Tvrdené sklá na Samsung Galaxy S6 edge už dokážu pokryť celý displej

  • Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease 16.10.2015 - 17:32

    :-))

  • smartservisSK16.10.2015 - 18:58 Trvalý odkaz

    Da sa to vymenit v cene 239 € plus nejakych 19€ za repro, a to v klasickom servise s origo dielom, ktory je vlastne cely predny panel ( LCD + dotyk + ram)

    Richard Hombauer16.10.2015 - 19:36 Trvalý odkaz

    ved prave. aj ked rozbijem len ochranne sklicko (dotykova vrstva je sucastou neporuseneho AMOLED displeja), treba menit aj displej?

    Michal16.10.2015 - 22:29 Trvalý odkaz

    Asi ano, ja som uz niekolko displejov vymenil, a nie vzdy je mozne oddelit displej od digitizera. Napr naposledy na xiaomi to neslo, musel som objednat displej aj dotyk.

    ondrakomous16.10.2015 - 23:48 Trvalý odkaz

    vymenu zvladne kdejakej karbanik, https://youtu.be/S_OPjGnaIy0 s6edge se vyplati polepit cely a jeste ho nosit v trojitom kondome. Vyhoda moji nokie 3210, o kterou nemusim mit strach pri zatloukani hrebiku.

    Dušan17.10.2015 - 01:33 Trvalý odkaz

    jednoducho samsung je prémiová značka aj pri oprave :D

    ondrakomous17.10.2015 - 01:51 Trvalý odkaz

    popravde nevim, co na tom stoji 1000 euro, kdyz to rozdelas kartama z mariase. cistej fanatismus dat tolik penez za "nepotrebnou detskou hracku".

    ondrakomous17.10.2015 - 02:13 Trvalý odkaz

    tak urcite, ty obvody jsou vpohode, ale to lepeni v zivote nedas do puvodniho stavu. tam se davaji "lidl samolepky", pak tam natece voda, zname svoje autorizovany servisy. mas se jeste co ucit synku, je ti sice sice 35, ale moc mobilu si asi nerozdelaval, ja se v tom hrabu bezne. prvni, co delam, kdyz mam novej mobil, tak beru sroubovak, abych se podival jak to vypada uvnitr. treba bys konecne pochopil, proc je iphone nejlepsi. jak je tam vsechno hezky nasroubovany a poskladany, to neni jak linky na cinsky markety, ktery ti nereknou, co mas uvnitr, musis tu chinu taky nekdy rozdelat, to by ses potom divil, co tam mas, misto 8 jadra 4 jadro, misto 1BG ramky 512mb, software ti muze ukazovat cokoliv, kdyz je dobre naprogramovany. na tomhle frci pulka dnesni chiny, na fakecich.

    ondrakomous17.10.2015 - 02:27 Trvalý odkaz

    huawei jsou mobilni trojka, tech se boji i apple, jednou budou nejlepsi, xiaomi sponzorujou soudruzi, aby neprodelavali a meizu jsou nejvetsi kamosi se samsungem, kdybys to nahodou nevedel, ale uz jsem ti to myslim rikal. xiaomi se kopiruje praveze nejvic, to stejny treba i lenova, dyt se podivej jenom na recenze mobilu z chiny, jak jsou protichudny, jedna redakce nesetri chvalou, druha ti pise presnej opak, jeste sis toho nevsiml, ze se dalaji ruzny kvality. u tech znackovych je uplne to stejny, lidi poradne nevi, co kupuji, apple dava bezne dva vyrobce fotaku, jiny chipsety. atd.---

    Michal17.10.2015 - 11:25 Trvalý odkaz

    Xiaomi ma trochu sklamalo co sa tyka konstrukcie, cakal som trochu viac. Ako pisal ondra, tie vrstvy uz nespojis ako vo vyrobe a to bol aj pripad Redmi Note. Iphone je asi jediny v ktorom som sa zatial nehrabal - nejak ho nikto v mojom okoli nema.

    smartservisSK17.10.2015 - 12:10 Trvalý odkaz

    ano aj ked je poskodene sklo meni sa cely predny panel v pripade istych modelov... je aj par odvaznych ktory zvladnu vymenu skla aj pri Galaxy s3,S4... lenze kvalita prevedenia je slaba sklo sa odliepa, skor sa potom zas poskodi atd tato vymena je mozna vo Vasom pripade lebo dotyk reaguje a LCD zobrazuje. Ale neodporucam radsej menit cely panel v spominanej cene

    ondrakomous17.10.2015 - 12:31 Trvalý odkaz

    mobileserviceSK: napsal si to presne, prave je bezna praxe, ze i autorizovany servisy delaji takovy "prasarny". S4 vymenis vpohode, S3 taky, ale S5 je horsi, tam je vodeodolnost, tam nastava ten "pruser", samsung nikdy nemel pristoupit na vodeodolnost jakotakovou, kdyz mas zaruku v autorizovanym servise, tak ses relativne v klidu, pokud ti takova zaruka skonci, tak ses lidove receno v haji, autorizovanej servis si na takovym servise namasti kapsu a jeste ti reknou, ze uz nejsou schopni ti garantovat vodeodolnost, u takovych telefonu by se mel menit kus za kus, aby vse bylo ok. jenze kdo to dneska dela, ani apple ti dneska nevymeni kus za kus, pokud si koupis napr. u operatora, tak ho normalne posilaji do servisu. nejlepsi reseni, pro takhle drahej telefon je nejlepsi zaplatit si pojisteni proti rozbiti a kradezi. lidi si to dneska objednavaji bezne. iphone 5 je dobrej na servis, rozbitej display vymenis rychle. u 4 je to horsi, ten se musel celej rozsroubovat, protoze se do mobilu lezlo zezadu, u 5 je to pres celni panel.

    Fero66620.10.2015 - 14:23 Trvalý odkaz

    Z IPshopu som si objednal spomínané tvrdené ochranné sklo. Svoj účel plní dobre pekne prekrýva celú prednú časť telefónu. Nakoľko mam čiernu verziu S6 edge kúpil som si aj tvrdené sklo v čiernom prevedení no to je kameň úrazu.Čierne zafarbenie ochranného skla nelícuje s otvormi na hardvérové tlačidlo či reproduktor. Podsvietené tlačidla už podsvietené niesu lebo ich prekrýva čierna farba ochranného skla a z časti prekrýva aj identifikačnú diodu a senzory pri reproduktore. Keď som kupoval čisto číre ochranné sklo nemali. Kto by mal záujem pošlem aj foto. Sklo chráni no za 20€ by som čakal že všetky otvory budu pasovať.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne20.10.2015 - 15:56 Trvalý odkaz

    To je celkom relevantny dovod na reklamaciu, nie? Aj ked je to "len" polozka za 20 eur, no za take sklo je to celkom dost. Skusal si kontaktovat obchod a dohodnut sa s nimi? Mozno z toho nic nebude, ale aspon by som to skusil...

    Fero66620.10.2015 - 22:13 Trvalý odkaz

    Nie obchod som nekontaktoval ako som písal mobil je chranený dokonalo tak ho stále používam a pozriem niekde inde úplne číre sklo. Bez ochranného skla sa bojím mobil používať nakoĺko mám aktívny životny štýl. Sklo funkciu mobilu neovplyvňuje no za 20e malo licovat presne alebo ho mali vyrábať iba číre a nebol by problém s prekrytím dotykových tlačidiel či snímačov.Možno mam fakt iba vadný kus no kto chce kúpiť radšej číre.