zaloha rom na htc hero

  • 9 príspevkov
  • sarsan 02.03.2010 - 22:01

    aky program z marketu pozit?
    alebo je na to specialny postup?
    nikde to nemozem vypatrat
    dakujem

  • sarsan02.03.2010 - 23:08 Trvalý odkaz

    spravil som a na obrazovke mam zobrazeny vykricnik ..nejaky napad?

    Lenka Ivančíková02.03.2010 - 23:20 Trvalý odkaz

    Kedy sa ti zobrazil vykricnik?Nabehlo ti do recovery menu?Spravil si reboot system?

    sarsan02.03.2010 - 23:24 Trvalý odkaz

    telefon je vypnuty stlacim sucastne power a domcek ..a hned do 10sekund naskoci vykricnik...mam htc hero - orange uk

    Lenka Ivančíková02.03.2010 - 23:37 Trvalý odkaz

    Tak s tym som sa nestretla.Ja ho mam z volneho predaja na Slovensku.Potom neporadim.

    Edit:uz mi to docvaklo.Ja mam root a ty zrejme nie,taze preto.Ked sa robi root Hera,tak sa na kartu nahraju potrebne subory a medzi nimi aj Recovery.Bez toho ti to asi nepojde.Mozno by stacilo nahrat tam iba ten subor a nemusis pokracovat rootom.Nechce sa mi to vypisovat rucne,tak si poziciam cast navodu z androidfora:
    1) Nejdrive si PLNE nabijte baterku. Taky zalohujte obsah mobilu pres aplikaci MyBackup (na Marketu zdarma) a obsah pametove karty pak zkopirujte do pocitace. Kartu nasledne naformatujte, bude to potreba.

    2) Nyni pokracujte stazenim potrebnych souboru. A aby jste je nemuseli lovit vsude mozne i nemozne, pripravil jsem balicek se vsim potrebnym. Najdete ho TADY: http://rapidshare.com/files/283985311/ROOT.zip . Neni tedy potreba stahovat cely SDK kit, vsechny jeho potrebne casti jsou v prilozenem baliku. Je tam prilozeny i tento navod ve wordovskem dokumentu. Po stazeni si zip rozbalte. Slozku sdk z adresare PC do korenoveho adresare disku C:, ostatni soubory ze slozky PC kamkoliv na disk at je mate po ruce az bude potreba a obsah slozky MicroSD logicky na kartu do korenoveho adresare. Adresy slozek by tedy mely vypadat takhle:
    - C:sdk ools
    - X: flashrec.apk
    - X:
    ecovery.img
    X tady samozrejme znaci pismenko jednotky pametove karty. Doplnte si tam to spravne pismenko podle toho, jak to mate ve svem PC.

    3) Na flashnuti Recovery jsem zvolil o neco jednodussi zpusob, nez je prikazova radka, aby to bylo o neco rychlejsi:
    - do mobilu si z Marketu nainstalujte program Linda File Manager (je zdarma) a z nej pak nainstalujte program flashrec.apk, ktery jste kopirovali na kartu
    - v mobilu spustte aplikaci Recovery Flasher-> Backup Recovery Image a cekejte na dokonceni
    - kdyz je hotovo, kliknete do textoveho pole a vepiste prikaz (bez uvozovek a presne tak, jak je pisu ja vcetne mezer) a kliknete na Flash Custom Recovery Image

    - po dokonceni zavrete program, vypnete mobil a znovu ho zapnete se stisknutym a drzenym tlacitkem Home (domecek). Klavesu drzte do te doby, dokud nenajede do Recovery Menu.

    Tymto sa potom budes moct dostat do recovery modu.Ale za vysledok nerucim.Ja som si robila cely root,nielen nahravala recovery.img
    Root potom pokracuje dalej.

    mogz02.03.2010 - 23:57 Trvalý odkaz

    No ked si dobre pamatam, tak aj na G1 ten recovery mode do mobilu trebalo najprv nahrat, bez toho mi ukazovalo tiez len vykricnik. Ale hero nemam, a na G1 som to robil uz davno, ale najdi si navod na root hera a pri tom to je medzi prvymi krokmi, myslim nahratie toho recovery modu.

    Lenka Ivančíková03.03.2010 - 00:01 Trvalý odkaz

    A co som mu asi o post vyssie napisala?Cital si?:shock:

    sarsan03.03.2010 - 00:20 Trvalý odkaz

    skusim update rom dam vediet ako to dopadlo