Telekom: za prenos čísla získate tablet Asus MeMo Pad HD 7

  • petris 17.02.2014 - 19:09

    viazat sa? v telekome a teraz? mily telekom dobre rano a uvedomte si uz konecne ze na viazanost sa dnes uz novi zakaznici neziskavaju.

    s vasim uzasnym gprs nic nove. stale ste s datami v mnohych lokalitach bohuzial len na jednom mieste teda tam kde ste boli aj v roku 2004.

  • nerd17.02.2014 - 20:54 Trvalý odkaz

    a kto ti da co zadarmo bez viazanosti?

    Nightmare18.02.2014 - 01:57 Trvalý odkaz

    to je tak ked niekto je naviazany na o2

    petris18.02.2014 - 09:48 Trvalý odkaz

    vtip je mily maros prave v tom ze si uplne ale naozaj uplne zle vysvetlujes zadarmo.

    a tento tablet urcite zadarmo nie je !!!

    paul18.02.2014 - 12:32 Trvalý odkaz

    keby dali tablet + 150eur bonus za prenos cisla tak by sa dalo nad tym uvazovat ale upisat sa 24 mesiacov koli lacnenu tabletu isto nie

    nerd18.02.2014 - 15:21 Trvalý odkaz

    petris tvoja chapavos (nie len na tomto fore) je uz povestna :)
    ak niekto pod takymto clankom a hned za tvojim prvym komentom polozi otazku " kto ti da co zadarmo bez viazanosti?" tak asi len ty to mozes pochopit tak ze si myslim ze ten tablet je zadarmo :D
    na druhu stranu ak si prenesies cislo hoc kde inde tak dostanes 150€ v 5€ splatkach (cize tam musis vyuzivat sluzby 30mesiacov) a v telekome ti daju vec v hodnote 150€ za to ze tam budes vyuzivat sluzby 24mesiacov. aj jednom aj v druhom pripade je to benefit za vyuzivanie sluzieb.
    vobec to neobhajujem ale zasa si ani nedovolim tvrdit ze to nemoze oslovit vela ludi ktorym presne takato akcia bude vyhovovat.

    petris18.02.2014 - 15:35 Trvalý odkaz

    pocuj ty minister cakatel:

    o chapavosti sa chces rozpravat? ty? o akom inom fore spievas? s vynimkou jednej jedinej diskusie sme sa my dvaja inde nestretli a silne pochybujem o tom ze sa vyskytujes tam kde ja.

    ak si prenesies cislo kamkolvek inde kde dostanes mesacnu zlavu na sluzby si volny a odist mozes kedy chces. bez pokuty. v telekome si to musis odtrpiet az do konca len kvoli takej zbytocnosti akou tento 7 palcovy tablet je. ja som nenapisal ze to nikoho neoslovi. ja som napisal ze viazat sa kvoli tomuto je hlupost. aj ked ide len o moj pohlad. precitaj si to od zaciatku este raz. nie je tych prispevkov az tak vela aby si to nezvladol bez zavarenia mozgovych zavitov. napisal som ze na viazanost sa dnes uz novi zakaznici neziskavaju. a napisal som aj o tom ze s gprs sa aj nadalej nic nedeje. namiesto toho zacal brainwashing o jedinej celoslovenskej telekom lte sieti.

    ten vas komjaticky kruzok logickeho myslenia uz zda sa vedies ty. ale uz tomu rozumiem. skoda by bolo zahodit tvoj obrovsky talent a nevyuzit ho v prospech dalsich komjatickych kapacit. ved liahen supermozgov mame len jednu. tu vasu.

    nerd18.02.2014 - 15:40 Trvalý odkaz

    "ja som nenapisal ze to nikoho neoslovi-mily telekom dobre rano a uvedomte si uz konecne ze na viazanost sa dnes uz novi zakaznici neziskavaju."
    kam by si chodil ked ti je niekde dobre? :D
    par volnych parciel na stavanie tu este mame ale hoc kto ich nedostane ;) :D ale co by si tu u nas robil, mame tu mizerny 3G signal od O2 :(

    petris18.02.2014 - 15:48 Trvalý odkaz

    a vies zeby mi mnohokrat stacil aj funkcny edge ktory veru v telekome stale nemam lebo len telekom mi exkluzivne na slovensku dava len gprs? a doma ja naozaj nepotrebujem mobilny net. ani ten 3g. my zaostalejsi mame pevne pripojenia a wifiny doma. vies? co uz. na vasu uroven sme este nedorastli. raz darmo. ministri cakatelia musia byt kapacity.

    off topic: urcite budete mat tie pozemky drahe jak sto slakov sak v takej dobre lokalite liahni supermozgov to inak ani nemoze byt. ja nesplnam predpoklady na zaradenie sa do vasej extra vyberovej komunity preto si svoje parcely podelte medzi sebou a nikoho k sebe neberte. skoda by bolo nedrzat vasu inteligencnu uroven maros. fakt ze hej.

    mrky18.02.2014 - 15:55 Trvalý odkaz

    petris, ale ak ta naje...srdí o2 alebo orange a rozhodneš sa pre telekom, vyberieš si program aj mobil a predavač/ka sa ťa opýta, či chceš aj tablet za 0,04 eur tak to podľa mňa zadarmo je ;) sorry za 0,04 eur

    nerd18.02.2014 - 15:57 Trvalý odkaz

    je jasne ze by sme ta sem nechceli ;)

    petris18.02.2014 - 16:09 Trvalý odkaz

    ja sa urcite nerozhodnem pre telefon od telekomu lebo tie blbiny co tam exkluzivne pchate navyse ma vzdy privadzali do zufalstva.

    keby som nevedel co si ty za telekomacku postavu tak by som ti mozno na tu hlupost aj skocil. zadarmo tablet skusaj na niekoho ineho. celkom urcite mame my dvaja uplne rozdielny pohlad na to co je a co nieje zadarmo nech to teda najnovsie stoji hoci aj 0,04 eura. musim sa ti teda uprimne z niecim priznat: tablet nie je nic pre mna. nema ma cim oslovit. takze len tak:

    nie mna sa predavacka nemoze opytat ci chcem aj tablet lebo ja sa viazat nebudem. ani u vas a ani nikde inde. chapes? teda podobne otazky si nechaj napriklad pre kapacity z komjatic ;-)

    @maros: vedel som zeby som sa ku vam nehodil. aj keby ste ma chceli ;-) drz sa.

    mrky18.02.2014 - 16:41 Trvalý odkaz

    petris, to že tebe žlč zalieva mozog je tvoja vec ;) napísal som ti príklad, veľmi reálny, ale kedže nechceš byť ani pomarač ale bublinka tak buď, 80% paušálnych simiek/programov je viazaných, takže asi toľko... a keďže už "roky" nepoužívaš mobili od operátorov, nechápem ako vieš čo v nich je a čo nieje, brendované mobili sú iba "špeciálne" edíce pre daného operátora a telekm také nemá, prosím, skoč si za svojím guru aby váš preškolil, lebo strácate argumenty a nieje pekné ak nevieš o čom píšeš, takže šup otvoriť manuál "argumenty zlých vlastností orange a telekom" a aktualizovať, lebo 3/4 z toho čo píšeš nieje pravda... a pááá ide sa sledovať hokej

    petris18.02.2014 - 16:53 Trvalý odkaz

    naozaj mi uz nic nemusis dokazovat. si jasny. arogantny ruzovy pesiak. tu vasu trapnu reklamu o pomaranci a bublinke som dnes pocul v radiu. uz naozaj neviete ako zaujat.

    klamstvami o darceku deezer v telekome kde zabudnete povedat ze darcek je to len pre vybrane pausaly a takto podana informacia vo vasej rozhlasovej reklame je LOZ alebo klamstvami o celoslovenskej prevadzke vasej mikro lte siete co je mimochodom tiez LOZ pretoze nejde o ziadnu celoslovensku prevuadzku pretoze vam k tomu chyba minimalne 75% uzemia Slovenska.

    kto ma ma preskolit? co to zasa trepes? aha ja som zabudol ze ked uz nemate ruzove argumenty tak kazdy musi robit u konkurencie. mozem ta ukludnit pesiacik nerobim pre nikoho z mobilnych operatorov a je mi naozaj jedno ako tuto informaciu vo svojej makovici spracujes.

    hadzanim spiny na konkurentov nevyriesis to co tu kritizujem. a to su telekomacke fakty. rovnake ako som to tu uvadzal aj v minulosti v inych diskusiach kde ste tiez nehovorili cistu alebo celu pravdu.

    inak tie manualy o zlych vlastnostiach konkurencie o ktorych pises ma zaujali. zvlastne ruzove metody to mate . naozaj zvlastne. ale uz zacinam chapat preco vam bezne cinnosti viaznu ak sa prednostne venujete pisaniu manualov o konkurencii. a taka dobra firma bol ten eurotel. zasle casy ktore sa uz nevratia.

