iOS a Android TIP: Prisma dodá fotografii vzhľad umeleckého diela

Pridaním filtra s umeleckým efektom dosiahnete zaujímavú a netradičnú úpravu fotografie, kľudne aj v štýle Picassa. Na výber je množstvo umeleckých štýlov a techník.

Mnohí upravujú pred zverejnením na sociálnej sieti svoje fotografie v rôznych editoroch, pridávajú pôsobivé a dramatické filtre alebo iným spôsobom sa ju snažia urobiť zaujímavejšou. Aplikácia Prisma vytvorí z obyčajne fotografie snímku so vzhľadom umeleckého diela.

Po kliknutí na obrázok sa snímka zväčší. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Aplikácia je zatiaľ dostupná len pre iOS a bezplatne si ju stiahnete z App Store. Majitelia androidov sa dočkajú približne o mesiac. Pred úpravou fotografie si vyberiete buď už niektorú z vytvorených alebo zhotovíte novú. K dispozícii máte možnosť snímku orezať i otočiť.

Potom už nič nebráni aplikácii jednotlivých filtrov. Na výber máte z 34 štýlov a výsledok môžete zdieľať na sociálnych sieťach, poslať cez e-mail, v MMS-ke či uložiť v niektorom z vašich cloudových účtov.

Keď si vyberiete zdieľanie cez Instagram, ďalej môžete s upravenou fotografiou pracovať tak, ako ste pri Instagrame zvyknutí.

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu