O2 prechod z Pausalu na Predlatenku

  • 17 príspevkov
  • mirec 12.10.2007 - 02:41

    Ak vas budu v predajni presviedcat ze to mozne je a na (hlupej) infolinke vam samozrejme povedia to iste tak im neverte.

    Spolocnost Telefonica O2 nie je v sucastnej dobe schopna zmenit pausal na predplatenu kartu.

    Nie som nastvany, ze to nejde, len ma ... to, ako ani jeden zamestnanec nema ani sajnu o sluzbach ci systeme. A najlepsie je, s akym sebavedomim si za vsetkym stoja.

  • Pendo13.10.2007 - 00:40 Trvalý odkaz

    Vie to nahnevat...hlavne, ked zatial tych sluzieb moc nemaju.

    Som zvedavy, aka bude ich podpora, ked budu mat tolko sluzieb ako OR alebo TM. Ak sa toho vobec dozijeme, kedze OR isiel teraz este aj do optiky...

    mirec13.10.2007 - 02:08 Trvalý odkaz

    tak dnes som bol v predajni v Trebisove a tam sa dusovali, ze to nie je problem. Ze uz takych ludi bolo co rusili a ze mam doniest zmluvu a spravia to. Som zvedavy, potom nech si ma nepraje predavajuca z KE, ktora mi vysvetlovala ako sa to neda.

    Anonym (bez overenia)13.10.2007 - 16:28 Trvalý odkaz

    no tak zrus pausal a kup si predplatnu kartu ked to inak nejde.

    mirec13.10.2007 - 18:30 Trvalý odkaz

    tu ide o to, aby som mal vybrane cislo

    matho13.10.2007 - 19:03 Trvalý odkaz

    Ja sa ani necudujem ze to nejde, este len zacinaju, kratka doba, a tiez vyuzitelnost minimalna, akurat pri o2 volnost tych 6mes ubehne hned ale aj tak co som ratal sa to oplati, tie dotacie su tam v pohode 8)

    sbs.rock14.10.2007 - 15:09 Trvalý odkaz

    o2 je na trhu uz 9.mesiac-to je zrod ludskeho zivota,a nic nove nedoniesli! Som u nich jednotka a tak isto mi vysvetlovali ze zatial nejde prejst z kreditu na pausal,,obavam sa ze ak to zmenim stratim vyhody jednotky,,

    Quo14.10.2007 - 15:39 Trvalý odkaz

    sbs.rock - pre zaujimavost, co zaujimave doniesli za 9 mesiacov svojej existencie EuroTel a Globtel? Kolko ROKOV trvalo, kym sme mali lepsie akcie - to. co inde uz frcalo dlhe roky prinasal EuroTel a Globtel dost neskoro.
    A ty teraz chces lepsiu akciu - spustaciu - ako dal O2 s volaniami do vsetkych sieti za 1SK???
    Co lepsie by si chcel. Rad si precitam co konstruktivne napises - co je podla teba vacsi prinos.
    Ci ti nestaci, ze sucasny Orange a T-Mobile zacali pocitovat noveho supera?
    Chapem, nemas N95 za 1sk na pausal 400 s mesacnymi platbami 10sk vratane dph a po prevolani 400 minut nemas dalsie volania zadarmo. Jasne, v tomto pripade ta uplne chapem!

    Nalistuj si nejake odborne knihy a tam si najdi, co je cielom podnikania - aby si dlho nehladal,prezradim ti to - je to ZISK.
    Ty sam - ak si vobec zamestnany - tiez nerobis min 8hod denne,min 5dni v tyzdni a nakoniec prides za sefom a nepovies mu - " vies co sefe, ja budem buduce mesiace robit uplne zadarmo"
    Nonsens samozrejme.
    Tak preco nieco podobne ocakavas od inych???

    O2 jednotka je ok, nikto ta nenuti ju zahadzovat - a pri prechode na pausal ti vyhoda 2Sk volani vramci O2 zostane ;)

    mirec14.10.2007 - 16:07 Trvalý odkaz

    Jasne, len prosim nechod s tym, ze co spravil ET co GT po 9 mesiacoch. To je jedna z prvych otazok v kazdej O2 predajni. Jednoducho to sa porovnavat neda.
    Ja nemam nic proti akciam a podobne. Ide mi o ich nepripravenost. Tu vazne prava ruka nevie co robi lava. A nech sa na to pozerak ako chcem, od zaciatku mali dost nedomyslenych veci

    Quo14.10.2007 - 17:01 Trvalý odkaz

    ja som reagoval na sbs.rocka
    samo ze sa to neda realne porovnavat po 9 mesiacoch - tak ako sa neda porovnavat ani to, ze vo svete a aj inde mali uz v dobe, kedy sa u nas x rokov nemeni cena volani za 1min v nasich pausaloch, ceny uz niekde inde. mozeme byt len radi, ze vobec nejaka konkurencia tu je. O2 zacina dobre - co sa akcii tyka, o preslapoch vieme vsetci.
    a reakcia bola, aka bola, nereagoval som na neschopnost a neinformovanost zamestnancov v O2 - to by chcelo rozsiahlejsi prispevok ... :lol:

    sbs.rock15.10.2007 - 09:14 Trvalý odkaz

    Tak mily Quo,davaj pozor teraz-o2 okrem hovorov nic nema! Tak sa divaj-OR po 5.mesiacoch fical audiotext-kde je o2? TM a OR po pol roku! mali obchodne miesta v kazdom okrese! Vymenujem ti 5 okr kde o2 nema nic-ZV,DT,VK,LC,RS aj 6. ti pridam-RV! nefungujuci wap-len internet! o2-v CR to zmakli do 3.mesiacov! Dalej-najdrahsie sms,mms toto je dost dolezite! Tak co vlastne priniesla Telefonika? Roaming? Opytaj sa 20 ludi-18 ti odpovie-nemam zaujem! Byt podnikatelom tak vytvorim k pausalom balik- 130 min? Dam 20 sms,5 mms a 10MB na wap-v cene 650 sk.Chces dalsi konstruktivny navrh? Dn pausalu 400 dam 40 sms,15 mms a 20MB na wap-vsetko v cene 1600sk. Ak pridem na trh s takymito balikmi co stratim? Nic! Ale zato zisk je ovela realnejsi a vyssi,dovolim si tvrdit ze pocet klientov mi krasne stupne! Takto by som ja prisiel na novy trh a nespustim siet kym mi nebezi minimalne to,co ma konkurencia.,

    bloodko15.10.2007 - 15:42 Trvalý odkaz

    Preco musia vcetci porovnavat stale O2 s operatormi, ktore mali ine podmienky a priority? Vtedy bola ina doba. Porovnava sa neporovnatelne si myslim.

    ioio15.10.2007 - 16:33 Trvalý odkaz

    presne tak, o2 , by si tiez mohol v kazdom meste aj dedine postavit po dve firemne predajne za pol roka, keby mobilna komunikacia na slovensku len zacinala...

    Garcia15.10.2007 - 16:37 Trvalý odkaz

    sbs.rock: ty si akoze pri zmysloch?? lebo ked som si precital tvoje prispevky tak na 99% na niecom slapes..

    1) audiotext?? to pouzivaju male deti na easy/prima kartach aby hlasovali na trapnu superstar.. cize bezpredmentne
    2) nemaju vsade predajne miesta - v tomto suhlasim.. ani v LV okr neni O2 predajna.. a dost tu chyba
    3) wap?? naco?? naco maju investovat cas a prachy do wapu ked v dnesnej dobe mas uz takmer na kazdom mobile www prehliadac? naco investovat cas a prachy do veci co uz takmer skoncila?..
    4) najdrahsie sms/mms?? a to si kde videl?? videl si vobec niekedy cennik t-m/or??? asi nie... a nezacni tu trepat o super pausaloch a pod klamarskych (docasnych) akciach... porovnaj sms/mms klasickych pausalov (relax 60 atd)...
    5) ano ty by si vytvoril pausaly typu "vsetko zadarmo" .. a za par mesiacov by si skrachoval... darmo by si mal hromadu ludi ked by si nemal zisky..
    6) nepustil by si siet pokial by si nemal to co konkurencia?? tak na tomto som sa dobre pobavil... keby si mal aspon stipku rozumu tak by si vedel ze TU prikazuje KEDY mas spustit siet.. aj O2 dostala od TU datum kedy MUSI spustit siet bez ohladu na to ci budu alebo nebudu mat to co konkurencia.. a pokial O2 nechcela dostat pokutu alebo prist o licenciu musela siet spustit...

    ako poznamenal QUO - aj O2 ide o zisky.. a hlavne teraz ked investuju hromadu penazi do BTSiek a do novych predajni.. to im nikto nedava (nestava) zadarmo..

    sbs.rock17.10.2007 - 13:05 Trvalý odkaz

    Jaj mili zlati experti noze chodte trosku von za hranice-otvoria sa vam oci !Ako postupuje telefonica a u nas,nebo a zem,mladenci! Nepisal by som nic keby to nesedelo.K audiotextu-kto nevie naco vsetko sa pouziva,nech len o hovoroch pise.Ked si nevie niekto zratat ceny nech sa uci-o2 pausal 400 je s danou 1600sk,nic len hovory,pche. Sms v o2 je 3sk s danou,ja mam za 2 ,50 aj s danou!Takze? Treba sa zorientovat v pausaloch,nielen hovory vidiet.o2 nestava vsade predajne,jezis taki blbi nie su-priestory prenajimaju,co je vyhodnejsie,rychlejsie. Pre ujasnenie-za 1350 sk (s DPH!) mam v OR-50sms+50dalsich na OW,17 mms,1000MB,500MB multimedia-cize streaming,email-klienta,,aj TU vyda licenciu a urci cas na spustenie siete-ten je predsa pohyblivy,zakon neurcuje kedy ale do kedy,co je rozdiel a podstatny! V zahranici vazeni,ktorykolvek operator k pausalu prida MB zdarma,par mms detto!

    matho17.10.2007 - 13:24 Trvalý odkaz

    ved to je jedno, ci prida par MB k datam alebo ma lacnejsie hovory, cize za usetrene sa data vyrovnaju, ;)

    inak kazdy kto ma aspon trochu sedej kory, a vola do 1200 minut tak si zobere P130 na 15mesiacov ;)
    ale ked je niekto gavalier a 7stovak navyse mu nevadi tak moze aj P400 :lol:

    a inak neviem o tom ze by predstavili vacsi datovy balik ako 30mb, cize sa to da pekne zrovnat :D

    Garcia18.10.2007 - 12:56 Trvalý odkaz

    sbs.rock: ale co ty sem tahas zahranicie??? mna nezaujma zahranicie.. byvam na slovensku a zaujma ma to co je na slovensku a niekde v afrike... ja osobne mesacne poslem mozno 2 sms... mms nepouzivam.. vyuzivam LEN hovory a internet... a to ma O2 jednoznacne najlacnejsie... nepotrebujem zbytocny balik 800 hovadin ktore nevyuzijem po prevolani takych, hentakych, onakych, makovych minut... a aj s toho 99% akcii plati len vecer od 19:00 aleb az od 22:00.. ja potrebujem volat kedy ja chcem a nie kedy mi to operator dovoli...

    ked tebe vyhovuje ine tak to je tvoja vec ale neociernuj nieco co vyhovuje inym..