O2: 3G sieť v ďalších 8 lokalitách

  • huje© 28.07.2012 - 11:40

    aka je metodika pri udavani pokrytia? lebo skusenosti su zle, velmi zle. palec dole pre 02

  • Lenka Ivančíková28.07.2012 - 15:53 Trvalý odkaz

    metodiku pokrytia nechce ani jeden z operatorov zverejnit, uz sme sa to pokusali zistit, ale je to tajne. :-)

    Manobb28.07.2012 - 23:07 Trvalý odkaz

    Tajné ?
    Tak potom nech radšej utajujú aj tie %-tuálne údaje o pokrytí ...

    Ako si majú byť zákazníci potom istí, či nejde zo strany operátora iba o marketingový trik, resp. KLAMSTVO ???? .... s cieľom vylepšovať svoj imidž vyššími percentami.

    Nechcem tu zase rozdráždiť diskutérov od hujerovcov, ale čiste teoreticky: ktorý operátor má najvyššiu motiváciu svoje percentá dvíhať najrýchlejšie ????

    Podľa mňa sú to modráci (pripúšťam, že sa môžem mýliť, ale logika veci napovedá, že práve oni majú najvyššiu motiváciu sa aspoň dotiahnúť na zvyšných opov)

    LENKA, priznám sa, že toto je pre mňa nová informácia a priznám, že ma prekvapuje, že Vy ako novinári (teraz mám na mysli aj novinárov od konkurencie) sa uspokojíte s konštatovaním, že metodika je tajná.

    Ja byť Vami, tak by som ignoroval PR správy, ktoré by obsahovali %-tá pokrytia a súčasne by som pri každej príležitosti dal poznámku, že percentá sú len informatívne bez možnosti overenia pravdivosti údajov. Proste by som na to zákazníkov upozorňoval pri každej možnej príležitosti, a to až do momentu, kým by operátori nepovolili a metodiky nezverejnili.

    Takže máte o tému viac pre investigatívu ... Držím palce a verím, že už čoskoro budeme môcť na fony.sk čítať, že tajné už nie je tajné, ale verejné .... Vopred ďakujem.

    Lenka Ivančíková29.07.2012 - 00:39 Trvalý odkaz

    Preto by sa mali ozvat prave zakaznici, ktori maju byt v pokryti 3G a nie su. Keby boli negativne reakcie v zmysle, ze urcita obec je uvadzana ako pokryta a nie je to pravda, je to predsa len o niecom inom. :-) Pokial nedostava operator staznosti nespokojnych zakaznikov, tak je spokojny sam so sebou a nema dovod nieco vysvetlovat.

    huje©29.07.2012 - 14:03 Trvalý odkaz

    @Lenka: ale co je to pokrytie?

    ak mam vobec nejaky 3G signal? alebo ak je to stabilne? s akym telefonom? indoor alebo outdoor?

    plus pokial viem, tak orange metodiku udaval.

    Manobb29.07.2012 - 14:28 Trvalý odkaz

    "Preto by sa mali ozvat prave zakaznici, ktori maju byt v pokryti 3G a nie su."

    Zaiste, to je najjednoduchšia cesta.

    .... a možno by nezaškodilo spraviť redakčný test po Slovensku a potom zhrnúť výsledky v exkluzívnom článku tu na fony.sk ....

    Berte to ako TIP na odlíšenie sa od serverov ktorí články riešia spôsobom Tlačová správa .... CTRL+C ..... nový článok na webe ..... CTRL+V

    Lenka Ivančíková29.07.2012 - 15:10 Trvalý odkaz

    bereieme to ako podnet do buducnosti. ;)

    Bonyek@azet.sk30.07.2012 - 04:24 Trvalý odkaz

    Blízkej alebo vzdialenej.? ;-)

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease30.07.2012 - 14:27 Trvalý odkaz

    ja si myslím, že je to jedno. v dnešnej dobe nie je problém získať sim-kartu každého z troch operátorov takmer zdarma. ja využívam služby všetkých troch a viem krásne porovnať dostupnosť, pokrytie, stabilitu siete (jedná sa mi hlavne o dáta)

    Rastislav.j30.07.2012 - 14:48 Trvalý odkaz

    mental.disease
    A teraz si zober, že ideš niekam, kde si ešte neskúšal pripojenie. Bude ti pracovať ak operátor vyhlasuje, že pokrytie tam má? Alebo to pokrytie tam nie je a máš si zobrať radšej inú kartu? Alebo tam ani žiadnu kartu brať nemusíš? Alebo máš zobrať aj externú anténu?

    Lukas02.08.2012 - 23:11 Trvalý odkaz

    vies ty vobec davat nieco ine ako palec dole? :D si smiesny skus byt konecne realny a nehodnot podla toho kto ta zaplati

    Lukas02.08.2012 - 23:13 Trvalý odkaz

    toto sa mi paci oranzovy alebo ruzovy by neriesil nejake podnety od svojich zakaznikov len posielaju faktury