Superpausaly v OR s telefonom alebo bez?

  • 54 príspevkov
  • vanessa 18.09.2007 - 18:05

    Na stranke fony.sk, a na dalsej podobnej stranke som sa docitala,ze od 1.9.2007 sa daju v Orange-i aktivovat Super pausaly bez toho,aby si zakaznik musel zobrat k tomuto pausalu aj akciovy telefon.Minuly tyzden som bola v Orange-i,a ako dlhorocny zakaznik som chcela prejst z P60 na Superpausal 70. 2 zamestnanci ma hned odbili,ze podmienkou je zobrat si telefon. Ani ten pausal 70 teda nemam. Ako to teda vlastne je. Mam sa tam ist pohadat,ze nemali pravdu? Prosim poradte. Diky.

  • Pendo18.09.2007 - 18:45 Trvalý odkaz

    Ale ano, od 1.9. je to mozne aj bez telefonu s viazanostou 12 mesiacov.

    Chod radsej do inej predajne, alebo znovu do tej istej a ked ti budu znovu tvrdit, ze sa to neda, tak nech zavolaju do centraly.

    vanessa18.09.2007 - 20:27 Trvalý odkaz

    Tak som sa vratila z Orange-u. Bola som v druhej predajni. Aj tam na mna zamestnankyna Orange-u pozerala ako puk. Nakoniec sa vo svojej mudrej prirucke docitala, ze je to mozne, aby som presla z pausalu 60 na Superpausal 70 aj bez zobratia akcioveho telefonu. Tak som uzatvorila dodatok na Super pausal 70 bez toho, aby som si zobrala novy telefon. Povedala, ze nakolko mam uz od augusta ukoncenu zmluvu k Pausalu 60, a este som si dalsi akciovy telefon zatial nebrala, tak ak by som sa rozhodla ho zobrat napriklad v oktobri, tak je to mozne k tomuto pausalu 70. Lebo inak je pri tychto Superpausaloch podmienka, ze ten kto uzatvori tento pausal, nemoze si cely rok zobrat akciovy mobil. Dobra blbost. Nechapem, kto sa v ich vyhovorkach ma vyznat. V kazdej predajni Orange hovoria uplne nieco ine. A dalsiu vec, ktoru nechapem je, ze na internete sa pise o tychto Super pausaloch, ze zvyhodnena cena 25% z beznej ceny pausalu ma platit rovnych 24, resp. 18 mesiacov. Vsade boli clanky, ze tato 25% zlavnena akcia plati na cele 2 roky. Len nerozumiem, preco mam potom na dodatku v jednom z bodov napisane toto: "Zmluvne strany sa dohodli, ze Ucastnik ma narok na poskytnutie cenoveho zvyhodnenia na sluzby vyuzivane prostrednictvom SIM karty, ktore spociva v tom, ze Podnik pocas celej rozhodnej doby bude Ucastnikovi poskytovat 25% zlavu z cennikovej ceny mesacneho poplatku za prislusny Superpausal (dalej len ako "cenove zvyhodnenie"). Za rozhodnu dobu sa povazuje 12 celych zuctovacich obdobi nasledujucich po nadobudnuti tohto Dodatku." Tak toto povazujem za dobre oblbovanie zakaznikov. Orange sa moze hanbit. Je mi z Pomarancu dost zle. Mate tiez niekto s tymto zle skusenosti, co sa tyka tychto Superpausalov?

    Wapman18.09.2007 - 20:53 Trvalý odkaz

    Ty si podpisala zmluvu bez telefonu,tym padom ti prislucha 12 mesiacov zlavy na superpausal.kapito? V pripade ak sa rozhodnes vziat mobil tak mozes aj napr. O 3mesiace no vtedy ti spisu novu zmluvu s aktualnou akciou. Opravte ma ak som sa niekde kopol. Podla mna to nieje oblbovanie, skor vyhoda.

    vanessa18.09.2007 - 20:59 Trvalý odkaz

    Oblbovanie je to, ze v kazdej predajni hovoria nieco ine. Minuly tyzden mi v inej predajni, ako som bola dnes, nechceli tento pausal 70 vobec dat, zevraj iba ak si zoberiem aj telefon. Tak nech sa zamestnanci ujednotia, alebo nech im daju poriadne skolenia o prebiehajucich akciach. Keby som sa nesla dnes hadat do druhej predajne Orange-u, tak by som ten pausal nemala vobec. A kolko ludi takto urcite odpinkali, ktori ani nevedeli, ze maju na to pravo, aby si superpausaly dali aj bez zobratia telefonu. Urcite dobra kopa ludi bola takto ukratena. Nech si takych zamestnancov Pomaranc strci niekam.

    Pendo18.09.2007 - 21:51 Trvalý odkaz

    V bleskovke tu na fony http://www.fony.sk/index.php?podstranka=novinky&zobrazenie=clanok&a… bolo uvedene:
    "Pri aktivacii podpise zakaznik dodatok k zmluve o pripojeni so zavazkom na 12 mesiacov. " - preto je akciova zlava 25% iba na 12 mesiacov.

    Opat ti predajkyna povedala zle. Je mozne si kedykolvek pocas tej 12 mesacnej viazanosti zobrat aj telefon. Budes mat potom vyhody aktualnej akcie, ktora v tom case, ked sa rozhodnes pre telefon bude :o)

    Co sa tyka predajcov, uz to tu bolo vela krat rozoberane. Orange ma svojich iba 7 predajni. Ostatne predajne maju svojich majitelov a tak to mnohokrat aj vyzera :(

    vanessa18.09.2007 - 22:08 Trvalý odkaz

    Presne tak. Dost ma to ale stve, lebo keby som sa v tom nevrtala na internete, resp. nesla to este raz skusit do inej predajne, tak by som ten pausal nemala. A hneva ma, ze kopec ludi takto prislo o prilezitost ho mat. Nevedia o tom, a nechaju sa len tak lahko odbit pracovnikmi akoze Orange-u, lebo si myslia, ze asi vedia o com hovoria. Je to dost smutne, ze je to takto.

    Miro18.09.2007 - 22:29 Trvalý odkaz

    No tak je to vo vsetkom co si sam nezistis nemozes sa sto pro spolahnut...

    Ja som si to cele presiel,prisiel do predajne vystal si tam rad a potom peknej tete nedal slovo az kym som nepovedal vsetko co od nej chcem. Ziadne otazky uz nemala,lebo som vsetko povedal,za pat-desat minut som bol vybaveny. :-D
    Ano chapem,mali by vediet a teda aby vraveli ludom taketo bludy no to je sila... Ale niekedy je lepsie si zistit,pripadne aj na 905 ;-)

    vanessa18.09.2007 - 22:41 Trvalý odkaz

    Tak tak, aspon som sa teraz poucila, ze si mam davat na taketo veci bacha, a fakt si to najprv stokrat pozistovat, ako sa raz nechat odzubkat.

    Pendo18.09.2007 - 22:46 Trvalý odkaz

    Je to bohuzial tak a nic s tym nevie spravit ani Orange. Nemoze majitelom predajni diktovat, koho si tam maju zamestnat a koho nie.
    Ludia im tam neprechadzaju 3 pohovormi ako ich priami zamestnanci.
    Pokial viem, nie je nijako zmluvne dohodnute s majitelmi, ze ak predajca da nejaku zlu info a posle sa na neho staznost, ze mu to nejako zosobnia... Toto by vsak asi malokto podpisal...

    V tomto pripade nevyhoda pre Orange ako taky, kedze poniektorych mohli naozaj odmietnut s tym, ze sa to neda a Orange prisiel o zmluvu.

    lloyd ma pravdu, nabuduce radsej obetovat cenu za hovor na 905, ako sa zbytocne prehanat po predajniach. Aj ked ani to nie je na 100%, ale myslim si, ze spolahlivejsie ako ma predajniach...
    Cest vynimkam...

    vanessa18.09.2007 - 22:50 Trvalý odkaz

    Ale zase si myslim, ze Orange to financne absolutne nezruinuje. Maju taky pocet zakaznikov a zmluv, ze tych par preslapov, ktore spravia "ich" zamestnanci, im vobec nic nespravi. Keby boli zavisli od kazdej jednej korunky a kazdej jednej zmluvy, tak by si na tom sakramentsky dali zalezat, aby im neodisli zakaznici. Takze aj staznosti riesia tak, ako riesia. Par stratenych tisicov, resp. desattisicov korun ani nezbadaju.

    Vseved18.09.2007 - 23:12 Trvalý odkaz

    Ja ked idem predlzit zmluvu, alebo nieco dolezite vybavit, tak najprv zavolam 905, overim si nejasne veci, a az potom idem do predajne. Zatial sa mi to stale oplatilo, lebo v predajni u nas su uplny amateri, a casto viem viac ako oni...

    Miko19.09.2007 - 00:44 Trvalý odkaz

    Ono to nieje tak celkom pravda ze tam ludia neprechadzaju troma pohovormi (byvaju minimalne dva, aj tri kola v zavislosti od predajne), ani to ze OSK nema co povedat do toho kto im pracuje na predajni. Inac keby mal OSK robit skolenia o kazdej akcii, ktora ma prebiehat, to by bolo nenormalne nakladne. Predajcovia maju inforacie o prebiehajucich akciach vcas a do detailov. Su pravidelne skusany, aj v ramci pracovnej hierarchie ne pradajni, aj samotnym OSK a dalsimi nastrojmi. To ze ti taku informaciu podali na preajni je z hladiska OSK nepripustne. Na druhej strane treba dodat, ze predajcovia sa na svojich poziciach tak casto menia, ze obsiahnut celu problematiku prace predajcu nieje otazkou 3, ale 9-12 mesiacov. Neovladanie akciovej ponuky je vsak nepripustne..

    atomic_819.09.2007 - 09:41 Trvalý odkaz

    to Vanessa: este je jedno riesenie, ktore je lepsie ako chodit hore dole:
    Mala si si vypytat dany dodatok pre superpausaly a tam by si sa dozvedela vsetko dolezite.
    Je tam bod o zlave, o tom, ak chces vyuzit novu akciu s mobilom pocas tejto viazonosti a pod.

    vanessa19.09.2007 - 11:33 Trvalý odkaz

    Ok, to beriem, ze je tazke mat nastudovanu problematiku a akcie operatora za par tyzdnov. Akurat ma vytaca, ze tito 2 konkretni zamestnanci, ktori ma odbili, a podali mi zle informacie o Superpausaloch, robia v Orange-i, pokial si ja pamatam, minimalne 3 roky. Takze toto je absolutne neospravedlnitelne. Mam sto chuti tam dnes ist, aj s tym dodatkom, ktory som vcera uzatvorila v inej predajni, a najradsej by som im ho oplieskala o hlavu. A nech mi laskavo vysvetlia, preco ma minuly tyzden poslali od nich prec, ze si ten pausal 70 nemozem zriadit.

    vanessa19.09.2007 - 11:45 Trvalý odkaz

    atomic_8, myslis, ze keby som nabehla do OR, a povedala som im, nech mi daju precitat dodatok k pausalu 70, tak by mi ho dali...? No o tom dost silne pochybujem. Neviem, ale myslim si, ze na taketo veci su dost alergicki.

    atomic_819.09.2007 - 13:02 Trvalý odkaz

    jasne, ze Ti ho musia dat, ved ako inac mozes podpisat nieco co si nenastudujes?

    vanessa19.09.2007 - 13:15 Trvalý odkaz

    Tak to ano, akurat, ze oni mi ten dodatok dali, ked uz mali vsetko natukane v pocitaci, zaznamenane vsetky zmeny. Aj to som tam najprv urobila mensi cirkus, lebo mi ten pausal nechceli dat. Tak babenka odbehla niekam dozadu a prisla s nejakou priruckou, a predo mnou si ju studovala a citala, ako je to vlastne s tymi Superpausalmi. Az po dobrych par minutach mi povedala, ze dobre, moze mi ten pausal dat. Predajkyna fakt znala. A ked povedala, ze mam narok si ten pausal aktivovat, tak nahadzala do databazy udaje, a potom ten dodatok vytlacila, a dala mi ho precitat a podpisat. Takze keby mi rovno povedala, ze ten pausal nemozem mat, tak pochybujem, ze by sa obtazovala nejaky dodatok vyrabat iba ako proforma, provizorne.

