O2: užívajte si 4G sieť aj v Čechách. Za ceny ako doma

Rýchla dátová sieť LTE českého operátora O2, je od dnešného dňa dostupná aj pre slovenských zákazníkov. Za slovenské ceny.

O2 od dnes sprístupnilo pre svojich zákazníkov mobilnú sieť 4G v Českej republike. LTE pripojenie v Česku môžu využívať všetci zákazníci O2, ktorí disponujú zariadením a SIM kartou s podporou 4G.

V Česku sa zákazníci môžu tešiť z vysokorýchlostného internetu s viac než 95 % pokrytím obyvateľstva, ktoré tu O2 CZ svojim zákazníkom poskytuje. Stačí mať povolené dáta v roamingu a byť prihlásený do siete českého O2. Prihlásenie by malo prebehnúť automaticky po prekročení hranice, prípadne si operátora ručne vyhľadáta v nastaveniach siete.

Navyše, všetci zákazníci slovenského O2 volajú, SMS-kujú a dátujú v Českej republike za domáce ceny, tak, akoby ani hranice neprekročili. To znamená, že ak máte aktivovaný balíček dát, spotrebované dáta sa vám započítavajú do balíčka, čiže neplatíte už nič navyše. Roaming v Čechách skončil pre zákazníkov slovenského O2 už vlani.

Podobný benefit, teda pripojenie do LTE siete v zahraničí, môžu využívať aj zákazníci Orangeu. Zatiaľ iba v Poľsku a Španielsku. Tí však musia mať aktivivaný niektorý z roamingových balíčkov a za spotrebované dáta tak platia navyše.

ikona

Orange: využívajte LTE pripojenie aj v Poľsku a ŠpanielskuOrange prináša svojim zákazníkom možnosť využívať rýchlu dátovú LTE sieť aj v roamingu. Medzi prvé krajiny patrí Poľsko a Španielsko a čoskoro pribudnú ďalšie.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu