Orange: Sony Xperia M4 Aqua v akciovej ponuke

Okrem množstva zariadení, ktoré sme vám predstavili v nedávnom článku pribudol v akciovej ponuke aj vodeodolný android strednej triedy s 5’’ HD displejom.

Sony Xperia M4 Aqua je nástupcom minuloročného modelu M2 Aqua, ktorý sa však na náš trh ani nedostal. Oproti minuloročnému modelu prináša väčší displej s vyšším rozlíšením, silnejší procesor, dvojnásobok RAM a vylepšené fotoaparáty.

Takisto disponuje certifikáciou IP65/68, ktorá označuje, že telefón je odolný proti prachu a vode a vydrží 30-minútový pobyt v hĺbke až 1,5 metra. Procesor má osem jadier, kde štyri sú taktované na 1,5 GHz a zvyšné štyri na 1 GHz. Operačná pamäť RAM ponúka 2 GB. Slabinou európskej verzie jevšak katastrofálne nízka kapacita používateľsky dostupnej pamäte. Problém nevyrieši ani slot na microSD kartu a presune časti aplikácii na pamäťovku.

ikona

Sony Xperia M4 Aqua - päť palcov odolných voči vodeRecenzia 5'' vodeodolného androidu s HD displejom, 13 Mpix fotoaparátom a 2 400 mAh batériou. Výkon mu, na rozdiel od kapacity úložiska, nechýba.

Uhlopriečka displeja narástla na päť palcov, rozlíšenie na HD (720 x 1 280 bodov). Obidva fotoaparáty sa dočkali vylepšenia, zadný dokáže zhotoviť snímky až v 13-megapixelovom rozlíšení, predný sa pýši piatimi megapixelami. Vo výbave nechýba Wi-Fi, GPS, Glonass, Bluetooth 4.1, NFC, DLNA, podpora rýchlej dátovej siete HSPA+ ani na FM rádio.

Na jeden záber: Sony Xperia M4 Aqua

Sony Xperia M4 Aqua kúpite od jedného eura, plná cena zariadenia je stanovená na 290 eur.

Zdroj: orange.sk

Diskusia k článku:

Vlado 42 09.07.2015 - 15:28

Ahojte, rád by som sa spýtal, ako na tomto modeli funguje funkcia GPS, nakoľko na mojej Aque je príjem signálu GPS biedny, resp. často nulový, aj napriek správnemu nastaveniu Miesta a testovaniu vonku. Jednoducho mi zlyhávajú všetky navigácie.. :-/ Ďakujem za odpoveď. Vlado.

Celá diskusia 1 príspevok