    Miko20.09.2007 - 13:12 Trvalý odkaz

    Dodatok ti vie poskytnut aj bez toho aby predtym musel nieco spisovat. Jednoducho ho len vytlaci a ty si ho mozes zobrat trebars aj domov. V ktorom meste pracuje ta predajkyna, ktoru si opisovala?

    vanessa21.09.2007 - 15:59 Trvalý odkaz

    Myslis tu predajkynu v tej druhej predajni, kam som isla, a kde mi nakoniec s odretymi usami ten dodatok spravili? Alebo tu, ktora ma odbila, ked som bola v 1. predajni?

    vanessa21.09.2007 - 16:05 Trvalý odkaz

    A vlastne vies co Miko, asi to necham tak. Nema to vyznam. V podstate ma to preslo. Najvacsiu zurivost som mala v ten den, a este aj den po. Mala som to riesit vtedy. Taky srd som nemala ani nepamatam, ale najviac asi na tu dvojicu super uzasnych zamestnancov Pomaranca v predajni, kde som bola najskor, a ktori mna aj moju mamu isli presviedcat, ze nemame sancu si aktivovat, resp. prejst na pausal 70. Inac, vsetko sa odohralo v Novych Zamkoch.

    simumarek21.09.2007 - 16:24 Trvalý odkaz

    No to by ma zaujmalo v ktorej si bola? V tej hornej alebo spodnej?

    simumarek21.09.2007 - 16:27 Trvalý odkaz

    Kde teda presne v zamkoch bola ta predajna kde ta odmietli?

    vanessa21.09.2007 - 17:23 Trvalý odkaz

    V spodnej predajni (v malom OR). Si z NZ? Alebo nebodaj predajca pre Orange?

    vanessa21.09.2007 - 18:34 Trvalý odkaz

    Quo, super nazor. Suhlasim. Predajcovia Orangu ma vyvadzaju z miery. Niekedy fakt cloveku zastane rozum stat, kolko toho "vedia" o akciach a produktoch, ktore predavaju. A co sa tyka toho, co si pisal v poslednom odstavci: myslim, ze toto bol fakt iny pripad. Nechceli ma nalakat na tych 24 mesiacov, lebo mi o tom nespomenuli ani slovko. Keby si videl tie vyjavene ksichty, chlapik s otvorenymi ustami cumel na mna, co po nom chcem. Mam pocit, ze ani netusil co to je Superpausal 70. A jeho kolegynka detto. Jednoducho ma odbili, ze bez telefonu Superpausaly nejdu, pozrela som sa na neho so zdvihnutym obocim, ze "akoze to vazne?". Povedal len bohuzial, a to bolo vsetko na co sa zmohol. Fakt zhovorcivy predajca. Ten im tam musi robit naozaj "super trzby". No a vlastne, az po tomto incidente som zacala podrobnejsie patrat na nete, ako to vlastne je s tymito pausalmi. A ked som sa dozvedela nejake info, co som potrebovala, tak som to isla skusit do inej predajne, uz len zo zvedavosti, ze ako dopadnem ja. A ako som uz spominala, s odretymi usami mi v druhej predajni babenka spravila dodatok na P70 bez zobratia telefonu. Ale aj to tam bolo skoro ako porod. Zakaznik musi presviedcat predajcu, ake produkty a akcie maju, a ake su podmienky uzatvarania zmluv, resp. dodatkov. To sme teda dopadl.... "VIVAT ORANGE"

    Quo21.09.2007 - 18:45 Trvalý odkaz

    no, ako som sa par krat sam presvedcil, su rozni predajcovia, ale najviac ma vytaca fakt, ze mnohi ani len nie su ochotni si to dalej overit a razantne tvrdia, ze sa to neda!
    Neda sa hodnotit, ze horsi su predajcovia v OR, TM alebo O2. S O2 nemam ziadne skusenosti ale s OR a TM bohate a niekedy mam pocit, ze keby ich ja zamestnavam, dam im nanajvis cistit regale niekde v predajno zeleniny... Samozrejme, najdu sa aj informovani medzi nimi.
    Bohuzial, tie ich pozicie su vysoko rodinkarske,pripadne v ramci dobrych znamosti. A je dost smiesne, ked sa o pracu v predajni uchadza nahodena kraska s minimom zrucnosti ohladne fonov a sluzieb a obycajny chalan, ktory hravo schova dovrecka cely kolektiv. Samozrejme, ze vacsinou vyhra ta kraska - ved,hadam sa na nu nieco pocas praxe nalepi - aspon ja mam pocit, ze sa drzia takeho kreda. Avsak ak neplati to,co som napisal v predchadzajucom prispevku - a to, ze je osoba do predajne vopred urcena na zaklade rodinneho prislusenstva,zmamosti a podobne...
    Niekedy staci len navolit spravne cislo, zavolat kompetentnym a zistit co a ako - ked uz nemaju na predajni dostatok informacii - ale to je asi pod ich uroven - alebo im tato moznost ani len nenapadne - a tak len odvetia - TO SA NEDA bla bla bla...

