Predaj bezdrôtových slúchadiel Apple AirPods sa opäť odkladá

  • Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne 11.12.2016 - 22:29

    To, ze iPhone 7 nema 3.5mm jack je v pohode, je to sucasny trend. To, ze MacBook Pro 2016 nema ani slot na SD kartu je uz menej v pohode, ale ak niekto potrebuje prenosny pocitac, a ma zvysne tisice eur "len tak", nejaku tu redukciu si uz prikupi. Co ale nieje v pohode je vynechavanie produktov. AirPods mali byt davno v predaji - najdu sa Apple fanusikovia, ktori by ich kupili. Hype uz opadol, CES a MWC su takmer za dverami a ked zacne rumor mill tlacit na povrch novinky Samsungu a dalsich, po AirPods siahnu naozaj len skalni fanusikovia. Aj konkurencia mohla predstavit doteraz dostatok produktov - Jaybird X3 napriklad. A dalsie o ktorych neviem :)

  • Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease13.12.2016 - 16:35 Trvalý odkaz

    Celý koncept je nešťastný.
    To v Apple nevedia, že ľudské telo je pre BT výrazná prekážka? Natož hlava. Ak má na mobil priamu viditeľnosť IBA jedno slúchadlo, druhé má vážny problém, prekážku (hlava)
    Toto fakt neviem ako chcú vyriešiť. Obísť fyziku.
    Ak by niekto namietal, že Samsung to zvládol (Gear IconX), lepšie možno, no nie tak docela.
    dovolím si zacitovať z recenzie na mm.cz:
    "Hudba v jednom sluchátku je totiž hlasitější, než v tom druhém... Nejedná se ani tak o to, které z nich je nastaveno jako hlavní, v našem případě se levé často ozývalo podstatně hlasitěji, takže jsme poslech mohli klidně přenechat pouze na něm."