Uber odvezie nových zákazníkov na hokej Slovana zadarmo

Uber si pripravil pre fanúšikov HC Slovan prekvapenie – novoregistrovaní používatelia aplikácie získajú jazdu na zápas a z neho zadarmo.

V pondelok 8. 2. 2016 odohrá hokejový tím HC SLOVAN Bratislava svoj posledný zápas v základnej časti súťaže KHL na domácom ľade na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu. Noví používatelia aplikácie Uber môžu použiť na svoju prvú jazdu kód VERNISLOVANU a získajú tak dve jazdy, každú v hodnote 10 eur, zadarmo.

Jedinou podmienkou je, že tieto jazdy musia začínať alebo končiť práve na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu. Fanúšikovia, ktorí sa chystajú na zápas a zaregistrujú sa do aplikácie Uber, sa teda budú môcť v pohodlí odviezť na zápas svojho tímu a podporiť ho. Je to taký malý darček od Uberu a Slovana fanúšikom za ich vernosť počas celej sezóny.

ikona

Uber prichádza na Slovensko. Ponúka aj jazdy zadarmoSlužba Uber, ktorá chce byť lacnejšou alternatívou k tradičným taxíkom, prichádza od dnešného dňa 12-tej hodiny aj na Slovensko, konkrétne do Bratislavy. Aplikácia je určená pre operačné systémy Android, iOS a nezabudlo sa ani na Windows Phone.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu