O2: pri dobití O2 Fér 100 % kreditu navyše

  • huje© 15.10.2012 - 19:21

    zasa vec len pre nových. tradične palec dole.

  • cross15.10.2012 - 21:53 Trvalý odkaz

    mi verny O2 sa mozme z takej akcie od radosti porat :))) super

    cross15.10.2012 - 21:54 Trvalý odkaz

    malo byt posraťťťťťťťťťť

    galaxi15.10.2012 - 22:06 Trvalý odkaz

    presne o2 potrebuje nové ovečky. Len to má háčik. Bonusový kredit O2 nevracá, platnosť kreditu v O2 je 3 mesiace a nanajvýš 6 mesiacov. Teda za veľa sa neoplatí v O2 dobiť prvý krát lebo potom si otrokom pravidelného dobíjania.

    Zasa len nové ovečky alebo niekoľko násobné kupovanie novej sim a nové čísla.

    Ja mám 2 čísla Easy Free a FunFon a zatiaľ ich neprekonala žiadná akcia tak nie je dovod k prenosu.

    Bonyek@azet.sk15.10.2012 - 23:43 Trvalý odkaz

    galaxi,
    objednaj si jednu, dobi 16.EUR(získaš 32), na tých dvoch Easy si aktívuj bonus za prichádzajúci hovor z inej sieti, a proste volaj.! ;-)

    funboy16.10.2012 - 00:57 Trvalý odkaz

    Prečo len šestnásť? Dá sa až peťdesiát evri dobyť !!!

    Bonyek@azet.sk16.10.2012 - 02:39 Trvalý odkaz

    Lebo 16 je tak akurát.! Prečo by dával 50, keď zo 16 bude mať po 30.dňoch volaní na tých dvoch Easy kartách cca 100.EUR 50+50 čo je myslím celkom slušné, a netreba to preháňať, aj dobrého veľa škodí.! ;-)

    galaxi16.10.2012 - 06:51 Trvalý odkaz

    ked O2 podleze ponuku Easy Free 6-7€c volaniami a dorovná platnosť kreditu a net zlacnie na 5€ za 2GB, tak potom si do o2 prenesiem čislo. Nové čislo si v O2 nebudem aktivovať kvoli jednorázovke aby som mílil známych. Nech o2 konečne dá niečo trváce pre všetkých. Toto čo O2 produkuje za posledné dva roky je pre deti a puberťákov akurát dobré. Vyspelý dospelý jedinec tie skryté chytáky z O2 ignoruje prejde na trvalé ponuky a hlavne výhodnejšie ako sú Easy Free/Time alebo na FunFon ak volá veľa v rámci rodiny. Ideálne je mať Easy Free a FunFon a dual mobil.

    galaxi16.10.2012 - 06:58 Trvalý odkaz

    Bonyek a zabudol si napísať, že po mynutí kreditu treba použitý kúsok plástu separovať. Zrejme tebe jednorázovka od O2 vyhovuje.

    Manobb16.10.2012 - 12:09 Trvalý odkaz

    O2 nám zákazníkom oznamuje:

    Aj 6,5 centa/min. je pre nás zisková ...
    Tak načo platiť 13 centov na iných modrých produktoch ???

    To je otázka pre nielen modré ovečky ... (to len, aby sa nezabudlo)
    :-)

    galaxi16.10.2012 - 12:20 Trvalý odkaz

    O2 len potrebuje nove ovce na koncorocne statistiky.

    No a istym sposobom nam O2 napoveda, ze ovce prestali prichadzat pre lepsie ponuky konkurencie Easy Free/Time, FunFon ovce zacali uchodit z o2.

    huje®16.10.2012 - 12:24 Trvalý odkaz

    Ospravedlňujem sa už v úvode, lebo na hlásne trúby reagujem UŽ len málokedy, ale toľko demagógie, koľko je v dvoch príspevkoch nado mnou sa len tak nevidí.

    Hm... čo asi oznamuje Telekom tým, že dáva internet zadarmo?

    hm... čo asi oznamoval funfón, keď dával bonus 100% za dobitie? žeby to, že aj 6 centov je pre nich ryža?

    hm... čo asi oznamoval telekom, keď okrem internetu zadarmo dáva aj bonus za prenos čísla? že easy je najbrutálnejšia ryža?

    ako ľahko sa hádžu slová... demagógia najhrubšieho zrna bez akéhokoľvek reálneho základu.

    nechce sa mi to ďalej rozoberať. len som mal potrebu to sem napísať pretože toľko hlúposti (áno, je tam krátke I na konci) ako v tých dvoch príspevkoch nado mnou sa len tak ľahko nevidí.

    Manobb16.10.2012 - 13:43 Trvalý odkaz

    "demagógia najhrubšieho zrna bez akéhokoľvek reálneho základu."

    Myslíš to Tvoje tvrdenie ?
    Ani Ty si ho neoprel o žiadne fakty a argumenty, tzn. je 50:50, že práve Tvoj opačne polarizovaný názor môže byť demagógiou ...

    Nepotrebujem sa s Tebou hádať, len ma irituje, že niekto dokáže spoludiskutujúceho zhovadiť alebo označiť za demagóga, ale neponúkne ani jeden hodnoverný argument, ktorý by tú demagógiu protivníka aj vyvrátil.

    P.S.: Hmm, ako som už uviedol, operátori sú si rovní v premrštených cenách. To, že sú premrštené dokazuje najmä to, že im nerobí najmenší problém poskytnúť i ceny s 50% zľavou, či dokonca v ojedinelých prípadoch aj so 75% zľavou.

    Keby sme náhodou aj teoreticky pripustili, že napr. cena 5 centov je už na hrane ziskovosti, aj tak platí, že ak 50% zákazníkov má 5 centov a zvyšných 50% má cenu 13 centov (u mňa sú to však už magori nevážiaci si svoje prachy), aj tak by sme sa dostali na priemerných 9 centov.

    Prečo teda operátori jednoducho neznížia ceny na 9 centov ?????

    Alebo inak: prečo balíčkujú kvázi zvýhodnené ceny. Hmm, Ty to vieš, ja to viem ..., lebo jednoducho nie všetci zákazníci dokážu balíček vyčerpať na 100%.

    Sám si tušim svojho času celkom správne poukazoval na zvrátenosť paušálneho poplatku cca 2 Eur len za to, aby zákazník mohol volať lacnejšie a prepočítaval si to, že od koľkej minúty sa zákazník dostane do plusu oproti starej ponuke.

    A o tom to je, operátori oblbujú zákazníkov namiesto toho, proste na nás se.... (kašlú).

    Bonyek@azet.sk16.10.2012 - 13:45 Trvalý odkaz

    "Zrejme tebe jednorázovka od O2 vyhovuje."

    to som nepísal, ale tebe by mohla poslúžiť ako som to opísal. ;-)

    huje®16.10.2012 - 14:11 Trvalý odkaz

    Toto naozaj výnimočne, lebo ty nie si hoden akejkoľvek diskusie, ale prekonám svoj odpor...

    Aký chceš odo mňa argument? Podobný tomu tvojmu stojacemu na vode o tom, ako si "vypočítal zisk" ?

    Strašne jednoducho si predstavuješ stanovenie jednotkovej ceny. Strašne jednoducho.

    Už dávno, pradávno , ešte na inom fóre som Ti napísal, že na to, aby si dokázal povedať, čo je ziskové a čo nie nemáš ani ty a ani ja dostatok informácií.

    Ale ani toto tvrdenie tebe nebráni v tom, aby si dokolečka dokola obšťasňoval všetky diskusné fóra o mobilnej komunikácii svojimi výplodmi o cene, ktorá je zisková.

    Už teraz ľutujem stratu cca piatich minút, ktoré som venoval tejto reakcii (opakovane v domnení, že si z toho niečo vezmeš).

    Nechaj si teda svoje (kvázi)fakty, ktoré faktami nie sú a nikdy neboli a ani nebudú.

    P.S.: Kecy o premrštenosti, ak dokážu dať 50-75% zľavu, môžeš písať vtedy, ak dajú tú zľavu každému jednému a okamžite. Potom môžeš skonštatovať, že majú premrštené ceny.

