Štvrtý mobilný operátor sa zrejme bude volať Štvorka

Špekulácie okolo švtrtého operátora naberajú na obrátkach. Oficiálne informácie zatiaľ nie sú žiadne, no viaceré indície napovedajú, že spustenie komerčnej prevádzky pod spoločnými krídlami Swanu a Slovenskej pošty je blízko. Vraj už 5. 10. 2015.

Už pred pár dňami sme vám priniesli informácie z pre nás dôveryhodného zdroja ktoré uvádzali, že nový mobilný operátor príde už o pár dní a cez pobočky Slovenskej pošty začne ponúkať predplatené karty s kreditom 4, 8, 12 a 16 eur a predvoľbou 0950. Zamestnanci pošty už absolvovali školenia, ktoré ich na nový produkt mal pripraviť.

A cena? O tom, že štvrtý operátor chce priniesť cenovú revolúciu s jednotným účtovaním sme písali v našom staršom článku už pred pár dňami. Teraz sa hovorí o jednotnej sume štyri centy za volania do všetkých sietí SR aj EÚ, a rovnako má stáť aj odoslanie SMS správy. Či si nový operátor vypýta štyri centy aj za 1 MB dát uvidíme už zrejme o pár dní.

Jasnejšie je už aj okolo názvu štvrtého operátora, vraj by sa mohol volať jednoducho: Štvorka. Doména s rovnakým názvom je už zaregistrovaná a majiteľom webovej stránky www.stvorka.sk je práve Swan.

Už začína byť jasné, že jeseň bude naozaj horúca. Počkáme si na oficiálnu ponuku a i neskoršie reakcie zvyšnej trojice operátorov. Len nezabudnite, že všetky nami zverejnené informácie sú z neoficiálnych zdrojov, a tak môžu byť pravdivé, no môžu sa aj mýliť.

Za čitateľské tipy však ďakujeme.

Diskusia k článku:

galaxi 28.09.2015 - 18:18

A potom čo bude z internetom od Swanu 100GB za 5€, aj to bude v ramci predplatenej simkarty?

Manobb28.09.2015 - 19:59 Trvalý odkaz

4centy/min. by bola fajn pri 1+1 tarifikácii (ak nie 1+1, tak max. 4+1 ;-))

Rozhodujúca však bude tarifikácia a cena internetu ....., teda za predpokladu, že naozaj nie sú jej cieľovou skupinou iba dôchodcovia (cca zákaznícka báza 500.000).

Ak to nepo.... ako modráci, tak dvojku by skutočne mohla nahradiť štvorka. Že majú zázemie v štáte, snáď je jasné všetkým, t.j. ak sa štát chce do toho vložiť, tak to vedia dať.

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease28.09.2015 - 20:04 Trvalý odkaz

Swan LTE internet zostáva v nezmenenej forme na samostatnej sim (bez hlasových služieb) do konca roka 2016.

funboy28.09.2015 - 20:59 Trvalý odkaz

V znamení ŠTVORKY.
4. mobilný oprátor,
cena hovoru 4 centy/min. -
po 4. minúte bude volanie zdarma,
cena SMS 4 centy,
cena MMS 4 centy
cena internetu 4 centy/MB,
platba cez SIPO :-)

Celá diskusia 13 príspevkov