    ak nevies ako vyzera vas ruzovy telekom brandovany telefon tak to sa musis este vela ucit. preslo mi ich rukami dost. aj tych oranzovych.

    nerd18.02.2014 - 17:17 Trvalý odkaz

    petris :D ked ty niekoho oznacis ako arogantneho :D :D tak to uz je vazne sila

    petris18.02.2014 - 17:27 Trvalý odkaz

    vies co maros? ak sa to teda ma zvrhnut na duel kto z koho tak pod: ja to dokazem tiez.

    co keby si sa namiesto atakov venoval radsej zene a detom? jedine ak by ti tieto cinnosti doma viazli. jasne. bingo. to je ono. konecne uz chapem dovod tvojich vypadov. ak to doma uz nefunguje tak si dokazujes svoju pohlavnu silu aspon v diskusiach. marosko testosteron sa vybija inak. zajdi si do posilky ak mas prebytok energie. alebo chod po nociach vykladat vagony.

    nerd18.02.2014 - 17:41 Trvalý odkaz

    mas pocit ze ta niekto napada a je voci tebe arogantny? :D mas pocit ze s tebou superim, alebo ta atakujem? :D
    joj raz my tvoja domyslavost bude velmi chybat ;)

    petris18.02.2014 - 17:57 Trvalý odkaz

    vypytaj si od zeny vychadzku. zajdi si napriklad do senku maros. daj si pivo so zivymi kamosmi ak nejakych mas. pozri si tam hokej. prides na ine myslienky. vyvetraj si hlavu.

    ak ta nebavi hokej tak si zahraj so zenou napriklad monopoly. mozno vas to zblizi a nebudes mat cas na hodnotiace spravy o mojej osobe ktore s gprs telekomu nesuvisia a len tu zbytocne zaberaju miesto ;-)

    my dvaja si jednoducho nesedime. to sa stava.

    nerd18.02.2014 - 18:04 Trvalý odkaz

    co ty vies mozno si raz spolu "sadneme" ;)

    mrky19.02.2014 - 10:27 Trvalý odkaz

    petris, prestaň byť suterénom, či to na školeniach ťa tak naučili alebo si taký od prirodzenia? nechápem ako niekto dokáže v jednej diskusii odporovať sám sebe protichodnými vyhláseniami... to ti bubliny tak vymyli mozog že si skončil ako rozpoltená osobnosť?

    petris19.02.2014 - 11:01 Trvalý odkaz

    ja neviem co vas na vasich ruzovych telekomackych skoleniach ucia ale sudiac podla toho co tu stale pises za nezmysly to asi nebude nic dobre.

    uz som ti napisal aby ste sa a ty specialne namiesto hlupych konspiracii zacali zaoberat GPRS pokrytim na drvivej casti Slovenska tak aby som ja ako platiaci zakaznik nemusel prist o zdravy rozum pri vyuzivani vasich uzasnych datovych sluzieb ktore ste nielen ze v miestach kde GPRS mate od roku 2004 neupravovali ale ste ich este aj zdrazeli pre predplatenky zo dna na den o zavratnych 80%.

    toto je vase ubohe pokrytie EDGE vo februari roku 2014: http://2i.sk/b091c1eb38

    GPRS teda mate na drvivej vacsine uzemia Slovenska. mozete sa hanbit za toto GPRS pytat akekolvek peniaze.

    prestante narod KLAMAT o celoslovenskej prevazdke vasej mikro LTE ktoru obmedzujete uplne bezprecedentnym sposobom okrem dostupnosti len v mikroregionoch este aj na vybrane pausaly.

    prestante narod KLAMAT v rozhlasovej reklame o tom ze deezer davate ako darcek. takto podana informacia je sproste KLAMSTVO.

    vratte tomuto statu to co ste si prisvojili a nechcete sa toho vzdat. http://www.teraz.sk/ekonomika/hospodarske-noviny-malatinsky/74310-clano… to su tie nevyplatene dividendy. naucte sa zit z vlastnych penazi a nie z penazi ktore patria nam vsetkym.

    telekom uz dnes nikomu neodporucam. nielen pre "kvalitu" sluzieb ale najma preto ako sa tu dlhodobo spravate.

