Smart hodinky Apple Watch chcú prevalcovať konkurenciu

  • Michal 10.09.2014 - 03:35

    Hmm, pekne podarili sa, musim uznat že su aj pomerne male a vyzeraju elegantne, však tomu ovladanie s mrte malinkymi ikonkami a kružku moc neverim, bude to neprakticke. Však si predstavte ako budete počas chodze alebo behu krutit korunkou. Ale fakt, že su asi vobec nejkompaktnejsie a v tých videach ludom fakt na ruku pristali. Avšak am to nevyhodu a v članku napisane nie je..Pri takto malých rozmeroch a kopec senzoroch tam asi nebude bohvieaka bateria. Ako najrozumnejsie vidim Watch sport, tie by sa asi mali predavat najviac, zdaju sa mi celkom prakticke, s tými senzorami a funkciami, to može byt slušný pomocnik. Z mojho pohladu sa však nejedna globalne čo sa týka celých hodiniek o žiadne velke HALÓ a nič vynimočne a preto je pre mna MOTO 360 kdesi uplne inde, z toho sa mi fakt stavali chlpy na rukach.

  • Lenka Ivančíková10.09.2014 - 11:35 Trvalý odkaz

    ano, bateria asi nebude nic moc, Apple sa jej na prezentacii (mozno radsej) nejak nevenoval. :-)

    ondrakomous11.09.2014 - 12:43 Trvalý odkaz

    baterka se dobiji magnetem, ktery se pripoji ze spodu k hodinkam, pocita se s jednodenni vydrzi, na noc je sundas. -ale ty funkce jsou naozaj fantasticke, najde ti to zaparkovane bmw, umi to navigovat gps, muzes si dokonce prohlizet fotky, rychle odpovidat na zpravy emotiikonama, odemces si tim dvere od hotelu, zaplatis v obchode, muzes s tim ovladat hudebni prehravac, je v tom pocitac kalorii, meric tepu, je v tom predpoved pocasi, je v tom celej vesmir, kdyz ti to ukaze aktualni pozici planet ve slunecni soustave. vsichni vyrobci maji hodinky, samsung, sony, ale zadny z nich neumi tohle. jeste udelali dizajnovy rady, kdy kazda ma jiny prostredi, ktery ma graficky sladeny s dizajnem. ruzny edice pasku. stovky nejruznejsich materialovych provedeni. na tom apple vydela obrovsky prachy, navic je to kompatibilni se starsimi iphony 5. zadna platforma neni takhle dokonale propracovana, co se tyka komunikace telefon-hodinky. tady kazdej akorat hatuje, ale az to uvidi na zivo, tak se z toho lidove receno pokaknou. to stejny s novymu iphony, ked je clvek uvidi na zivo, tak mu spadne brada.

    aesace11.09.2014 - 13:16 Trvalý odkaz

    No vies, ale tak ako ani iPhony nie su nicim vynimocne a uz vonkoncom nepredbiehaju konkurenciu, tak tieto hodinky su len dalsie zo zaplavy cinskych klonov hodiniek inych znaciek smartphonov. Uz nemaju co nove priniest a ani neprinasaju, a naviac prisli neskoro. Jednoducho fanusik jablka si ich kupi, racionalny zakaznik si ich vsak nema preco kupovat..

    ondrakomous11.09.2014 - 13:47 Trvalý odkaz

    je v tom normalni zakladni deska! miniaturini dotykovej display, kterej rozezna napr. gesta, nabijeni magnetem, videl si ty senzorovy chidla, ktery v tom sou, rozumis trosku elektronice. videl si ty minaturni soucastky? zadny androidi hodinky na svete neumi to co umi apple hodinky. to je vyjimecnost, kdyz udelas produkt, kterej nikdo jinej na svete nema. Samsung sony, vsichni maji chytry hodinky,a le ony nic neumi, kdyz to srovnas s timhle.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne11.09.2014 - 13:49 Trvalý odkaz

    iPhone nie je nicim vynimocny. Ale kvalita iTunes ekosystemu vratane aplikacii, hudby, filmov, knih, ta uz vynimocna oproti Google je. To je jedny smerodajny dovod, preco o produktoch Apple vobec uvazovat.

    ondrakomous11.09.2014 - 13:54 Trvalý odkaz

    presne jak napsal wayne, v tom sou ty hodinky vyjimecny, protoze cely to bude jeden funkcni celek. novy iphone je vyjimecny, oproti starsim modelum pouzily materialy, ktery jsou setrny k zivotnimu prostredi, zvetsili displaye, dali nejlepsi procesory na svete, vylepsili fotaky, dali vetsi baterky, uplne predelali cely vzhled telefonu, jsou to nejvetsi zmeny v historii applu, kdyz treba upgradovali z 5 na 5s. tak tam nebyly vubec zadny zmeny. tady je inovaci opravdu hodne. zadnej jinej vyrobce nenabidl tolik zmen u novejsiho modelu. je to prvni iphone a hodinky, ze ktereho sem nadseny, protoze vypada jinak. Cook si ty hodinky udelal presne podle svych predstav, uz to neni prace Jobse a povedlo se mu to fantasticky, pro tu firmu je to novej zacatek a myslim si, ze ty telefony trhnou vsechny rekordy, v Cine si totiz Cinu nikdo nekoupi, to budou vozit sem, ale Cinani si koupi iphone, protoze pro ne je to kult. cinani chteli velkej iphone a ten jim udelali, china je obrovskej trh a to stejny usa. amikum to pro zmenu zadotujou a zase se bude skvele prodavat.