Organizer v mobile s volitelnou melodiou

  • 9 príspevkov
  • MatúšF 19.11.2007 - 01:32

    Dobry den.
    Planujem si kupit mobil, ktory ma predovsetkym moznost zadavat udalosti a pripomienky.
    Doteraz pouzivam Siemens CXT65. Som s nim spokojny, ale zislo by sa nieco nove.
    Poradte, ktory mobil ma v organizeri moznost pridat k pripomienkam/udalostiam vlastnu melodiu. Viem ze niektore Nokie podporuju jednu volitelnu melodiu pre organizer(aj moj Siemens), ale ja by som chcel pridavat ku kazdej(alebo aspon skupine pripomienok) vlastnu melodiu.
    V mojom siemense mi zvonia pripomienky 3 - 4 krat(niekedy aj viac) za den a rad by som ich rozlisil. Napriklad podla dolezitosti(oslavy, stretnutia, telefonat, nakup).
    Vopred dakujem

  • Marian19.11.2007 - 01:36 Trvalý odkaz

    Hm, nie som isty, ale toto som asi este na ziadnom fone nevidel...

    MatúšF19.11.2007 - 02:17 Trvalý odkaz

    Napiste pripadne aj tip na mobil len s jednou volitelnou melodiou pre organizer.
    Dakujem

    graffoo19.11.2007 - 08:25 Trvalý odkaz

    symbian akykolvek, nemusi to byt len nokia ;) aj na UIQ3 je to mozne. skus pozriet nove motoroly s linuxom. tam to tusim slo... celkovo tam je kalendar velmi prepracovany, aj ked na kalendar na UIQ3 sa zatial nechyta nic.

    Angelika19.11.2007 - 10:04 Trvalý odkaz

    Graffoo ja neviem ako to maju ine typy symbianov, kedze ja mam prave nokiu..Preto som mu poradila tuto znacku..SE napr by som nikomu neodporucala po mojej skusenosti s nimi a mozu byt teraz aj najlepsie na svete..Tot vse

    graffoo19.11.2007 - 10:38 Trvalý odkaz

    no, subjektivny nazor je casto horsi ako ziadny...

    kedze chce poriadny kalendar na spravu casu, tak odporucam nieco s UIQ3 (SE M600/P990/P1/W950/W960), dalej je dobra motorola, kedze pravidelne upozornuje na zmeskane udalosti pipanim alebo vibrovanim. tie nove linuxove maju skutocne prepracovany kalendar. potom nejake zariadenia s windows mobile. tie maju tiez dobry kalendar, nevyhodou a zaroven vyhodou je tak trochu zavislost na synchronizacii s outlookom. no a samozrejme tie symbianove nokie.

    ak chces vlastny zvuk na pripomienku, tak urcite nie klasicke dumb SE, tam si zvuk nenastavis. niekomu vsak moze vyhovovat system upozornovania, kedy zmeskana udalost svieti na displeji az kym si ju neprecitas alebo nezrusis.
    toto je podla mna zle riesene na symbianovych nokiach, kde po minute upozornovania jednoducho sklapne a nic neukaze a clovek o nicom nevie az do dalsieho upozornenia. nehovoriac o tom, ze pri upozornovani blika displej, co je "uzasne" vecer a fakt sa to "dobre" cita, ked vam v tme blika displej s pripomienkou. a to nehovorim o tom, ze moznosti ponuka len dve - uloha splnena a odlozit upozornenie na neskor. ak je text pripomienky dlhsi, tak musim po potvrdeni upozornenia vliezt do kalendara a tam si ju precitat...

    MatúšF21.11.2007 - 13:20 Trvalý odkaz

    Dakujem za odpovede. Trosku ma zorientovali, ale velmi nepotesili, vacsina odporucanych telefonov je z vyssej cenovej kategorie, ako uvazujem. Mozno sa blizsie este pozriem na Nokiu 6120. Skoda, ze lacnejsie SE niesu medzi odporucanymi, manzelka ma K610 a omnoho viac nepotrebujem, len to zvonenie organizera. Motorolu som naposledy pouzival pred siestimi rokmi.

    graffoo21.11.2007 - 13:37 Trvalý odkaz

    porozmyslaj nad M600. novy kupis uz za 8 tisic. sice nema wifi ani fotak, ale ako pracovny nastroj si tazko hlada konkurenta v tej cene. naviac ziskas dotykovy displej a qwerty, ktore urychluju pracu a pisanie textov...