Víkendovka: Vyhraj smartfón v hodnote 139 eur!

V spolupráci so značkou Coolpad a distribútorom TCCM sme pre vás pripravili rýchlu súťaž o šikovný 4,7-palcový android s podporou LTE.

Tentoraz vám nemôžeme povedať, o čo presne hráte, lebo práve to je našou súťažnou úlohou.

V septembri tohto roka na náš trh vstúpila nová značka Coolpad. V obchodoch sa objavili dva smartfóny. Jeden väčší, 5,5-palcový Coolpad Modena, a jeden menší: 4,7-palcový... Ale to už je predmetom dnešnej súťažnej úlohy.

Do predmetu e-mailovej správy odoslanej na sutaz@fony.sk pošlite názov 4,7-palcového Coolpadu, ktorý sa spolu s modelom Modena predáva v našich obchodoch za oficiálnych 139 eur.

Do tela správy vložte kontaktné údaje, aby sme vám v prípade vyžrebovania mohli výhru čo najskôr poslať. Ak chcete, aby sme vám v prípade výhry aj okamžite zavolali, nezabudnite ani na vaše telefónne číslo.

Po vyžrebovaní a úspešnom kontaktovaní výhercu všetky e-maily zmažene a nebudeme ich používať na žiadne iné účely.

Súťaž trvá len do pondelka 14. decembra (23:59), v utorok nájdete na Fony.sk správnu odpoveď aj meno výhercu.

Držíme vám palce!

A nezabudnite, u nás vyhrávajú len tí poctiví! Špekulanti s viacnásobne odoslanými e-mailmi (aj z rôznych schránok) sú u nás zo súťaže definitívne vylúčení.

Súťaž Víkendovka prebieha od 11. do 14. decembre 2015 na www.fony.sk. Výhru nie je možné vymáhať súdnou cestou. Podmienkou zaradenia do žrebovania je uvedenie správnej odpovede v predmete e-mailu. Každý z vás sa môže súťaže zúčastniť len raz. Telefónne číslo v tele správy poslúži nielen na kontaktovanie výhercu, ale aj na filtrovanie duplikátov. Pred odovzdaním výhry si telefonicky overíme súhru telefónneho čísla a e-mailovej adresy, z ktorej bola odpoveď odoslaná. Vďaka tomu má každý častník súťaže rovnakú šancu na výhru. Účastník súťaže súhlasí so spracovaním svojich osobných údajov v súlade zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a so zverejnením svojho mena ako výhercu na www.fony.sk.

Diskusia k článku:

Peter 12.12.2015 - 18:04

Mna by zaujimalo, co su to spekulanti... Ak Vam niekto v rodine posle 4x email, s tym ze raz odpoveda Otec, raz Mama, a potom deti, je to spekulanstvo, alebo? Chapem, ze ak Ivan R. posle email z ivanR1@xyz.sk a ivanR2@cyz.sk tak to spekulanstvo je, ale ako to beriete? :)

Dejvo12.12.2015 - 18:50 Trvalý odkaz

Ked to je kazdy clen rodiny z vlastneho emailoveho konta, to by som za spekulantsvo nepovazoval. Pravo zapojit sa ma predsa kazdy clen rodiny, ak ho dana sutaz/cena oslovi. Ci je to mama, otec alebo brat...

Lenka Ivančíková14.12.2015 - 02:33 Trvalý odkaz

Mame vlastny sposob odhalovania spekulantov. Ten samozrejme neprezradim. :-)

Bonyek@azet.sk14.12.2015 - 11:33 Trvalý odkaz

ja sa priznávam, že som posielal odpoveď aj zo schránky iného člena rodiny, samozrejme s jeho údajmi/adresou vrátane kontaktných. či je to špekulantstvo nechám na vás. ;-)

fonyboy.
v čom si odporujú.?

Celá diskusia 16 príspevkov