    hrate sa na uprimnych a prozakaznicky orientovanych ale vase skutky dokazuju ako to naozaj myslite. uz davno ste mohli pochopit ze LOZ ma kratke nohy. slovensky zakaznik nieje hlupak za akeho ho mate. dal vam to jasne najavo. pocty easy vam klesaju aj napriek masivnym reklamnym kampaniam za nekrestanske peniaze. dufam ze ste za to vyvodili personalnu zodpovednost pretoze v pripade ak by ste tie prachy zbytocne neivestovali do reklamy mohol podiel zostat aj statu nielen vo forme dane zo zisku.

    hanbite sa. z fungujuceho eurotelu ste sa prepadli tam kde ste teraz a idete stale z kopca. mozete oznacovat konkurenciu hanlivo tak ako to robite v najnovsej reklame na dlhodobo klesajucu easy. nepomoze vam to. naopak.

    ja uz kazdemu odporucam dat od vas ruky prec. telekom nebrat. v ziadnej podobe. nie su hodni dovery.

    a svoje diagnozy aplikuj tak maximalne vo svojej detskej izbicke u rodicov. tam nikomu neublizis. uboziak. mozes sa hanbit. a telekom za teba tiez. zamestnat takeho losera ktory este viac poskodzuje obraz o spolocnosti v ktorej pracuje je odvaha.

    mrky19.02.2014 - 12:08 Trvalý odkaz

    petris, ty služby telekomu nevyužívaš ani úplnou náhodou ;) zjavil si sa tu aj na iných mobilných fórach presne v čase keď skončilo O2 fórum, čistá náhoda že? chodíš tu otravovať už rok, akonáhle sa niečo šuchne od orange alebo telekomu tak je to neskutočne zlé, O2 je podľa teba vrchol dokonalosti, takže všetci vieme za koho kopeš, to gprs/edge riešiš iba ty na všetkých fórach, nikoho iného to netankuješ, proste nemáš argumenty a to je smutné, lebo hovoriť o pokrytí nemá absolútne význa, staráš sa o nejaké tie reklamy že sú klamlivé? LOL reklama je reklama, chceš zopár príkladov keď klamalo O2 v reklamách ;) není problém popýtaj a napíšem ti a ešte si všimni, zatiaľ som neohováral ani orange ani O2, spravím to až na tvoje vyzvanie a prosím ťa, ukľudni sa už, dostaneš infarkt a kto bude potom zamorovať fóra nezmyslami o gprs a edge a klamlivých reklamách? :DDD

    MJ19.02.2014 - 12:20 Trvalý odkaz

    @Petris, by ma zaujimalo ako prebieha tvoj vsedny den

    petris19.02.2014 - 13:08 Trvalý odkaz

    pocuj ruzovy arogantny pesiak: to preco som sa ja na tomto fore zjavil ti nebudem obsirne vysvetlovat no viedli ma k tomu uplne obycajne dovody kedy som tu hladal radu.

    prestan si uz vymyslat konsipracky a venuj sa problemom ktore mate. nezakryjes ich ani tym ze sa budes trapne snazit zaradit ma medzi zamestnancov o2.

    na akych inych forach riesim gprs? okrem tohoto fora sa nevyskytujem na ziadnom inom o mobiloch aj ked ine portaly o mobiloch citam no do diskusii nezasahujem. jedinou vynimkou bola diskusia na adroidovom portali kde sme na seba narazili s nerdom. nemam sa ti preco zodpovedat.

    jednoducho namiesto toho aby si priznal ze problemy o ktorych pisem su ozajstne snazis sa tu zo mna urobit niekoho kym som ja nikdy nebol. je to nielene ze trapne ale len to dokazuje ze som pichol do osieho hniezda a neradi hovorite o tom ake mizerne datove sluzby na Slovensku ponukate v roku 2014.

    ja vase ruzove sluzby bohuzial este vyuzivam v sluzobnom telefone no toto sa coskoro zmeni a vy pridete nielen kvoli tvojej arogancii o par desiatok sim kariet.

    na data uz par tyzdnov mam modru simku. to je cele moje spojenie s o2.

    zaoberaj sa vasimi problemami. tam mas obrovske rezervy. aj ked niektore vase preslapy sa napravit nedaju. najma neodovodnene zvysenie cien za data alebo klamstva o celoslovenskej lte sieti pricom vam k tomu chyba 75% uzemia slovenska. a tak dalej. uz som tu o tom pisal.

    gprs ktore mi lezi v zaludku som tu rozoberal preto, lebo som sa s nim v praxi stretaval casto a ver mi neboli to ziadne prijemne chvilky.

