zmeniť zážitok z cestovania. Žiadny stres, všetko si pripravíte vopred. Platforma Sygic Travel poskytuje aktuálne a podrobné informácie a služby, aby svojim používateľom pomáhala od prvotnej dovolenkovej inšpirácie cez "zdvihnutie kotvy", až po zdieľanie dovolenkových zážitkov.

Priamo prostredníctvom aplikácie môžu uskutočniť prieskum miesta, naplánovať si cestu a zarezervovať všetko potrebné. Aplikácia dokonca umožní spracovať platby.

Po kliknutí na obrázok sa snímka zväčší. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Sygic integroval služby Parkopedia, Booking.com a Yelp, čo pomôže nájsť si parkovacie miesto, zarezervovať hotel, objednať vstupenky do múzeí, na turistické atrakcie, alebo si aj objednať miesto v dobrej reštaurácii. Nechýba ani sprievodca mestom. Sygic sa tiež spojí s Facebookom, aby mohol cestovateľov informovať o nadchádzajúcich udalostiach, a umožní im zdieľať zážitky z celého sveta prostredníctvom príbehov, cestovných denníkov, obrázkov a videí.

Spoločnosť momentálne vyvíja nástroj založený na virtuálnej realite, ktorý umožní poprechádzať sa po zvolenej destinácii a oboznámiť sa s vybranou oblasťou. Je to skvelá pomoc pri uskutočňovaní rezervácií. Používatelia budú môcť už čoskoro prebádať odľahlé brehy Maledív a ponoriť sa do motorizovaného víru rušných ulíc Hanoja – to všetko v pohodlí svojich domovov.

Aplikácia Sygic Travel je bezplatne dostupná na stiahnutie pre iOS a Android. Sygic bude v priebehu roka pridávať do svojej cestovateľskej aplikácie nové funkcie.

Možno si vystačíte aj s bezplatnou verziou aplikácie, kto však bude chcieť používať offline mapy, alebo si stiahnuť sprievodcu mestom, bude musieť prejsť na Premium verziu, prípadne si sprievodcu dokúpiť. Sygic Travel Premium s offline mapami a pešou navigáciou vás bude stáť 18,99 eur, jednotlivých sprievodocov si kúpite od 3,99 eur, alebo v spoločnom balíku od 13,99 eur. V Premium verzii vás čaká aj prémiový obsah z Fodor's.

K plánovaniu môžete využiť aj webové rozhranie aplikácie na stránke www.travel.sygic.com. Po prihlásení tu nájdete všetky svoje dáta o plánovaných výletoch z mobilnej aplikácie. Je to ešte pohodlnejšie, než plánovanie na malom displeji mobilu.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu