Samsung Z3: stredná trieda s OS Tizen?

Operačný systém Tizen si zatiaľ veľkú popularitu nezískal, no model Z1, ktorý sa predáva v Indii vraj zaznamenal úspech, a to možno posmelilo výrobcu, aby sa pustil do prípravy ďalšieho modelu.

Kto by si chcel na Slovensku kúpiť smartfón s operačným systémom Tizen, by úspešný nebol. Prvý, pred rokom predstavený telefón s týmto systémom Samsung Z sa nikdy do obchodov nedostal, ostal len zaujímavým prototypom. Druhý pokus - Samsung Z1 je určený pre indický trh. Stretnúť sa však s týmto systémom môžete, napríklad v inteligentných hodinkách Gear.

obr: Samsung Z1

Nový model by mal niesť názov Samsung Z3, párne čísla zrejme výrobca nemá rád. Veď aj rad Galaxy Alpha má zatiaľ len nepárne číselné označenia, zmení to možno až pripravovaný Galaxy A8.

ikona

Samsung Z1: štvorpalcový model s OS Tizen pre indický trhOperačný systém Tizen našiel svoje reálne využitie zatiaľ hlavne v inteligentných hodinkách a novších televízoroch značky Samsung. Firma ale svoje snaženie o úspech na poli smartfónov nevzdáva, a v Indii uviedla nový smartfón pre nenáročných zákazníkov.

Podľa zatiaľ neoficiálnych informácií by mala niesť novinka kódové označenie SM-Z300H a o hardvérovej výbave toho vieme naozaj málo. Očakáva sa procesor Snapdragon 410, 1 GB operačná pamäť RAM, 8 GB vnútorný priestor, 2 000 mAh batéria a 5-megapixelový fotoaparát.

Viac informácií sa dozvieme, keď sa tento telefón stane realitou..

Zdroj: sammobile.com

Diskusia k článku:

rtg 03.07.2015 - 16:42

povedzme si narovinu, podla tych ocakavanych parametrov to stredna trieda nebude

jarpo03.07.2015 - 23:44 Trvalý odkaz

Tiež kukám, že toto už stredná trieda teda nie je ...

Celá diskusia 2 príspevky