Honor 6 dostáva na Slovensku aktualizáciu na Android 6.0

Čitateľ Michal nás informoval, že svoj Honor 6 aktualizoval na najnovšiu verziu operačného systému Android 6.0 Marshmallow. Telefón mu funguje skvelo a update odporúča.

ikona

Honor 6 - lákavá päťpalcová vstupenka do prvej triedyRecenzia výborne vybaveného, elegantného a cenovo dostupného androidu s 5'' Full HD displejom, 3 GB RAM, osemjadrovým procesorom a dobrou výdržou.

Aktualizácia však neprebehla "vzduchom" cez funkciu OTA, ale inštalačný balíček si stiahol zo stránky www.hihonor.com.

ikona

Android M: nové prístupové práva, úsporný režim a neobmedzené úložisko fotografiíNová verzia Androidu s označením M by mala prísť v treťom štvrťroku 2015. Prevratné dizajnové zmeny nečakajte, aplikácie však budú pod väčšou kontrolou používateľa a systém energeticky úspornejší. Potešiť môže neobmedzené a bezplatné cloudové úložisko fotografií a videí.

Za čitateľský tip ďakujeme.

Diskusia k článku:

Nightmare 02.05.2016 - 16:10

priznam sa este som to neskusal...ake su novinky v 6.0 na Honore 6?oplati sa?tesi ma ze nezabudli na Honor 6 ale myslim si ze na tomto to aj skonci bohuzial

cosby04.05.2016 - 22:46 Trvalý odkaz

Po kliknutí na odkaz v článku po androide 6.0 ani stopy.Všetko len okolo 5-ky a hlavne pre región India!Minule som študoval originál honor fórum a bolo tam že zháňajú ľudí na BETA testovanie!A hlavne nie je všetko zlato čo sa blyští čiže po aktualizácii cez balíček telefón už nikdy nevyhľadá aktualizáciu OTA(napísané originál upozornenie od výrobcu).

Julo19.09.2016 - 05:53 Trvalý odkaz

Asi pred 5 dňami som aktualizoval svoj honor 6 na android 6. Ozaj je to skvelá verzia, len mám jeden problém. Po aktualizácií mi vypisuje rozlíšenie 720x1280. Pri tom honor 6 má full HD rozlíšenie, ktoré bolo pôvodne tam. Vie mi niekto s tým pomôcť, ako to nastaviť alebo opraviť?

Celá diskusia 12 príspevkov