    @ mj - o moj vsedny den sa ty nestaraj. ak ma budes chciet platit potom ta moze zaujimat ako travim svoje vsedne dni. nauc sa ze ak nemas co k teme clanku povedat tak radsej mlc nez aby si zo seba zbytocne verejne robil hlupaka.

    mrky19.02.2014 - 13:37 Trvalý odkaz

    ale no tak petris, neskrývaj to čo sa skryť nedá, ak niekto používa tie isté slovné spojenia, dokonca tie isté vety aj na inom fóre, jeho vetná skladba je presne taká istá ako tá tvoja tak buď máš mentálne dvojča (o čom pochybujem) alebo si to ty a to neodskrieš ani to že si arogantný, pozri si len tvoju drzú odpoveď na nevinnú otázku o tom ako tráviš deň ;) ja osobne by som odpovedal asi v zmysle že chodím na fony.sk vytáčať petrisa a ten mi na moju návnadu vždy skočí, takže mám o zábavu postarané :DDD

    mrky19.02.2014 - 13:59 Trvalý odkaz

    petris petris a prečo sa s tým mám ja zaoberať? :DDD čo som ja nejaký technik bts-iek? čo som ja nejaký projektový manažér pre rozvoj sietí? LOL nie niesom, a keďže niesom sa tým ani nezaoberám, ale sa trošku vyznám a tak sa zaoberám blbosťami ktoré píšeš a okrem teba nikoho iného na svete netrápia, teda ešte tie nicky na iných fórach o ktorých tvrdíš že niesi ty ;) či? priznáš modrú farbu? bublina

    petris19.02.2014 - 14:09 Trvalý odkaz

    mne je jedno na akej pozicii v telekome robis. dolezite je ze tam naozaj pracujes. a namiesto toho aby si sa snazil reagovat na konkretne fakty z vasej praxe ci uz sa to tyka vasej predpotopnej gprs siete alebo o klamstvach v reklame tak len odvadzas pozornost inam pripadne sa snazis veci bagatelizovat. odovzdaj to co si sa tu dnes dozvedel vo firme kolegom ktori podla teba za aktualny stav zodpovedaju ak to nie si ty. aj napriek tomu ze verim ze o tom vsetkom uz davno vedia. mozno sa konecne nieco zmeni ked ich zacnu bombardovat aj vlastni zamestnanci. aj ked skor asi pride k zaniku civilizacie ako u vas k posunu k lepsiemu. bohuzial.

    nemam aku modru farbu priznavat. aj ked ty si to strasne zelas. nebudem sa uz k tomu vracat. odpovedal som ti uplne jednoznacne na tvoje hlupe obvinenia so spojitosti s modrym operatorom.

    mrky19.02.2014 - 14:48 Trvalý odkaz

    petris, poznáš tieto slová a slovné spojenia?:
    "O2 nema nikde len predpotopne gprs. Telekom ano. Na prelome rokov 2013 a 2014. Ked telekom klame o celoslovenskej prevadzke lte ma v mnozstve lokalit len trapne gprs." - príspevok na mm od užívateľa "mars"
    "co maju z toho obyvatelia regionov kde mate po 18 rokoch prevadzky vasej gsm siete len predpotopne gprs?" - príspevok od známeho nicku *_* z 20.7.2013 celkovo príspevok je takmer na nerozoznanie (slovné spojenia, odstavce, skladba viet) od tvojich príspevkov ktoré si predvádzal aj ty tu dnes, takže ako dlho budeš ešte KLAMAŤ že ty na iných fórach neprispievaš s tými istými príspevkami? nie ty budeš tvrdiť že to je tvoje mentálne dvojča

    petris19.02.2014 - 15:19 Trvalý odkaz

    ak si z toho co som doteraz napisal nic nepochopil tak uz je zbytocne to tu dookola opakovat. vrat sa napriklad na zaciatok tejto diskusie a prejdi si ju pozorne rychlostou ktoru si schopny eventuelne spracovat.

    ak ale aj nadalej trpis utkvelou predstavou o tom ze ja som kazdy kto kdekolvek co i len jedno zle slovko povie na tvojho zamestnavatela teda telekom tak potom mi nezostava nic ine len ti zazelat uspesnu liecbu.

    bud taky dobry prestan uz traumatizovat citatelov ktori aj v diskusii hladaju informacie o tom o com sa pise v clanku.