    Rastislav.j16.10.2012 - 14:16 Trvalý odkaz

    hujer®
    "hm... čo asi oznamoval telekom, keď okrem internetu zadarmo dáva aj bonus za prenos čísla? že easy je najbrutálnejšia ryža?" koľko dostane TK od zákazníka za to aby zákazník dostal tých svojich 30 bonusových €?
    Skúsme to spočítať.
    4,01€ za SIM
    6*6€ za dobitia (minimum)
    spolu 40,01€
    ale dobitia za 6€ síce sú, ale zákazník sa k ním ťažšie dostane. takže skôr + 6€ lebo nájde len 7€ dobitia. Ak chce využívať ten internet tak + 5*3€. To už potom máš až 61,01€
    Ešte stále sa ti to nezdá ako dobrá ryža? Hlavne ak to zákazník spotrebuje na internet alebo volania do vlastnej siete?
    A to je ešte na SK pomery super ponuka.

    huje®16.10.2012 - 14:32 Trvalý odkaz

    Rastislav.J ,

    Je niekde uvedená podmienka, že tie peniaze, ktoré si na karte dobiješ musíš aj minúť na volania? Podobne aj vo funfóne, kde si dovolím tvrdiť väčšina len sporí ? Ak áno, prosím si odkaz.

    Existuje dôveryhodná štatistika, ktorá hovorí o tom, že práve títo konkrétni zákazníci Easy spotrebujú peniaze z dobitého kreditu a k nemu prislúchajúcemu bonusu za dobitie výlučne a práve len na volania do vlastnej siete ?

    Ak áno, prosím si odkaz.

    Ďakujem.

    huje©16.10.2012 - 14:50 Trvalý odkaz

    on niekde napísal, že "výlučne"? kde? napíš prosím, ja tam to slovo nevidím.

    a ak nechápeš podstatu toho, že každá minúta do vlastnej siete je ušetrený terminačný poplatok, tak bohužiaľ,nemáš čo v tejto diskusii robiť.

    Rastislav.j16.10.2012 - 14:52 Trvalý odkaz

    hujer®
    bonusový kredit sa ti míňa posledný a neprenáša sa na faktúru ani ti ho nevyplatia. Takže, ak nespotrebuješ dobytý kredit bonusový ako by si ani nedostal. Presne tak isto ako v O2. Stačí prečítať VOP však :-)

    huje®16.10.2012 - 15:01 Trvalý odkaz

    A jejeho, huje© Kotrčka, "rád" ťa vidím a veľmi rád sa nechám poučiť o kalkulácii jednotkovej ceny za minútu volaní v mobilnej sieti (aby si nedostal záchvat, tak v ktorejkoľvek) od predavača v elektre.

    Rastislav.J , pýtal som sa, kde je štatistika, že prachy minieš na hovory (je jedno, či vo FF, kde sporiči sporia len preto aby mohli volať tri roky zadara - netaja sa tým, prípadne využívajú kredit na MusicJet, alebo v Telekome).

    Takže je to najbrutálnejšia (brutálnejšia ako tento slabý odvar v O2) ryža v Telekome ? Net "zadarmo" za dobitie a bonus za prenos k tomu ?

    galaxi16.10.2012 - 15:22 Trvalý odkaz

    Vitaj Hujer, si dajaký rozklepaný.

    Vidím, že sa tu snažíš robiť zo seba ekonomického odborníka. Ukľudnisa pôsobiš fakt dneska otrasne.

    Rastislav.j16.10.2012 - 15:30 Trvalý odkaz

    hujer®
    1) za čo to chceš minúť okrem hovorov internetu SMS a MMS (okrajové záležitosti ako SMSlísky sem ani nedávaj)
    2) písal som hovory a internet

    Manobb16.10.2012 - 15:33 Trvalý odkaz

    Hujer, zobuď sa !

    Operátor nie je charita = nebude ťa dotovať pre Tvoje modré oči a už vôbec nie dlhšie obdobie.

    Čiže, ak Ti niečo dá lacnejšie, znamená to iba to, že na Tebe zarobí (opakujem zarobí) o čosi menej ako za bežných cenníkových podmienok.

    Ži si svoj sen, že operátori podnikajú na hrane ziskovosti a ak Ti ich tak strašne ľúto, tak ich požiadaj, aby Tebe ako vernému zákazníkovi zvýšili jednotkovú cenu aspoň o 10%, lebo Tvoha láska k nim je bezhraničná a asi by si neuniesol, keby museli svoje miliónové zisky oželieť a akcionárom, či majiteľom dať menej ako strááášne veľa na slovenské pomery, a nielen na slovenské pomery ...

    P.S.: A začni sa modliť, aby len preboha náhodou niektorý z operátorov pred vianocami neznížil cenu o 1 cent. Nerád by som ťa mal na svedomí .... (zdravotná starostlivosť je totiž drahá)

    Rastislav.j16.10.2012 - 15:35 Trvalý odkaz

    hujer®
    1) za čo to chceš minúť okrem hovorov internetu SMS a MMS (okrajové záležitosti ako SMSlísky sem ani nedávaj)
    2) písal som hovory a internet

    pýtal som sa či sa ti to ešte stále nezdá ako dobrá ryža? A nie či to je najbrutálnejšia dobrá ryža? Lebo to by sme museli vedieť aj kto čo v tom O2 a TK využíva.

    huje®16.10.2012 - 15:58 Trvalý odkaz

    A načo to chceš vedieť?

    Však expert z Bystrice tej Banskej to nepotrebuje ani vedieť. Ani ten pražský. Oni vedia vykalkulovať cenu len tak, na počkanie.

    No taký netík za polovicu už i tak nízkej ceny je celkom dobrá ponuka, nemyslíš? Ale to volanie už v niektorých prípadoch dobrou ponukou byť nemusí.

    Manobb16.10.2012 - 17:59 Trvalý odkaz

    Hujer, vidím, že si jednoduchý človek, takže skúsim jednoduchú otázku:

    1.)
    Myslíš si, že Tvoj operátor robí pre Teba maximum, t.j. že Ti dáva maximálne možnú výhodnú cenu ako mu to ekonomika firmy dovolí ?

    skúsim jednoduchšiu otázku:

    2.) Myslíš si, že by Tvoj operátor skrachoval, ak by Tebe i všetkým zákazníkom ponúkol jednotkovú cenu o 1 cent nižšiu ?

    huje®16.10.2012 - 18:17 Trvalý odkaz

    Navštív očného ! Dvíha sa mi z teba žalúdok. Dlhodobo.

    Každý, kto rieši jednotkovú cenu si to zariadi tak, aby to riešiť nemusel. Každý kto ju nerieši (sem sa s tvojim láskavým dovolením zaradím aj ja), to s pravdepodobnosťou, ktorá hraničí s istotou už vyriešené má.

    Keď dokážeš predpokladať koľko sa tých minút pri neustále sa znižujúcej hlasovej prevádzke u teba ako poskytovateľa prevolá, potom môžeš dávať nižšie a nižšie ceny len tak. Od pása. Ako to robíš teraz.

    Stačí.

    To isté a to samé dokola. Roky. Stratené hodiny, dni a možno už aj týždne. Už fakt nie.

    Manobb16.10.2012 - 18:48 Trvalý odkaz

    Hmm, takže sa opäť vyhýbaš minimálne odpovedi k otázke č. 2.

    Ak nemáš niektorý z drahých FLAT-ov (kde už neriešiš jednotkovú cenu), tak aspoň jej súčasnú výšku na používanom programe.

    Snáď mi nechceš nahovoriť, že ty vlastne ani nevoláš, len zamoruješ diskusie len tak zo zábavy.

    Takže ešte raz (riešiť to samozrejme nemusíš, stačí odpovedať):
    Akú to máš aktuálnu jednotkovú cenu ?

    P.S.: Ak Ťa ten žalúdok bolí, skús sa menej nervovať. :-)

    Rastislav.j16.10.2012 - 19:38 Trvalý odkaz

    Ja to vedieť nepotrebujem, zistiť by si si to mal ty, aby si nedával D E B I L N É požiadavky na štatistiky.
    Netík za polovicu z predraženej O2 ponuky nie je žiadna výhra až na ten 3€ tomu čo 100 MB stačí.

    galaxi16.10.2012 - 21:12 Trvalý odkaz

    uzavriem to trapenie.

    O2 ma v pazi vernych aj vernejsich, ovca ako ofca hlavna vec ze ofce platia a neutekaju. Ked ovce zacnu utekat tak im dame 100% bonus na kreditek a nove ovce sa chytia ako napr. teraz.