    vanessa21.09.2007 - 19:00 Trvalý odkaz

    :-) Presne, ako hovoris. Pravdou je, ze netreba hadzat vsetkych do jedneho vreca. Ale u nas v NZ su predajcovia Orange-u katastrofa. S prepacenim, su ako teliatka, ako keby tam robili 1 hodinu. A pritom niektori su dlhorocni pracovnici. Ked ich to nebavi robit (co na nich ocividne vidiet), nech idu do kelu a daju priestor inym. Dalsich 20 ludi caka na ich miesto. No je to jedno. Ale proste taketo veci ma vytocia. Ale ten incident uz pomaly hadzem za hlavu. Aj tak si s tym nepomozem. Hlavne, ze som to uz nejako vyriesila. Ale fakt mam sto chuti ist do tej 1. predajne, a ten dodatok im tam oplieskat o hlavu. Chcela by som vediet, co by mi povedali na to, keby som im povedala, ze som tam zaciatkom septembra bola a ako ma odbili, a ze som o par dni na to, uzatvorila dodatok v inej predajni. Chcela by som vediet, ako by sa zatvarili, keby som sa ich opytala, ci si o sebe myslia, ze su fakt fundovani na pracu predajcu mobilneho operatora, ked ani nevedia, co predavaju, a ake moznosti ma zakaznik. Uz len z principu, a zo zvedavosti, to asi spravim.

    Vseved21.09.2007 - 19:25 Trvalý odkaz

    Ono ja sa ani necudujem ze v predajniach robia taky ludia ako pises, ved ktory sikovny clovek by to robil za take smiesne peniaze...

    vanessa21.09.2007 - 19:38 Trvalý odkaz

    Za take peniaze? Co je u teba "take peniaze"? Ked tam nechcu robit, urcite niekto iny by tam robil aj za "take peniaze" a velmi rad. A pokial viem, tak mobilni operatori teda neplatia najhorsie. Nemaju sa absolutne na co stazovat. Opakujem, pokial ich to nebavi, a su blbi ako taga pred zakaznikmi, tak nech idu do kelu.

    Vseved21.09.2007 - 19:59 Trvalý odkaz

    No napriklad moj bratranec nastupil do predajne asi pred rokom, a dostal len 12.000. A to tam isiel len preto, ze nemal ziadnu robotu, do mobilov sa vobec nerozumel. A ta predajna dost dlho hladala zamestnanca, nikto sa tam nehrnul...

    Quo21.09.2007 - 20:07 Trvalý odkaz

    no, a moja kamoska min rok skoncila VS a teraz ako Mgr sa na doliecovacom odd stara o 45 pacientov a maka x krat viac ako nejaky predajca a o zodpovednosti ani nehovorim! a dostava 10 500sk - jj, taketo su platy v zdravotnictve, tak sa tesim co ma caka! Tak a teraz napis, ze sa predajcovia maju so svojimi platmi zle :lol:
    a takych prikladov mozm dat x

    vanessa21.09.2007 - 20:51 Trvalý odkaz

    Presne tak. Mnohe pozicie su absolutne nazaplatene. Ale to je skoda reci sa o tom tu bavit. Zbytocne mi stupne adrenalin. Slovenske platy = katastrofa, ale to je tema na ine stranky. Operatori maju podla mna (s prepacenim) absolutne na haku, ako tu ktoru firmu prezentuju jej predajcovia. Su tak nabaleni, a tocia sa tam neuveritelne prachy, ze minus par zakaznikov, par korun im je suma fuk. Operatorov povazujem za zdieracov a uzernikov. A takto by som mohla menovat este zopar velkych podnikov. "Nech im padne na uzitok".

