Vynovené O2 paušály prinášajú neobmedzené volania v EÚ a roamingové dáta

O2 vylepšilo svoje paušály a prináša množstvo zmien. Najvyššie paušály prinášajú flat na roamingové volania a posielanie SMS správ v celej Európskej únii. Navyše celý balík predplatených dát môžete pri Platinovom a Diamantovom programe využívať aj na cestách po krajinách EÚ. Zlatý a Platinový paušál získal viac dát.

Operátor si pripravil pre zákazníkov bohatú jesennú nádielku. Nielenže preplatí zmluvnú pokutu pri prechode od konkurencie, ale k vybraným paušálom pridal aj flat na volania a SMS-kovanie v celej EÚ. Dáta, ktoré sú súčasťou Platinového a Diamantového O2 Paušálu môžete odteraz využívať aj v zahraničí pri cestách po krajinách Európskej únie.

Po štyroch rokoch od uvedenia O2 paušálov ich operátor vynovil. Najvačšie zmeny sa týkajú najvyšších O2 Paušálov - Platinového a Diamantového. Neobmedzené hovory a SMS správy teraz platia nielen na Slovensku a v Čechách, ale v celej Európskej únii. O2 tým ruší roaming v celej EÚ pre Platinový a Diamantový paušál. Neobmedzené volania do celej EÚ platia aj pre zdieľané hovory s blízkymi. Zlatý Paušál dostal dvojnásobok predplatených dát, t.j. objem sa zvýšil z 1 GB na 2 GB. Platinovému Paušálu narástol objem z 2 GB na 5 GB.

O2 Paušál je tak pre nových zákazníkov od dnešného dňa bohatší o dáta navyše, prvý EÚ flat na Slovensku a viazaní zákazníci konkurencie dostanú preplatenú zmluvnú pokutu do výšky 150 eur. Pre existujúcich zákazníkov platí EÚ roaming od dnešného dňa, navýšenie dát od najbližšieho fakturačného obdobia.

O2 pracuje aj na rozširovaní a vylepšovaní pokrytia. Na nové pokrytie sa môžu tešiť zákazníci množstva nových lokalít. O konkrétnych mestách a obciach bude O2 postupne informovať.

Diskusia k článku:

Braňo 06.09.2016 - 14:43

No palec hore

Brano06.09.2016 - 15:02 Trvalý odkaz

palec hore len do polky a ciastocne, stale su tu mizerne datove baliky pre nizsie pausaly, a platit viac ako 30 eur na zmysluplne data je proste moc. odporucam vynovit aj zastaraly Fer s najdrahsou cenou za minutu a tiez tragickymi balikmi, o pokryti 4G ani nehovorim. Mile O2, je co dobiehat

Manobb06.09.2016 - 15:30 Trvalý odkaz

Nuž neviem, ale Modrý paušál a Strieborný paušál mi nepríde ako "vynovený O2 paušál". ;-)

Biedna ponuka od modrákov, keďže väčšina modrých klientov asi nefičí na najdrahších paušáloch, že ?

Nič to, koniec roamingu (cca 7/2017) sa nezadržateľne blíži .... potom bude náreku od našich operátorov, ako chudáčikovia sa musia prispôsobiť tej zlej zlej zlej zahraničnej konkurencii.

dasilva07.09.2016 - 13:55 Trvalý odkaz

A ako je to po prevolaní minút v hovoroch vo vlastnej sieti ? Už sa zmazal rozdiel medzi paušálom a O2 fér ? Je to po prvej minúte zadarmo? Alebo ďalej platíme ? A na margo Mannobba : lobby operátorov nikdy nedovolí zrušiť roaming. Parlament EU si nájde klučky ala Mikloš...

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease07.09.2016 - 17:55 Trvalý odkaz

klučky sú už dávno známe. bude tam FUP a nemožnosť DLHODOBO používať SIM kartu v ROAMINGU. t.j. maximálne 30 dní vkuse, alebo 90 dní do roka. to som, ale zjednodušil pretože dokument o FUP má 14 strán
http://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/initiative/6323/attachme…
je to zatial iba návrh o ktorom sa rozhodne 15. decembra 2016.

niektorí stále nechápu, že roaming sa NEJDE rušiť. ale rozumiem, ludí s tým kŕmia hlavne novinári. tí zdatnejší píšu o zrušení roamingových (prepojovacích) poplatkoch.

Celá diskusia 7 príspevkov