OnePlus 2 bude mať snímač odtlačkov prstov

A máme tu tretiu odhalenú špecifikáciu pripravovanej novinky a tou je čítačka odtlačkov prstov. Výrobca to potvrdil na svojej stránke.

Poznáme ďalší diel do skladačky pripravovaného smartfónu. Tak ako výrobca sľúbil, postupne odkrýva dôležité špecifikácie. K procesoru Snapdgragon 810 a novému konektoru USB typu C pribudol senzor odtlačkov.

Takže to, o čom sa už dávno špekulovalo, je oficiálne potvrdené. Raz darmo, kto si na tento bezpečnostný prvok na telefóne zvykne, hľadá ho aj na druhých telefónoch. Je to naozaj návyková funkcia. Musí však fungovať rýchlo a bez problémov. Tak ako napríklad na najnovších Samsungoch radu Galaxy S6 alebo na iPhone 6.

OnePlus 2 bude podporovať uloženie až piatich odtlačkov a údajne má ísť o jeden z najrýchlejších senzorov na trhu. Už teraz sme zvedaví na ďalšiu špecifikáciu, ktorú OnePlus ešte pred oficiálnym predstavením novinky prezradí. Event sa ponesie v duchu virtuálnej reality a uskutoční sa 27. júla.

ikona

OnePlus 2 príde 27. júla. Vo virtuálnej realiteDlho očakávaná novinka a druhá generácia úspešného modelu OnePlus One sa oficiálne ukáže svetu už o mesiac. Predstavenie však bude netradičné. Nový top model bude odhalený pomocou streamovanej prezentácie vo virtuálnej realite.

Zdroj: forums.oneplus.net

Diskusia k článku:

Začať diskusiu