Sony SmartBand 2: fitnes náramok so snímačom tepu srdca

Druhá generácia fitnes náramka prináša snímač tepu srdca, informácie o vašej kondícii a vďaka notifikačnej LED dióde nezmeškáte hovor, správu, e-mail ani upozornenia zo sociálnych sietí.

Sony dnes uviedlo inteligentný náramok SmartBand 2 s viacerými snímačmi, zaznamenávajúcimi udalosti a životné funkcie, ktorý tak poskytuje plnohodnotné informácie o vašej kondícii, zdraví i hladinách stresu.

Základné špecifikácie:

Rozmery 41 x 15 x 10 mm, hmotnosť 25 gramov, Bluetooth 4.0, NFC, LED indikátor, 58 mAh batéria, podpora pre OS Android 4.4 a novší, iOS od verzie 8.2, senzor tepu srdca, akcelerometer, microUSB konektor.

ikona

NFC náramok Sony SmartBand SWR10 monitoruje vaše aktivity cez deň i v nociSo smart náramkami sa na MWC 2014 roztrhlo vrece. Aj Sony má jeden. Inteligentný, vodotesný náramok vám po spárovaní s Androidom umožní sledovať všetko, čo robíte - vaše pohyby, komunikáciu i to, čo fotíte alebo počúvate.

SmartBand 2 automaticky zaznamenáva počas nosenia rôzne aktivity ako je chôdza, beh a iné cvičenie, pričom pri každej takejto činnosti mapuje vašu tepovú frekvenciu. Náramok poskytuje aj informácie o vašom spánku a Smart funkcia budíka jemne zavibruje, aby vás zobudil v najvhodnejšom čase, a to podľa vášho spánkového cyklu.

Jasná LED dióda vás spolu s vibráciami upozorní na prichádzajúci hovor, doručenú SMS správu, tweet alebo e-mail. Náramok poslúži aj ako ovládač hudby na spárovanom mobilnom zariadení. Akonáhle sa vzdialite od pripojeného zariadenia viac než desať metrov, SmartBand 2 na vašej ruke zavibruje.

Poteší aj vodeodolnosť spĺňajúca certifikáciu IP68, a to napriek microUSB vstupu bez krytu. Batéria s kapacitou 58 mAh má ponúknuť približne dva dni používania a nabijete ju za jednu hodinu. Všetky zaznamenané údaje sa synchronizujú s mobilnou aplikáciou Lifelog.

SmartBand 2 bude pri uvedení na trh dostupný v čiernej a bielej farbe, a dve ďalšie farby - ružová a indigová modrá - prídu čoskoro. Na Slovensko príde v septembri tohto roka za odporúčanú cenu 119 eur.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu