Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v júni

  • Brano 11.07.2013 - 14:46

    "Zákazníci zrejme oceňujú väčšie možnosti prispôsobenia systému, než aké ponúka platforma Windows Phone. " Zakaznici vacsinou neocenuju moznosti prisposobenia.. Zakaznici u operatora ocenuju hlavne cenu a to co im predajca nabulika do hlavy na predajni :) Androidne telefony(zvlast lacaky) sa presadzuju masovo hlavne vdaka cene a tomu ze maloktory operator odporuci WP zakaznikovi. Osobne poznam dost ludi co kupili andoidy ale casom spokojni teda nie su.

  • zune8511.07.2013 - 15:46 Trvalý odkaz

    takých je asi 90%
    ale ludom nevysvetlíš

    Me_Gusta11.07.2013 - 17:38 Trvalý odkaz

    TOP fony s WP sú myslím lacnejšie ako top fony s androidom, čiže cena v tom nebude.
    Jasné, predajcovia sa snažia nahovoriť ľudí čo najviac to poznáme hádam všetci :)
    Najlepšie je vyskúšať si pred kúpou telefóny s rôznymi OS a potom kúpiť. To je najrozumenejšie, pretože nie každému pasuje to isté.

    A pochybujem, že poznáš 90% ľudí :) A keby ľudia s androidom neboli spokojní, tak by asi nerástol podiel na trhu rapídne hore nie? Zaujatosť nie je dobrá vlastnosť

    janesbond111.07.2013 - 17:54 Trvalý odkaz

    O tom ze ide predajcom hlavne o zisk nemusime snad uz vobec debatit... Takze da rozum ze budu objednavat na sklad veci ktore ludia chcu a to predavat. Ked uz aj vezmeme do uvahy ze ludom nieco bulikaju, preco nie wp? Skorej predas to co ludia chcu , to co niekde videli , v dnesnej dobe internetu si skoro kazdy vie zistit co chce alebo nechce kupit a co mu viac vyhovuje.

    Brano11.07.2013 - 18:25 Trvalý odkaz

    Nic proti nikomu samozrejme. Komu vyhovuje android, ten si ho kupi. Kto potrebuje rootovat, hrat sa s ROMkami, popripade si ten telefon vyladit do perfekcionizmu a prisposobit si ho, pre toho asi WP alebo iOS nebudu urcene. Ruku na srdce, kolko je takych ludi? Vacsina(beznych, nie mobilnych fanusikov) je takych ze telefon vybalia a out of the box pouzivaju popripade stiahnu nejake tie appky ktore su aj tak dostupne pre WP aj iOS. Dost ludi (hlavne neznejsie pohlavie) si kupi android bez toho aby vedeli do coho vobec idu a ake ten system pre nich ponuka moznosti. Ten system je rozsireny ale to je u nas aj Fabia 1.2 HTP - a povedal by som ze je to dobre auto a ludia su s nim spokojni? :)))

    Kdesi som cital ze ak by im tam namiesto androidu daju Badu/tizen/cokolvek s nejakym skinom co sa podoba aspon troska na android tak drviva vacsina to ani len nerozozna na com im ten telefon vlastne bezi - a s tymto sa naozaj stotoznim. Osobne som rad ze som sa androidu zbavil a vyuzivam konkurencny system.

    janesbond111.07.2013 - 18:35 Trvalý odkaz

    Ja by som toto vsetko vyjadril kus jednoduchsie... Je prirodzene, ze ked da clovek za nieco peniaze tak chce aby to dokazo co najviac. Android toho aj najviac dokaze hlavne kvoli velkej podpore. A je aj kus logicke, ze za to ma aj svoje neduhy. Vzdy platilo a hlavne v technologii, ze cim zlozitejsie, tym viac veci je co sa moze podrbkat..
    Ja som mal uz iOs, symbian, badu, wp (sice len kratko) a zakotvil som pri androide a pri nom aj zostanem ako sa zda...

    nerd12.07.2013 - 16:44 Trvalý odkaz

    kamosovej frajerke v orange nanutili Lumiu 610 :)
    myslite ze je spokojna? :D