    venuj sa teme. tou je uplatok telekomu v podobe tabletu a 24 mesacnej viazanosti u vas. pripadne tie vase neduhy ktore vyplynuli z diskusie teda najma predpotopna telekomacka gprs datova siet na vacsine uzemia slovenska nech uz to porovnavas s akoukolvek inou technologiou dostupnou pre mobilne zariadenia ci vase reklamne klamstva na ktore sa zdrahas odpovedat a snazis sa odvadzat pozornost inde.

    ak ti aj napriek tomu este stale vadia odstavce tak ja kludne mozem tie svoje dlhe prispevky pisat ako suvisly jednovetny text ak si myslis ze to bude pre teba prehladnejsie a vtedy konecne zareagujes na vsetky problemy mnou opisane. ved ty nedokazes ani na odstavce reagovat tak co sa stazujes na sprehladnenie toho co ti tu vypisujem? nie prosim ta neber to ako moj zaujem pokracovat s tebou v dalsej prazdnej diskusii. nikam sme sa totiz neposunuli. ty si totiz bohuzial schopny popriet aj samotnu vasu mapu pokrytia.

    mrky19.02.2014 - 15:46 Trvalý odkaz

    pozry sa milý petris *_* "moje nervy" a x milión iných nickov, si to ty, samotné slovo "predpotopný" je archaizmus nahradený "zastaralým" čo používa každý, takže náhoda, aby niekto použil slovné spojenie "predpotopný gprs" v súvislosti s útočením na telekom je vylúčená, a keďže si KLAMAL v tom, že inde neprispievaš a už vôbec nie pod inými nickmy, hovorí o tvojom charaktere a tak isto ak si KLAMAL v takejto banalite, tak kľudne môžeš klamať aj v iných veciach, napríklad že nerobíš pre O2 ;) to nieje paranoja, to sú fakty a usvedčil si sa sám

    petris19.02.2014 - 17:01 Trvalý odkaz

    uplne off topic:

    ty si fakt len tak - mrky exot akeho som este nevidel. mozno by si na tej svojej hluposti vedel zarobit nejake prachy keby ta vystavovali v klietke.

    tak ak dovolis ja z toho urobim tento zaver:

    davajte si vsetci pozor na to ake slovne spojenia pouzijete. niektore ma totiz moznost pouzit len petris teda ja. neopovazte sa pouzit spojenie predpotopne gprs alebo predpotopne cokolvek lebo uvidite. je nepripustne aby to pouzil niekto iny pretoze bude hned jasne ze je to petris.

    tak a teraz si uz chod dat svoju predpisanu medicinu. myslim ze si to dost zanedbal.

    mrky19.02.2014 - 17:04 Trvalý odkaz

    petris spojenie "predpotopné gprs" si použil ako *_* 20.07.2013 takže nie tento tvoj nick na to má právo, ale tvôj pôvodný, neregistrovaný *_* a už sa priznaj, len sa zhadzuješ, kedysi sa dalo s tebou normálne diskutovať, teraz si už len arogantný a preplnený žlčou

    petris19.02.2014 - 17:11 Trvalý odkaz

    uz naozaj dost. posledna reakcia na tie tvoje hluposti: nie som a nikdy som nebol nikto iny ako petris. nevystupujem na ziadnom inom fore kde by si ma ty mohol vidiet a pod ziadnym inym nickom.

    a daj s tym uz raz a navzdy pokoj a to nielen mne ale aj ostatnym ktori musia tie tvoje hluposti citat.

    zamysli sa nad predpotopnym gprs ktore ponukate na vacsine uzemia slovenska ako datove pripojenie v roku 2014. tu je mapa vasho naozaj mizerneho edge pokrytia :

    http://imgupload.sk/viewer.php?file=iif2cfg9l7qp5hywdpcq.jpg

    mrky20.02.2014 - 11:51 Trvalý odkaz

    ano ano ano niesi to ty, tak si to zhrňme:
    - rovnaké slovné spojenia
    - rovnaká skladba viet
    - rovnaká nenávisť voči telekomu
    - rovnaké nezmyslené rozoberanie gprs
    - rovnaká arogancia
    - rovnaké písanie bez diakritiky
    - rovnaký operačný systém
    - rovnaký prehliadač
    - rovnaké verzie sytému aj prehliadača

    ale ty to niesi :DDD kukneme ip-čky? ;)

    petris21.02.2014 - 13:40 Trvalý odkaz

    si naozaj chory. a kukni si co chces.