Android TIP: MobileScan - zdiagnostikuje telefón i tablet

Telekom priniesol užitočnú aplikáciu pre operačný systém Android, ktorá dokáže otestovať hardvér, funkcie, zaznamená výsledky a odporučí riešenie.

Nová aplikácia Telekomu je určená každému, kto si chce otestovať a zdiagnostikovať svoje mobilné zariadenie, či mu pracuje správne. MobileScan dokáže odhaliť a vyriešiť bežné problémy smartfónu alebo tabletu ako napríklad nadmerné vybíjanie či spomalenie telefónu – a to kdekoľvek, jednoducho a rýchlo.

Čo všetko pomôže aplikácia skontrolovať?

- Bezpečnosť a súkromie – kontrola nastavení, tipy pre zvýšenie bezpečnosti a súkromia dát

- Softvér – testy operačnej, internej a rozšírenej pamäte a detekcia nestabilných aplikácií

- Sieť – testy mobilnej siete

- Batéria – testy batérie, zdravotného stavu a teploty

- Hardvér – kontrola obrazovky, mikrofónu, reproduktoru, vibrácií, fotoaparátu, blesku a funkčnosti tlačidiel

Aplikácia je k dispozícii pre všetkých, nielen pre zákazníkov Telekomu – tí však navyše môžu využiť aj testy a správnosť nastavenia internetových služieb. Bezplatne si ju stiahnete v obchode Google Play.

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

Manobb 11.08.2015 - 15:55

Lenka, aj si ju vyskúšala na MT, či tablete ? S akým výsledkom ? Oplatí sa to vôbec inštalovať ? Skús uviesť aj praktické skúsenosti a Tvoj názor na aplikáciu. Dík.

Lenka Ivančíková11.08.2015 - 21:04 Trvalý odkaz

ano, skusila som ju, preveri vsetky dolezite funkcie, ci su v priadku. je urcena hlavne ludom, ktori sa v telefonoch a ich moznych chybach a pricinach chyb nevyznaju. Technoid sa nad touto aplikaciou asi pousmeje. :)

Celá diskusia 3 príspevky