    Vseved21.09.2007 - 22:17 Trvalý odkaz

    Quo mne by plat predajcu nestacil ani zaplatenie byvania... A neviem co tu pleties zdravotnictvo, bavime sa o zamestnancoch orangeu. To aj potom mozem napisat ze tvoja kamoska moze byt rada, je plno ludi co robia tazsiu robotu a za 7-8 tisic :-)

    Vseved21.09.2007 - 22:18 Trvalý odkaz

    Quo mne by plat predajcu nestacil ani na zaplatenie byvania... A neviem co tu pleties zdravotnictvo, bavime sa o zamestnancoch orangeu. To aj potom mozem napisat ze tvoja kamoska moze byt rada, je plno ludi co robia tazsiu robotu a za 7-8 tisic :-)

    simumarek21.09.2007 - 22:58 Trvalý odkaz

    vanessa napisal: V spodnej predajni (v malom OR). Si z NZ? Alebo nebodaj predajca pre Orange? nie nastastie som len z nz, ale prihody s nimi som si uz tiez odzil. Neraz som im ja vysvetloval co sa da a co nie.

    Quo22.09.2007 - 01:53 Trvalý odkaz

    Quo mne by plat predajcu nestacil ani na zaplatenie byvania... A neviem co tu pleties zdravotnictvo, bavime sa o zamestnancoch orangeu. To aj potom mozem napisat ze tvoja kamoska moze byt rada, je plno ludi co robia tazsiu robotu a za 7-8 tisic :-)

    Lenka Ivančíková22.09.2007 - 10:25 Trvalý odkaz

    Quo,vynimocne s tebou suhlasim :lol: ,tiez si myslim,ze by OR a spol. malo zalezat na kvalite podavanych info a takyto ludia by si nezasluzili viac ako 9tis.A kazdy kiks by mal byt zaznamenany aby sa ostatny predajcovia poucili na chybnych vyjadreniach kolegov. :roll: Aj na 905 obcas dostanem info az zasnem.Pokial som na zaklade ich zlej interpretacie uvedena do omylu a mam s tym starosti,mal by sa k tomu operator postavit chlapsky.Ibaze on sa v pripade problemu sprava ako pstros.

    Vseved22.09.2007 - 10:54 Trvalý odkaz

    Quo takze ty si myslis ze keby si im znizil platy, podavali by lepsi vykon? Skor si myslim opak, keby zarabali viac, viac by si tu robotu vazili, a podavali by vyssi vykon. Ved to vidno najma v zdravotnictve. Zarabaju malo, a taky aj maju pristup k pacientovi. Akonahle vsak dostanu uplatok, vsetko sa meni. Napriklad v porodnici v KE-Saci ak nedas personalu nieco do vrecka, spravaju sa k rodicke ako k poslednej spine. Ak im zaplatis, zrazu su starostlive, mile, obskakuju ju. Ale uz naozaj dost OT :-)

    Quo22.09.2007 - 13:09 Trvalý odkaz

    Vseved, mas to trosku pomylene! :lol: Pisali sme o tom, ci si niekto dany plat zasluzi za to, co robi. Si pisal, ze maju malo - na to, ako a co robia. Co sa zdravotnictva tyka - tam je korupcia brutalna uz od cias komunizmu, kedy si ludia mysleli, ze treba davat x uplatkov,lebo bez nich bude o nich horsie postarane,budu mat horsie lieky... A co sa tyka toho profesionalneho vyhorenia - tak sa to odborne vola - kedy je zdrav personal odmerany a podobne, to by sa malo riesit niecim uplne inym - tam to vyssia mzda nevyriesi. A mi povedz, kto sestricke dava financny uplatok :lol:
    By si sa niekedy cudoval ako moc sa namakaju, len aby udrzali nejakeho pacienta pri zivote a ak nieco pokazia, pripadne zavinia nieciu smrt,tak bezmilosti su prepustene, kdezto naopak, ak nejaky predajca nieco pokazi a zle poradi,tak ho tam vyskereneho vidis sediet stale a nikoho nezaujima, ze na zaklade jeho zleho poradenia si prisiel o x penazi.
    Tato tema je strasne rozsiahla a aj sa dost zle vysvetluje,kedze o mojom priklade - zdravotnictve nevies kopec veci do hlbky. Islo len o reakcie na vysku platu zamestnancov,kedy sa ti zdal nastupny plat za sedenie na stolicke a usmievanie prilis maly :lol:

    Vseved22.09.2007 - 14:16 Trvalý odkaz

    Pomylene to mas ty, ked do debaty o Orange miesas zdravotnictvo. Ved vsetci vieme ze zarabaju malo, a robia tazko (niektory). Ale pozname aj XY povolani, kde robia este menej ako v Orange, zarablaju ovela viac. Tato debata nikam nevedie. Ja som len chcel povedat, ze u nas v predajni Orange bol asi 6 mesiacov inzerat ze prijmu cloveka, a za 12 tisic to nikto nechcel robit, samozrejme z tych, co boli komunikativny a mati maturitu. Take boli totiz podmienky.

