S7 Agent ponúka ročné bezplatné poistenie pre Galaxy S7 a S7 edge

Majitelia prémiových modelov Samsungu dostanú spolu s kúpou Galaxy S7 a Galaxy S7 edge aj prémiový servis, ktorý zahŕňa aj bezplatné poistenie telefónu pred náhodným poškodením, napríklad pri prasknutí displeja.

Ešte pred oficiálnym štartom predaja se vás informovali, že na majiteľov Galaxy S7 a S7 edge čaká prémiový servis. No v diskusii čitateľ s nickom dzulio upozornil na mobilnú aplikáciu S7 Agent, vďaka ktorej získajú aj ročné bezplatné poistenie.

ikona

Základné info: Samsung Galaxy S7 edge (SM-935F)Zakrivená verzia modelu Galaxy S7 ponúkne 5,5” Quad HD displej, 4 GB RAM, 12-megapixelový fotoaparát s optickou stabilizáciou a svetelnosťou f/1.7. Bezkonkurenčná bude aj výdrž vďaka 3 600 mAh batérii.

Po kliknutí na obrázok sa snímka zväčší. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Poistenie sa vzťahuje aj na mechanické poškodenie displeja alebo poškodenie telefónu spôsobené tekutinou. No tu treba pripomenúť, že obidva modely získali certifikáciu IP68, čo znamená, že by mali vydržať bez poškodenia 30 minút v hĺbke do 1,5 metra. Na získanie certifikátu, ktorý vás opravňuje na jednu opravu za rok, so spoluúčasťou 39, sa potrebujete zaregistrovať a poslať kópiu predajného dokladu na e-mail info@samsung.sk.

ikona

Základné info: Samsung Galaxy S7 (SM-930F)Smartfón ponúka rovnaký 5,1” displej ako vlanajší model, dostal však 4 GB RAM, 12 Mpix fotoaparát s rekordnou svetelnosťou objektívu a optickou stabilizáciou, odolnosť voči vode či 3 000 mAh batériu.

Cez aplikáciu si môžete zabezpečiť cez službu S7 GO, ktorá vám zaistí odvoz mobilného telefónu do servisného strediska a späť. Služba sa však vzťahuje len na telefóny kúpené z oficiálnej distribúcie, nie z tzv. šedého dovozu.

Aplikáciu S7 Agent si stiahnete z Google Play, zaregistrovať sa musíte najneskôr do 30. júna 2016.

Za čitateľský tip ďakujeme.

Diskusia k článku:

Martin Hrúzik 21.03.2016 - 11:04

Poistenie sa vzťahuje aj na mechanické poškodenie displeja alebo poškodenie telefónu spôsobené tekutinou. Asi si myslela skor kvapalinou. Keby tekutiny skodili telefonom, tak ti ho poskodi aj vzduch :D

Celá diskusia 1 príspevok