ZTE Nubia X6

  • Nightmare 27.03.2014 - 02:18

    Trochu velky ale vybava paradna,baterka tiez nevyzera zle

  • Michal27.03.2014 - 10:52 Trvalý odkaz

    Uf, tak na papieri v čislach to vyzerá brutalne, fakt brutalne, ta baterka hlavne. Už nejaký čas som pokukoval po zariadeniach nad 6 palcov ale este ma nič poriadne nepresvedčilo, ako poznam ZTE tak cena nebude vysoka. Teda možno aj hej, ale rovnako vybavený pristroj napr od Samsungu by stal 2krat tolko a od Applu 4 krat tolko. Po tabletfone pozeram z jedneho dovodu - ako na nahradu za tablet a 6,5 palovu uhlopriečku už považujem za tablet. Toto sa mi páči, fakt, dizajn tiež, hlavne ta fotka z profilu.

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease27.03.2014 - 11:03 Trvalý odkaz

    A ty Pysky, ZTE na to riadne duplo!
    Tak to je iná píla, skoro motorová ;-)

    ondrakomous27.03.2014 - 17:22 Trvalý odkaz

    zadnej levnej model z rady nubia neexistuje, vsechny jsou nesmyslne predrazeny!!!!! za ty prachy si radsi koupim "znackovej", nubia z5 stoji pomalu desitku, coz je dafakto nekde na urovni iphone 4s, samsung s3 sezenes pomalu za polovic a to sou Ackovi vyrobci, ale jinak dobry prirovnani, akorat trosku mimo realitu, zte je ceckovej vyrobce, teda pokud se bavime o alkatelu jako o beckovym.

    Michal27.03.2014 - 19:32 Trvalý odkaz

    Becko cecko, vsetko jedno. Kupoval som pre mamu ZTE blade 3 a ten telefon ma celkom prekvapil. Kvalita spracovania, system...za tie prachy super.

    ondrakomous27.03.2014 - 19:44 Trvalý odkaz

    zte blade 3 je o nicem, za stejny prachy mam daleko lepsi huawei y300 nebo huawei y530 nebo nokii 520 nebo samsung galaxy trend plus,vsechno ackovi vyrobci, takovy nerozum kupovat ceckovy zte za stejny prachy.

    Michal27.03.2014 - 21:45 Trvalý odkaz

    No ja sice možem suhlasit s pomenovanim A,B,C. Ale osobne to skor rozdelujem na výrobcov s vývojom a potom tých čo telefony len skladaju. ZTE je rovnako tak ako Gsmart, Prestigio a podobne značky proste skladačka. Ale nie je to tak len u nich. Stači otvorit telefon hoci aj Samsung aj Sony, proste A výrobcu a koniec koncov, tiež je na každej sučiastke na každom spoji podpisaný niekto iný. Vieš ako je to display od Sharpu a sharp robi displaye aj pre A značky. Snapdragon 801 je tiež ten istý od Qualcomu ako ten ktorý je v Z2 alebo M8. Nevidel by som to tak černe ondro, je to na jedno brdo, všetko spotrebný material na 2 roky použivania, lenže u ZTE aspon neplatis za Značku. Ja som ten phablet nevidel a neskusal vidim len čisla a ked ho porovnam s pristrojmi od iných značiek tak papierovo vyzera najlepšie, fakt ale fakt nabuchaný. To, že to bude nevyladený vrzgajuci kram, čo sa bude prehrievat a nafukne sa mu bateria, to neviem.

    ondrakomous28.03.2014 - 20:30 Trvalý odkaz

    michale, mne se na tobe libi, ze o sobe vzdycky napises, ze ses opravar telefonu, jak kdyby to znamenalo buhvico, ze ty ses jako neco extra, podivej, vysvetlim ti to znovu. uvedu priklad, trochu to prezenu, jenom pro nazornost. mas prachy na mercedes a pak je tu jeste skodovka, oboji ma stejny komponenty, ty to vis, ale skodovku si nikdy nekoupis, protoze se ti z ni chce blejt. byl bys blazen, kdyby sis koupil tu skodovku.....ten primer se da bezproblemu previst na mobily, to je jenom k tvymu blbymu prikladu, neni to jenom o komponentech unvitr, je to hlavne o marketingu, o mysleni lidi. no, a kdyz delas ceckovy mobily, tak nemuzes souperit s ackovyma vyrobcema, to sou jenom velky voci ZTE, utopie, do ackovy ligy totiz potrebujes a/stesti, b/strasny prachy, c/strasny prachy na marketing.

    Michal29.03.2014 - 00:58 Trvalý odkaz

    ALe co ma kapital a marketing spoločne s celkovou kvalitou a spolahlivostou pristroja? He, a čo maju spoločne komponenty a diely v telefone s tým že ja mobily opravujem? Tie by tam boli aj kebyže dojim ovce pod tatrami. Cakal som teda silnejsie argumenty a nie to, že A výrobca je ten čo ma hodne prachov a silný marketing. No a porovnavat medak so škodoukou je trochu ine ako ZTE napr zo samsungom, kedže tretinu dielov čo v sebe ZTE ma je od Samsungu (možno aj preto radene ako C výrobca podradnej kvality :P) a o tom že to montuju v tej istej krajine rovnakí ludia ani nevravim. Tiež patrim medzi tých čo si kupi radsej znamu značku - A výrobca a vycaluje neviem ake prachy ale tu zrovna v tejto triede by som tomuto ZTEčku šancu určite dal.

    ondrakomous29.03.2014 - 08:43 Trvalý odkaz

    dal jsem si prece skvelej argument, tihle kluci cinsti to dalaji pro vejvar nebo prachy, chces-li, nedalaji to pro dobry slovo a sam si to vpodstate napsal, oni si kupujou soucastky od nekoho jinyho, cili ty prachy putujou uplne jinam, jenze tyhle ceckovy firmy jsou zavisly na tech ackovych a jedna po druhy zacnou krachovat, az opadne tenhle boom, to je trzni kapitalismus, jeden den ses milionar a druhej den skoncis na dlazbe. az jim ti velci vyrobci prestanou ty soucastky dodavat, protoze jim budou vlastne brat praci, tak si potom ty mobily muzou montovat preba z automaticky pracky, chapes, me jako koncovyho zakaznika tohle nemusi vubec zajimat, ale zajimame se, proto si nikdo z nas tady moc takovy ty ceckovy vyrobce nekupuje, sme na to proste moc uvedomeli. lidi si dneska mysli, ze podporujou nejaky zte, ze iphony sou predrazeny, ale uz nevidi ty toky tech penez. takze kdyz si koupis dejme tomu drahej samsung, tak jinymu zadotujes levny zte, takze chapes, ze tenhle system se musi zakonite nekde vysrat, dyt to zte jede na dluh, beztak....cerveny numera, chapes.