    Miko22.09.2007 - 16:56 Trvalý odkaz

    Pracujem v znackovej predajni OSK ako predajca. Tato diskusia je sice OT, ale dost mi dala - ukazala mi aj kriticky pohlad zakznikov.
    Na vacsinu prispevkov mozem povedat len jedno: Ten kto tu pracu nerobil ju nemoze sudit. To plati samozrejme aj o zdravotnictve...
    Na jednu vetu, ktora tu padla vsak musim reagovat: ..predajca len sedi a usmieva sa... -sa prebudte, toto mozno platilo za cias Globtelu, ci ranneho Orangeu. Viete niekto vlastne kolko ma OSK dokopy sluzieb???
    Predpokladam ze poznate z nich len 50%. A to sa da povedat ze sa uz vyznate. Za kazdou jednou sa skryva este viac ci menej info ako sa ktivuju/deaktivuju ake su podmienky uzivania atd atd, samozrejme je predjaca povinny to ovladat aj do historie. Nechcem si tu vylievat svoje subjektivne pocity, no nedalo mi nezareagovat.
    Pevne verim, ze sa najdu este aj ti spravni predajcovia, ktorym na zakaznikovi zalezi a mrzi ma, ked tu citam, co vyvadzaju na inych pedajniach. A je preavda, ze nepoznam ANI JEDNEHO PRADJCU (!!!), ktory by nechcel z OSK odist... Poznam ich uz dost.... To hovori tiez nieco...
    Bol tu spominany predajca s platom 12000.. to mohol byt este rad...

    Quo22.09.2007 - 17:52 Trvalý odkaz

    Miko, ved sme pisali aj o vynimkach - nie kazdy je rovnaky - ti, "co len sedia a usmievaju sa" su ti, ktori nevedia o svojej robote takmer nic.
    Samozrejme su aj taki, co sa namakaju a cely den behaju po predajni a snazia sa pomoct - ale to povacsinou su naozaj vydreti zamestnanic, nie tlacenki, ktore tam drzi len to, ze maju niekoho za sebou.

    Vseved23.09.2007 - 13:50 Trvalý odkaz

    Miko tych 12.000 bolo mozno brutto... A naozaj nie kazdy je rovnaky, ako pise Quo. U nas je napriklad jedna mlada slecna, naozaj krasna a sexi, ale nieco s nou vybavit je doslova horor. Ale robi tam aj jeden chalan, ktory sa tomu naozaj rozumie.

    akaxl26.09.2007 - 02:31 Trvalý odkaz

    Ak sa mozem opytat k teme,tak superpausal si mozem dat LEN S MOBILOM,alebo aj BEZ?

    Mikullas26.09.2007 - 03:14 Trvalý odkaz

    nieje to snad na zaciatku spomenute??

    akaxl26.09.2007 - 09:03 Trvalý odkaz

    Myslim,ze ani nie.teda urcite nie nejako zrozumitelne :p

    simumarek26.09.2007 - 09:26 Trvalý odkaz

    keby si si precital niekolko prispevkov spatne tak zistis ze si ho mozes aktivovat aj s telefonom aj bez !!!

    vanessa26.09.2007 - 18:51 Trvalý odkaz

    Presne tak.Myslim,ze precitat si nejakych 40 prispevkov nie je az tak vela,ak ta to fakt zaujima,a mas ten problem,ci superpausaly s telefonom alebo bez.Nepoviem,keby tato tema mala 1000 prispevkov (lebo su aj take).

    simumarek26.09.2007 - 21:36 Trvalý odkaz

    Tak oddnes som aj ja superpausalista 100, spokojnost za dvacku navyse mam o 40 minut viac ako predtym :)

    vanessa26.09.2007 - 22:08 Trvalý odkaz

    Tak vitaj v klube, simumarek. ;-)

    simumarek26.09.2007 - 22:32 Trvalý odkaz

    Dakujem, ani som nevedel, ze uz mi konci pausal ale potesilo ma to. Este ked zozeniem kupon v tm tak bude super lebo budem mat 155 minut mesacne v tej istej cene ako teraz 80 minut :)