Tablety Samsung nazivo

  • 1 príspevok
  • Richard Hombauer 21.09.2011 - 20:28

    Tak som mal prave v ruke par tabletov od Samsungu

    5,3-palcovy Galaxy Note je na prvy pohlad obrovska tehla, ale v sebe ma aj dotykove pero a az tak prilis rozmermi neplytve. vacsinu prednej steny tvori displej. ale je to fakt velke. rozmyslam, ci je toto vhodny nastupca mojho SGS II. Ten vo vrecku kosele aj zapnem, pricom Note uz z vrecka kosele trci ako desatrocny Qtek. Displej na nom je uzasny, bateriu prekonava coskoro dostupny BatteryPack s 2000 mAh akumulatorom priamo od Samsungu, ktory bude v predaji od buduceho tyzdna oficialne aj u nas. Za asi 30 eur. Dotykove pero ku Note ma na sebe aj tlacidlo, po ktoreho stlaceni po displeji pisete. Inak sluzi ako klasicky stylus na ovladanie displeja. To neznie az tak zle...ale moze to posobit zbytocne. Galaxy Note bude delo, ale fakt je to velke a ludia si uz pri pohlade na vas asi budu klopkat na celo, ci ste normalni. No i tak sa nan tesim. Zatial recenziu necakajte, nie je finalny OS. A s nefinalom by som bol prilis kriticky.

    Zakladne info: http://www.fony.sk/index.php?podstranka=recenzie&cislo_clanku=1416&…

    7-palcovy Galaxy Tab bude zakladny sedempalcovy model so 4000 mAh bateriou a klasickym LCD displejom 1024 x 600. OS Honeycomb, pribudla podpora pamatovych kariet. Toto bude lacna alternativa k drahemu 7,7-palcu.

    7,7-palcovy Galaxy Tab 7.7 je totalna spica. Krasny displej 1280 x 800 SuperAMOLED. Drahe to bude asi jak slak, ale inak je to nadhera. Aj bateria bude silna, 5100 mAh. Nechyba mu podpora pamatovych kariet a opat Android Honeycomb. Skratka, toto je moj favorit tejto jesene.

    Novinka: http://fony.sk/index.php?podstranka=novinky&cislo_clanku=4066

    9-palcovy Galaxy Tab 8.9 mame uz v redakcii, do pondelka, tak musim makat. Ale vyzera lepsie nez 10.1, ktory je na moj vkus uz privelky.

    Zakladne info: http://www.fony.sk/index.php?podstranka=recenzie&cislo_clanku=1332&…

    Moje nazory na aktualne sedem- a desatpalcove tablety najdete v tomto videu:
    http://www.fony.sk/index.php?podstranka=novinky&cislo_clanku=4110